Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Eu Rusinos,Ea Fitzoasa din 8 mai 2011 10:04 de SkilleT
Tata tu esti orb? A zis clar la inceput ca fata e fitoasa..fitoasa=materialista nu se intelege asta?
Si cat despre ala care a intrebat, laso ca daca nu prea te place si spui ca e si fitoasa...next.
Re: Circumcizie din 8 mai 2011 07:12 de Alicethai
Du-te mai intai la medicul tau si el iti va spune sigur daca trebuie sau nu sa faci circumcizia :)
Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex? din 8 mai 2011 07:05 de Alicethai
Si ce te astepti sa faca, sa plece de acasa cand vine el? Daca va sti tot nu va da, probabil, aprobarea. Cred ca e mai bine sa va gasiti in alta parte, poate la el acasa..
Re: Tatal meu nu imi suporta iubitul! din 8 mai 2011 07:04 de Alicethai
Nimic nou, tatii nu-i plac pe cei care se culca cu fiicele lor :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un ajutor daca se poate... din 8 mai 2011 07:03 de Alicethai
Ideea e ca cei de aici (ma refer la cei maturi) nu au ce alt sfat sa-ti dea pentru ca nu stiu...varsta aia (12 ani) a trecut de mult pentru unii si vremurile s-au schimbat, deasemenea. Esti singur :)
Sau poti cere sfatul cuiva din familie, mai ...
Re: Am motive de ingrijorare? din 8 mai 2011 06:56 de Alicethai
Iti dfau acelasi sfat pe care l-am dat tipului de 12 ani: du-te la scoala si lasa prostiile, mess-ul si alte tampenii. Cati ani ai, apropos?
Re: De 7 ani impreuna fara sex din 8 mai 2011 06:54 de Alicethai
De ce nu o intrebi pe ea daca te iubeste, ar fi un raspuns mult mai exact decat cel dat de necunoscuti pe forumuri :) Apropos, si urmeaza sfatul lui ala care spune sa dai cu seralul, ca tare incalcit e mesajul tau.. nu multi pot pricepe :)
Re: Cum sa-l fac sa uite ca l-am mintit? din 8 mai 2011 06:51 de Alicethai
Grea intrebare. Nu ai cum, e raspunsul scurt, dar poate daca-ti pare f. rau si o arati, el te va ierta pana la urma.
Re: Oare am decis corect..?!{acnee} din 8 mai 2011 06:49 de Alicethai
Dar daca uiti de creme si tratamente si-ti schimbi felul de viata? Incearca astea: dieta bogata in fructe si legume, fara sosuri, prajeli, carne, dulciuri, fast-food + sport, fitness practicat zilnic + un simplu sapun de fata cu granule (eu ...
Re: Am des erectie din 8 mai 2011 06:42 de Alicethai
E normal, anormal e sa n-ai deloc :)
Re: 16 ani, virgin, probleme cu erectia din 8 mai 2011 06:41 de Alicethai
Parerea mea, daca vrei sa scapi de inhibitii, si presupunand ca nu alte probleme, e sa chemi prostituata din nou si sa-i spui sa faca ceea ce faci tu si-ti place de unul singur, sau ce-ti imaginezi tu, ma rog. Nu te gandi prea mult la sex, nu-i ...
Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 8 mai 2011 06:36 de Alicethai
Pai sa fim lamuriti, surorile nu fac sex si nu prea se saruta :) ... oricum, puteti incerca, de ce nu? Daca va face placere la amandoua...
Re: Dimensiunile vaginului din 8 mai 2011 06:35 de Alicethai
Astea sunt cuvinte pe care barbatii ar trebui sa le foloseasca numai intre ei si care, de fapt, nici nu au sens... ma rog, au doar pentru ei :)
Un barbat mai dotat va considera, poate, ca esti 'stramta' in timp ce altul poate spune ca esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: e cv normal ? din 8 mai 2011 06:30 de Alicethai
Nu e anormal si nu ai cum sa stopezi acest lucru. Pur si simplu iese aerul la intrarea penisului, nu esti singura cu 'problema' asta. Daca partenerul tau continua si incheie actul inseamna ca nu-l deranjeaza catusi de putin si ideal ar fi sa incepi ...
Re: Miros urat al penisului... din 8 mai 2011 06:26 de Alicethai
Apa si sapun :):):)
"Sincer mie nu-mi miroase cine stie" LOL
Re: Insarcinata dupa un party la serviciu! din 8 mai 2011 06:24 de Alicethai
Pai vezi daca imbini afacerile cu placerea?!
Re: Despre iarba din 8 mai 2011 06:13 de Alicethai
A fost o perioada scurta din viata mea, dar in nici un caz nu m-am atins de gunoaiele chimice din comerul romanesc. Oricum, este ca si bautura, daca nu esti fericit, cauti alternative.. .cand te simti bine in pielea ta, ce-ti mai trebuie ...
Re: Probleme de erectie din 8 mai 2011 06:04 de Alicethai
Exact... de stress
Re: Sex cu fratele vitreg! din 8 mai 2011 06:04 de Alicethai
Mai nu prea e normal... de ce nu-ti faci tu un prieten din afara familiei!?!
Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:( din 8 mai 2011 06:00 de Alicethai
Auzi, de ce nu mergeti voi la o consultatie, mai bine, si apropos, de ce faceti sex cand inca nu stiti sa scrieti corect? Vezi tu, sunt niste etape :):)
Pagina 289 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
102 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |