Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteul

din 6 mai 2011 02:58 de blondy_girl

de cat timp sunteti impreuna? noi am fost un an, au fost si la noi probleme, dar le-am depasit...o sa il las in pace o perioada pt ca a vb indifent cu mine, apoi o sa mai vedem

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:)

din 6 mai 2011 02:53 de dorinda

Daca inca il iubesti si stii ca si el te iubeste, atunci lupta pentru relatia asta. Nu este suficient sa va stiti defectele, ci trebuie sa va intelegeti unul pe celalalt si sa va tolerati reciproc anumite lucruri tocmai din cauza defectelor pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:))

din 6 mai 2011 02:41 de blondy_girl

da,stiu si el asa beat cum a fost mi-a zis...stii ca am dreptate dar nu vrei sa recunosti pt ca esti orgolioasa si incapatanata, dar iti vreau binele pt ca esti viata mea. ieri am vb cu el pe mess, a zis ca ce i-am zis eu doare mult mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:))

din 6 mai 2011 02:35 de dorinda

Of, ma scuzi, dar esti bleaga. Cu omul beat nu te pui si nu iei in seama ce spune. Esti orgolioasa si asta nu e bine deloc. Ar trebui s-o lasi mai moale cu asta si mai ales, ar fi trebuit sa-l asculti, chiar daca spui ca n-avea dreptate, dar ...

Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:))

din 6 mai 2011 02:24 de blondy_girl

ai in ultimul timp petrec mult timp logata pe site, imi place sa dau sfaturi(din pacate doar altora, ca pt mine insami...0) pai daca cititi jurmalul o sa aflati raspunsul...pe scurt prietenul meu mi-a zis sa o las mai moale cu iesirile, ca am ...

Re: Re: Re: Re: jurnal deschis: Deci pot...

din 6 mai 2011 02:22 de dorinda

Of....fetele sunt proaste. Ca dau prea mult si cer prea putin. Cunosc sentimentul. Dar sa plangi dupa cineva care nu te mai vrea, nu mi se pare drept. Nu merita sa suferi dupa cineva care te-a ranit. Spune-ti asta, ar trebui sa fie suficient. ...

Re: Re: Re: jurnal deschis: Deci pot...

din 6 mai 2011 02:15 de blondy_girl

M-am saturat sa ma tot invart de pe o parte pe alta in pat, gandindu-ma ca in urma cu cateva zile la ora asta dormeam in bratele tale: atat de frumos si totusi atat de ireal acuma. Oare tu te gandesti la mine? Nici macar nu pot adormi ca sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nervi de primavara!

din 6 mai 2011 02:13 de dorinda

Nu de baiat, ci doar ca nu sunt chiar atat de visatoare ca descrierile tale. In destule privinte gandesc oarecum ca un barbat. Imi place ideea de a-mi petrece viata cu persoana iubita, dar de ce sa-mi fac iluzii cand stiu ca totul s-ar putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nervi de primavara!

din 6 mai 2011 02:09 de ExoticDream

Vrei sa spui ca tu ai o gandire de baiat? Esti.... mai realista decat idealistele care ar fi fericite si daca ar imparti toata viata cu aceeasi persoana? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 mai 2011 01:33 de simosimina

pai crezi ca o relatie se bazeaza neaparat pe sex oral?! adica nah...la mine in relatie e important:p...dar nu pot sa generalizez... sa stii ca am mai auzit de cupluri in care nu se face sex oral...chiar am niste prieteni (urmeaza sa se ...

din 6 mai 2011 01:30 de dorinda

Daca nu-i face sex oral nici sa nu-l trimita la alta. Ce relatie mai e?

din 6 mai 2011 01:28 de simosimina

mai nici eu as fi de acord sa se duca la alta...l-as transa:))) dar daca ea nu vrea...nu prea poti sa-i faci nimic...acum nu trebuie sa-i faca sex oral doar de teama ca s-ar putea duce la alta...pe bune...ori face ca vrea...ori mai bine nu :)

din 6 mai 2011 01:25 de dorinda

Acum e contra sex oral, dar cand el va merge la alta sa i-l faca, o sa se vaite ca a inselat-o, ca nu credea ca va ajunge sa faca asa ceva. Si apoi, cum sa suporti ideea ca el a fost la alta??? Eu l-as strange de gat! Dar bineinteles ca este ...

din 6 mai 2011 01:21 de dorinda

Inteleg sa nu faca, dar sa-l trimita la altele, nu. Si pentru ce? Pentru un nenorocit de sex oral pe care i l-ar face o data pe saptamana sau mai rar si sa mai fie si dispusa sa ia vreo boala.

Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilo

din 6 mai 2011 01:14 de ExoticDream

Daca as opta pentru ceva in turism, nu mi-ar trebui mari fonduri: un calculator sau doua si o camera inchiriata pentru sediu mi-ar ajunge la inceput.... Nu ar fi cine stie ce investitie.... Chiar daca lucrurile n-ar merge, as ramane cu ...

din 6 mai 2011 01:00 de simosimina

mai nu stiu..insa e problema ei cum isi organizeaza viata sexuala..nu poti sa impui nimanui sa faca ceva...in pat nu exista reguli, regulile sunt facute exclusiv de parteneri... Iti dau un exemplu...daca eu fac sex anal...si ma apuc sa-ti zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre candida

din 6 mai 2011 00:57 de simosimina

mai...doctorul de familie e batut/a in cap........cum sa-ti dea tratament fara sa analizele/vada secretia?!?!?! Fugi la ginecolog, pentru ca el iti va da un tratament pentru ce ai tu...:blink:

Re: Posibila Infectare cu BTS

din 6 mai 2011 00:55 de simosimina

nu stiu ce sa zic...dar durerile musculare si abdominale nu au legatura cu vreo eventuala bts... mai bine consulti si alt medic...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre candida

din 6 mai 2011 00:49 de Alinussa

Am vb cu doctorul de familie si mi-a dat un tratament,daca nu trece mă duc la ginecolog

din 6 mai 2011 00:22 de dorinda

Plictiseala se poate instala si dupa casatorie, nu e musai acum, sunt destule persoane care divorteaza din cauza ca nu mai fac sex si alte probleme care apar din cauza lipsei lui. Mie nu mi-ar placea sa impart persoana cu care sunt cu cine ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 292 din 3731
«   1 ... 289   290   291   292   293   294   295 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare