Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ati fost vreodata la masaj erotic ?

din 1 mar 2010 15:12 de Un sfat!

Eu sunt de parere ca doar barbatii au dreptul la masaj erotic si asta e lasata cu limba de moarte inca din cele mai vechi timpuri si asa trebuie sa ramana. Pe vremea romanilor, daca femeile le atingeau organele sexuale ale barbatilor fara stirea ...

Re: Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ?

din 1 mar 2010 14:42 de Psyche

As avea,pentru ca le fac constant si imi e totuna. E un alt banc,ca si multe altele. De ce? Pentru ca pur si simplu nu cred. Nu mi-e frica decat de lucruri pamantesti. Si viata insusi o vad doar ca pe o experienta prin care trebuie sa treci. ...

Re: Re: Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 1 mar 2010 12:39 de Un sfat!

Referitor la aceasta nesatietate a ta, ca te mananca acolo jos intre picioare, de nu te poti abtine, iti zic ca trebuie sa-ti iei de barbat, un negru cu pulau mare, poate asa sa ai scurte momente, cand efectiv sa ti se scarbeasca de p.... Il plang ...

Re: Re: Re: Re: #In cine credeti ?

din 1 mar 2010 07:47 de Danny_DaBoss

ai de plm... am puso :lol::lol::lol: Zici ca eu nu am dreptate cu nimic, dar nici tu nu ma lamuresti mai mult decat trebuie.. Sa intreb preotii ? Asa ceva nu se va intampla niciodata.. Ultima oara cand am avut o discutie cu un preot eram ...

Re: Inspiratia

din 1 mar 2010 03:20 de Pasaroi_Cuminte

Nu tine neaparat de locuri, peisaje. Inspiratia poate sa vina oriunde, chiar si acasa. Trebuie sa te nasti cu astfel de viruti si sa ai un EQ si IQ pe masura. Uite un exemplu mai jos cum vorbesc poetii intre ei. Citeste cu atentie tot pana ...

1 Martie printre relee.....

din 1 mar 2010 01:39 de ExoticDream

Multumesc din suflet pentru gandul delicat, putini sunt cei care in ziua de azi, fara sa aiba vreun interes special, se gandesc sa faca o bucurie cuiva, sa inchida pret de cateva clipe un circuit imaginar si sa lase sa treaca un curent virtual, ...

Re: Re: Inspiratia

din 28 feb 2010 23:58 de compot

ti-ar sta bine ca poeta :| ca ai o balta de nebunie in tine :D

Re: SEX ORAL

din 28 feb 2010 22:20 de toy

Eu consider ca expresia "sa i-o sug" este principala cauza a refuzului fetelor de a face sex oral . Felatia este un element important in viata de cuplu, care ajuta la iesirea din rutina. Totusi, trebuie sa existe incredere, si apreciere intre ...

Re: Lipiciul cu valente filosofice.....

din 28 feb 2010 19:21 de McLove

Nu stiu de ce, dar... am emotii cand incerc sa iti vorbesc. (help me!) :, Dar, cu emotiile nu ajung nicaieri! Ce e maine? Ce e luna asta? Din pacate, internetul nu imi da posibilitatea si de "teleportare". Dar, prin acest mesaj, as vrea sa ...

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 28 feb 2010 19:14 de McLove

Pe cine avem noi aici? :love: De cate ori am ocazie, iti spun cat de mult de iubesc. Dar, acum... vreau sa fie ceva mult mai special! Maine, e o zi importanta, o zi frumoasa. Maine, incepe primavara, oficial! Se spune ca un ghiocel, daruit cum ...

Re: #In cine credeti ?

din 28 feb 2010 18:40 de Psyche

Eu sunt de parere ca pe masura ce omul incepe sa se destepte tot mai putin credibila e si religia crestina. Desigur,as putea spune acelasi lucru si depre celelalte religii monoteiste. Unele doctrine mi se pare de-a dreptul absurde. Cred in evolutie ...

Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem sex.

din 28 feb 2010 15:26 de careva

Eh..si prietenul meu m-a asteptat un an si ceva si sincer nu regret si sunt 200%sigura ca nu m-a inselat sau ceva. Imi aduc eu aminte cand i-am zis ca nu sunt pregtita..si chestii d-astea, m-a inteles perfect. Chiar as fi regretat mult in ...

Re: Inspiratia

din 28 feb 2010 15:08 de Psyche

un prieten spunea ca insusi bacovia se droga,mergea in cimitir si dadea nastere simbolismului. tata spune ca pentru a fi un poet bun trebuie sa ai un strop de nebunie. o fi adevarat?

Re: Ati fost vreodata la masaj erotic ?

din 28 feb 2010 14:44 de simosimina

Mi se pare o mega tâmpenie să faci acest lucru...odată ce flacăra pasiunii se stinge...nu prea văd cum ai putea să o reaprinzi..sincer.. Cât despre masajele astea erotice...o mega-extra-terra-giga-[b]tâmpenie[/b]. Mai bine ar pune ...

Re: pe cine sa cred?

din 28 feb 2010 14:34 de simosimina

Cel mai bine tu îl cunoşti..şi la fel de bine cunoşti şi situaţia în sine! Ştii şi tu vorba aia, că omul la beţie spune adevărul... Acumm nu trebuie să dramatizezi, ci doar să porţi o discuţie cu el pe această temă! Multă ...

Re: ...

din 28 feb 2010 12:08 de cherry_dream

imi pare rau :(

Re: ar exista sanse sa fiu insarcinata?

din 28 feb 2010 11:54 de cherry_dream

stai linistita ... nu esti insarcinata daca ati folosit prezervativ si ati avut grija ... menstruatia iti poate intarzia si din alte motive. stres, raceala ... simptomele care le ai sunt asemanatoare cu cele de sarcina, dar avand in vedere ca au ...

Ati fost vreodata la masaj erotic ?

din 28 feb 2010 09:56 de Cristina_1988

Am auzit ca foarte multe cupluri ( ~ 30%)merg la diverse saloane de masaj erotic pentru a scapa de monotonia din dormitor si pt a a reaprinde flacara pasiunii. Voi ce parere aveti despre aceste cupluri? Este bine sa mearga impreuna sau de aceste ...

Re: Re: Re: Re: #One Man Band

din 28 feb 2010 03:31 de redshark8

Vreai sa iti spun ca fiecare e talentat la ceva;)

Re: Cutremur

din 28 feb 2010 01:03 de Bozgoru

asa si?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 293 din 1098
«   1 ... 290   291   292   293   294   295   296 ... 1098   »

loading...