Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice

din 8 mar 2010 13:02 de cherry_dream

naspa rau de tot. nu cred ca ai ce sa faci. o sa-ti treaca durerea in cateva zile ... nu o sa mori din asta :`

Re: Jurnale? N`avem! (deschis)

din 8 mar 2010 11:31 de Psyche

urata treaba:((

Re: Re: Re: Aparitia spermei

din 8 mar 2010 09:33 de gafklas

eu cateodata cand fac lahba si trag de puiele capul e acoperit de ceva alb adik am sperma sau ce? si eu cand fac laba dupa 2-3 min ma doare penisu ca ceilalti saxo si cacamaca

Re: Re: Aparitia spermei

din 8 mar 2010 09:29 de saxo

eu miam facut laba si dupa aia du pa 3 min incepea sa ma doara penisu de draq?

Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice

din 8 mar 2010 08:33 de flora

dute mai bine la un ginecolog pentru ca fi probleme (mari)....... confidentialitate iti este respectata:flowers:

Jurnale? N`avem! (deschis)

din 8 mar 2010 06:54 de Didutza

Ooof, de-ar mai veni odata iarna sa te mai dau odata la scoala ii spunea Smarandita lui Nica. Asa imi spunea si mama mie , si acum vazand ca ninge afara parca ma cuprinde un fior rece. Mai ales vantul acesta care vine dinspre munti si care ti se baga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m

din 8 mar 2010 06:43 de Pasaroi_Cuminte

Dar n-am zis chestia asta. Dar n-am zis chestia asta. Eu vorbeam despre acele "discutii lungi" ( vezi ghilimelele de rigoare) Nu poti pentu ca nu trebuie sau pentru ca nu ai putea ? :cat: Aici depinde cum iti faci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti inseala m

din 8 mar 2010 04:30 de ExoticDream

Nici mie nu-mi suna bine manifestarile astea de intimitate intre prieteni de sex opus. Poti sa dai mana cu el cand te intalnesti, dar a sari la imbratisari si pupaturi este deja un pic cam mult, nu neaparat pentru ca ai un partener acasa, ci ...

O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice?

din 8 mar 2010 02:00 de Dedi

fratilor stati sa va zic eu(auuuuuuu..) ca ma doare penisu de numa' pot acum sa va povestesc patania mea!Sant* din vaslui si am 16 ani, sunt la liceu in clasa a 9-a si mi s'a intamplat o intamplare de povestit nepotilor si din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 mar 2010 00:25 de Bianca_Bia

cum e cu altcineva nu sunt curioasa,eu doar pe el il vreau,vreau doar sa fie bine cu el.Nu cred ca atata timp cat ti-e bine cu cineva esti curioasa cum este cu altcineva... App...v-am spus ca el ca motiv mi-a bagat stresul...stresul ca stam singuri ...

Nosce te ipsum!

din 8 mar 2010 00:10 de Psyche

In drumul autocunoasterii,autocunoastere deplina,bineinteles.Astazi,printre conversatiile cu mama(tin sa mentionez,cea mai de seama prietena),cea care imi spune mereu:suntem mai intai prietene,apoi mama si fiica, am realizat trei lucruri pe care le ...

din 7 mar 2010 23:53 de Psyche

da,aici nu trebuie sa se ajunga. intr-o buna dimineata o sa te trezesti si cu curiozitatea de a vedea cum e cu altcineva. nu promovez inceperea vietii sexuale devreme ci casatoria mai tarziu!

Re: Re: Re: Re

din 7 mar 2010 22:31 de Bianca_Bia

Nu stiu cu ce ne-ar putea ajuta...el ii va spune ca este f stresat si probabil imi va explica mie ca trebuie sa il inteleg si ca relatile se schimba cu timpul...chestie pe care eu nu o concep in relatia mea.Plus ca noi vb intre noi despre ...

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 7 mar 2010 22:30 de sweety16

Pai daca te duci la ei "cu vorbe cu fitse" se intelege de ce ai avut asa multi prieteni imaginari. Ganditi frate inainte sa scrieti!:wacko:

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 7 mar 2010 22:21 de McLove

Fitzoooo!!! Ce faci tu fato, esti bengoasa pe sistem?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indiferent

din 7 mar 2010 22:11 de maciza

Asta e cel mai adevarat.bravo.te pricepi.good point(!)

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 7 mar 2010 19:39 de victoria

deci in primul rand u trebuie sa fii putzin tupeista si sa te dai pe langa ei cu vorbe cu fitze :> nu trebuie sa te faci ca itzi pasa ei si dale o impresie k esti cominata cu altu [inventeazatzi un iubit] eu am avut primul iubit [real] la 14 ani ...

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 7 mar 2010 12:52 de PAULA !

Dap si eu sunt in aceeasi oala, si eu am cosuri de la 13 ani acum fac 14 in vara2010, nu trebuie sa cazi in depresie :-j sunt trecatoare cel mai bine e sa tii fata curata si sa contactezi medicul de fam sa`ti recomande ceva. eu folosesc rivanol care ...

Re: Re: Barbatii inteligenti inseala mai rar....

din 7 mar 2010 05:15 de ExoticDream

Ba exista. Putini, dar exista. Nu stiu de ce s-a impamantenit ideea ca viata nu are farmec daca nu calci si stramb din cand in cand! Cei care sustin asta nu au habar cata diversitate este in lumea asta, nu ai timp sa cunosti si sa faci nici ...

din 7 mar 2010 04:56 de ExoticDream

Da, trebuie sa fie o oglinda (cel putin) modelul asta: http://www.clubafaceri.ro/director/stand/35851/740075/Oglinda+care+mareste+de+3+ori%2C+accesoriu+auto.html :D:D:D

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 290 din 1098
«   1 ... 287   288   289   290   291   292   293 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare