Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sotul meu nu mai este atras de din 6 mar 2010 23:19 de Psyche
oricum casnicia asta te nemultumeste de pe acum,iar el pare a fi impasibil .. o sa te saturi pentru ca o sa te gandesti ca poti primi mai mult. il iubesti,ok dar si sexul este un lucru important.frustrata,o sa gasesti pe altcineva si o sa-l ...
Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 6 mar 2010 19:02 de luinwe
nu trebuie sa disperi...cum a zis si simona, incearca sa iei initiativa. sa fi tu cea care propune...nu prin vorbe...prin gesturi... inebunestel...nu stiu...umbla mai dezbracata prin casa, mai ales ca stati singuri... pana il bagi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatii Lockerz din 6 mar 2010 18:28 de elementx
In primul rand ca sa iti poti face cont pe site trebuie sa primesti o invitatie (ceea ce eu ofer) :D
iar ideea jocului este sa aduni cat mai multe puncte(PTZ) pentru a castiga unul din premiile lor.
Punctele se pot obtine prin mai multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 6 mar 2010 17:23 de NINA
Buna sunt Nina si am cosuri cam de la 13 ani,de atunci au trecut 9 ani am ofetita de 2 ani si tot fata nu se curata de cosuri acum am gasit un crem foarte bun de 40 ml care imi ajunge pe oluna de zile,de la inceput primele zile nu se vedea nici un ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 6 mar 2010 12:22 de McLove
Ai vorbit cu el? Cheful dispare atunci cand ai probleme...
Mie mi se pare ceva normal, sa faceti sex o data, de doua ori pe saptamana. de aici nu rezulta ca ati avea probleme in relatie.
Dupa casatorie, apar alte probleme, apare familia, care ...
Re: Re: Re: Re: Exista ceva dupa moarte? din 6 mar 2010 11:33 de McLove
Pai in Rai, nu o sa poti face tot ce faci cand traiesti.
Probabil acolo te rogi toata ziua, si... suferi pentru pacatele le-ai facut in viata. (a nu se incurca cu Iadul)
Care e partea frumoasa aici? Ca vad ingeri care nu au sex (ingerii nu sunt ...
Re: Pofta mai vine si mancand? din 6 mar 2010 03:28 de ExoticDream
Iubirea nu vine peste noapte, nu in clipa in care ai facut cunostinta cu cineva si nici dupa trei zile, de multe ori se confunda atractia de la momentul zero cu dragostea. Iubirea are nevoie de timp, ea apare dupa ce cei doi ajung sa se cunoasca ...
Re: Re: pofta mai vine si mancand? din 6 mar 2010 01:21 de Psyche
in cazul meu nu e vorba de materialism. am incercat orice metod de a uita .. sau nu neaparat uita..de a-mi reprima sentimentele fata de fostul.simt ca trebuie sa ma fortez sa fiu cu cineva:((
Re: pofta mai vine si mancand? din 6 mar 2010 00:38 de simosimina
Părerea mea este că atunci când începi o relaţie nu ai cum să iubeşti, însă trebuie să existe o scânteie destul de puternică între parteneri. Iubeşti după ce cunoşti o persoană bine..că doar nu îi spui de la prima întâlnire ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce din 5 mar 2010 19:28 de marius13
aici chiar nu-i vorba de lauda...ma gandeam sa nu fie ceva rau , sa nu fortez organismul si sa aiba urmari in viitor..o sa ma documentez da am apelat si la sfaturi ca poate pot invata ceva bun si aici..multumesc oricum
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este in regula ce fac din 5 mar 2010 19:22 de C275
sfat in legatura cu ce?
ai facut sex de 3 ori in decursul a o ora
trebuie sa desenez?:blink:
ce crezi ca se poate intampla? cu ce esti nelamurit?
topicul deschis de tine suna mai mult a lauda:`
:lol::lol::lol:
si da, esti bine sa te ...
Re: Re: Exista ceva dupa moarte? din 5 mar 2010 19:05 de carrie
Dupa moartea fizica exista o existenta in alt plan. Sufletul se materializeaza in corp pentru a invata anumite lectii, a plati anumite datorii, a ajuta alte entitati/persoane/suflete sau cum vreti sa le spuneti si din alte cateva motive. De asemenea ...
.... din 5 mar 2010 15:31 de zuzzy
si eu am o relatie de vro 11 luni..iar prietenul meu...desi suntem de atata timp impreuna..a inteles ca nu sunt pregatita..si nu ma preseaza..asa ... trebuie s.o faci..at cand simti tu..nu pt ca vrea el..ca nu esti..un obiect sexual..:blink:
Re: Re: Decalotarea penisului din 5 mar 2010 11:31 de anonim
am shi eu o intrebare la ce varsta trebuie sa incep sa incerc sa mio decalotez?
Re: Re: Despre sarut din 5 mar 2010 06:41 de Didutza
Nu e vorba de asta , dar saliva? ;)
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te din 5 mar 2010 01:08 de ExoticDream
Ooooo, ba daaaaaaa, si asta! Si altele! Sa fie... fascinant (pentru mine)..., ori asta inseamna ca trebuie sa stie muuuuuulte chestii, dar nu sa le recite ca papagalul, ci sa le combine intr-un amalgam interesant si funny!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de din 5 mar 2010 00:59 de ExoticDream
Nu oricine este capabil de a "duce" o relatie la distanta, pana si multi dintre cei care se inhama la asta cu mult elan clacheaza la un moment dat.... [i]Iubirea departe[/i] cere o droaie de sacrificii....
Este chinuitor sa nu il ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de din 4 mar 2010 17:49 de ursaru
Asta nu prea pare a fi o relatie,eu cred ca va amagiti mai mult ,intalnire 1 data la 2 luni ,e cam putin.oricum..bafta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesti...si totusi te sim din 4 mar 2010 16:07 de McLove
Suna urat "desteptaciune", si am folosit inteligenta.
Nu trebuie sa fie vre-un savant, sa ii vorbeasca despre antimaterie. :lol:
Sa stie sa vorbeasca cu o fata, cum sa se comporte cu ea etc. Asta e tot un fel de inteligenta.
Re: Re: Re: Despre sarut din 4 mar 2010 16:02 de McLove
Si... atunci ce mai astepti? Lasa-l pe el sa faca primul pas, stai linistita, totul va fi in regula.
Nu trebuie sa stai in cap, doar sa deschizi gura... Cu un sarut nu se ajunge in pat. Bucurati-va impreuna, iubiti-va si... saruta baiatu'!
Dupa ...
Pagina 291 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |