Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: sexul creaza dependenta? din 25 feb 2010 16:29 de alinaL
cuplul ar fi indestructibil. nu consider ca e asa....daca le trebuie sex amandurora nu inseamnca ca nu se vor desparti...mai sunt si alte persoane cu care pot face sex.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2010 16:25 de alinaL
foarte adevarat:rolleyes:
cand vezi pe fata fetei o grimasa urata inseamna ca nu mai trebuie sa "impingi"...ca a intrat destul:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ej din 25 feb 2010 16:22 de cherry_dream
cand a zis el ca "s-a abtinut sa isi dea drumul" s-a referit la faptul ca vrea sa aibe erectie mai mult timp .. iar pentru asta iti cam trebuie experienta. si daca are orgasm, cred ca neaparat ejaculeaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ej din 25 feb 2010 16:19 de alinaL
la asta tot nu mi ai rasp:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ej din 25 feb 2010 15:48 de Danny_DaBoss
de genu s-a abtinut sa isi dea drumul, nu a avut orgasm, si pentru a-si da drumu trebuie sa se concentreze mai mult sa ii revina senzatia aia.. altfel.. ramane cu ea-n vant.. merge prin orice metoda, sex normal, oral, numai ca e mai mult de munca.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacul din 25 feb 2010 15:36 de alinaL
deci stai...daca trece de fazele senzatiei de ejaculare inseamna ca a avut orgasm? si pt cel de al 2lea trebuie mai multa concentrare?
sau nu vrea sa si dea drumul ca sa lungeasca placerea?:D...gen daca i se face oral sau cv de genu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea din 25 feb 2010 15:28 de Danny_DaBoss
nu neaparat, poate sa fi trecut de fazele senzatiei de ejaculare si in momentul ala trebuie mai mare concentrare sa ajunga la orgasm.. poate sa si-o traga si 2 ore in continuu sa nu isi dea drumul..
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum din 25 feb 2010 00:39 de Psyche
Ba da,se prea poate! Unele femei au himenul mai elastic,altele mai putin.
Oricum,vei avea o problema cu asta. Oricum sper ca atunci cand iti incepi si viata sexuala sa nu dai de cineva precum McLove,care exclude posibilitatea sa fie adevarat. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indiferent din 25 feb 2010 00:31 de ExoticDream
TE ROG, nu (re)incepe!!!!!!!! Nu mai vreau sa aud teoria prefacatoriei in timpul sezonului de vanatoare!!!! NUUUUUU!
:devil::ninja::devil:
Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 24 feb 2010 23:27 de adriana
te inteleg perfect.si eu am fost indragostita de un baiat timp de 2 ani.dupa acesti 2 ani am aflat k m-a inselat tot timpul.:(( mi-as fi dat viata pentru el insa knd am aflat adevarul nu am m ami vrut sa il vad.nu credeam sa trec peste suferinta ...
Re: prietena din 24 feb 2010 23:01 de costin91
In primul rand ca sa iti faci o prietena trebuie sa socializezi.Sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, sa dispui de un vocabular bogat si de cultura generala ar fi un al doilea punct.De asemenea trebuie sa pui mai mult accentul pe ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le din 24 feb 2010 22:43 de McLove
Pai... e imposibil!
Inseamna ca 5 din 20 de fete ar trebuie sa nu mai fie virgine din cauza asta. ;)
Incerci sa ajuti... dar nu ai pe cine!
Re: Re: Re: De ce nu recunosc fetele ca fac sex or din 24 feb 2010 20:54 de Incepator
Totul trebuie sa fie un mare secret discret .O:)
Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu prieten din 24 feb 2010 20:28 de Psyche
eu intotdeauna mi-am zis ca trebuie sa le faci pe toate ca sa intelegi viata dar se pare ca nu ma refer chiar la tot.
daca chiar iti doresti o asemenea experienta(pentru ca imi dau seama ce inseamna moralitate pentru tine si pun pariu ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete: baiet din 24 feb 2010 19:43 de stan
ultimele vesti...
am sunat-o aseara odata, azi inca odata dar nimic...pe mess nici nu mai raspunde...
cred ca am sa o las balta...mai trebuie sa ii las un mesaj ceva de genu:" credeam ca esti altfel dar m-am inselat" sau pur si simplu sa nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin din 24 feb 2010 18:16 de Danny_DaBoss
pai da, tocmai aia trebuie sa ii zici sa o asigure pe masa ca nu se intampla nimic daca are o prietena ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin in din 24 feb 2010 16:56 de alexa
Tocmai asta mi se pare aberant, ca nu i-am schimbat copilul cu nimic, nu il sun ca disperata, nu il tin de la teme, nu i-am pus nicio piedica, el invata la fel ca inainte!:ermm:
Re: Re: De ce nu recunosc fetele ca fac sex oral? din 24 feb 2010 15:32 de onlyforgod
asta cred ca e un subiect tabu...care mi se pare mie ca trebuie sa fie intim
Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu pri din 24 feb 2010 15:28 de onlyforgod
spune-i asta ei incearca sa ii spui ca pe-o gluma si dupa aia sa ii sugerezi ca nu ar strica si ca te-ar tenta ... sau eu stiu daca te crezi asa de apropiat de ea spune-i direct ca ai vrea sa o faci in trei:) si ce parere ar avea despre asta... si ...
Re: De ce nu recunosc fetele ca fac sex oral? din 24 feb 2010 13:44 de cherry_dream
de ce sa recunoasca? de ce trebuie sa stie toata lumea ce face ea? :`
Pagina 296 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |