Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Dezvoltare corpului.. please help! din 21 feb 2010 22:35 de sweetheart
NU trebuie sa iti faci griji. Asa eram si eu in generala pana prin clasaa a...6-a..eram cea mai mica, iar dintr`o data am crescut:*. Nu iti face griji:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indiferent din 21 feb 2010 22:25 de sweety16
Adevarat....:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indiferenta.. din 21 feb 2010 20:48 de valentine
Indiferenta, folosita cum trebuie, e ceea mai puternica arma de seductie:,
Re: Nelamurire din 21 feb 2010 18:34 de toy
De ce ne intrebi pe noi daca este bine sa faci sex? Faci sex doar daca TU te simti pregatita. Sexul este un lucru serios si nu trebuie sa il consideri o joaca. Pentru un moment te simti in al 9-lea cer, insa dupa ce aceasta senzatie trece te poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete neexperimentate v din 21 feb 2010 18:21 de McLove
Fata experimentata (matura), fata neexperimentata... Conteza?!
Important e sa ne iubim, sa ne intelegem. Daca e experimentata, ma invata, daca nu e, o invat. Intr-un cuplu, trebuie sa "lucreze" amandoi, nu numai unul.
PS: aici nu ma refer la ...
Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Ajutat din 20 feb 2010 23:32 de McLove
Cica e tatal ei pana la urma. E minora, deci... parintii ii decid viata momentan.
Nu cred ca traieste pe banii ei, sau sa plateasca impozitele. Depinde de ei!
Cand o sa fie majora, poate sa plece in lume si sa stea cu cine vrea.
Re: Nu stiu cum sa ii fac sa inteleaga!!Ajutati`ma din 20 feb 2010 23:29 de MissPerfectiune
Nu-ti mai fie frica de ce spun altii. E decizia ta. Tu hotarasti! Chiar daca nu eti majora dar nimeni nu te va obliga sa stai cu cine nu-ti place. Nu tatal tau e impreuna cu "iubitii" tai ca sa hotarasca el ce sa faci...
Totusi trebuie sa faci o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 20:19 de sgc
habar n-am, dac-ar functiona. nu ma pot indragosti de intentiile celor posibili. intentiile ma pot maguli sau nu, dar nu pot confunda sentimentele si mai cu seama persoanele. citez, doar, o vorba, poate nu si fapta de-a fostului meu sot, chestia ...
Re: Am 19 ani, ea 15.... eu vreau sex, ea nu! din 20 feb 2010 19:07 de suchi
ma oameni buni,trezitiva naibii la realitate:tu ai 19 ea are 15,gandestete k tu dak faci sex cu ea,in astia 3 ani se poate gasi o problema si trebuie sa mearga cu masa la ginecolog,masa afla k ficasa e deflorata si k urmare ea isi ia 3 ani de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa i din 20 feb 2010 18:39 de Psyche
renunta sau nu le pretinde alor tai sa accepte asta.lasa timpul sa treaca si sa le vindece ranile.daca te gandesti sa-l si prezinti,cum probabil ai facut-o cu precentul(sau l-ai prezentat ceva) ei isi zic ca prin faptul ca l-au acceptat,te-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa ii fac sa intel din 20 feb 2010 18:19 de cherry_dream
nu stiu daca mai ii mai poti face sa aibe incredere in tine ... gandeste-te si tu putin. sunt parintii tai. ai 16 ani. ti-ai inceput viata sexuala la o varsta nepotrivita. si pe deasupra, ai mai ramas si insarcinata. cum crezi ca se simt ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: A trece sau nu mai departe din 20 feb 2010 17:06 de Alin91
Din moment ce speri la o impacare, am sa presupun ca nu tu ai vrut sa se termine relatia.
Nu cred ca are importanta daca el e singur sau nu. Daca tu ramai singura deocamdata, nu ar trebui sa fie ala motivul. Ce reprosuri? Pai din moment ce v-ati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 20 feb 2010 14:32 de Manowar71
La 16 ani e cam devreme pt orice ,ti-as sugera sa te sfatuiesti cu parintii tai
Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 20 feb 2010 09:13 de 111qhf
q
a
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insomnii din 20 feb 2010 00:58 de Alin91
Eu am cursuri de luni pana duminica :lol:
In diminetile de weekend trebuie sa fiu la aeroclub.
Si deja e 1 noaptea :blink:.
Gata! Noapte buna! :lol:
Re: Re: Am 16 ani, eu vreau sex, ea nu din 19 feb 2010 22:59 de KaTaLuTz
pai cam ce sa se intample ? ( rasp exact :D ) :D
Re: Re: Re: ce sa fac? din 19 feb 2010 22:03 de cherry_dream
pai, atata timp cat nu e din cauza unui contact sexual, de ce iti faci atatea probleme ? :`
de ce te simti vinovata? asta e ... si chiar trebuie sa le spui?
Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 19 feb 2010 18:28 de Bby
Recomand Skinoren!L`am folosit doar de cateva ori si deja am pielea mai neteda:D:ok:Dar trebuie sa aveti in vedere si ceilalti factori..Nu putem spune ca asta este varsta cand cosurile sunt normale sau scuze deastea..Dc eu am cosuri si fata din ...
Re: Am 16 ani, eu vreau sex, ea nu din 19 feb 2010 14:21 de cherry_dream
ok.deci.in primul rand, sunteti mult prea mici sa va incepeti viata sexuala. poate ca si de aceea ea ezita ... e normal. nu inseamna ca nu te iubeste, dar pur si simplu nu simte ca trebuie s-o faca acum. evident ca atunci cand sunteti amandoi ...
Re: Cum v-ati surprins partenerul/a de Valentine's din 19 feb 2010 13:44 de SORIN28
Nimic. Tinand cont de faptul ca 14 Feb. nu inseamna nimic si nu imi trebuie o zi anume in care sa-mi arat iubirea...cred ca am fost corect. Daca ma agitam sa fac vreo ceva, eram ipocrit.:ok:
Pagina 298 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |