Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Preferintele sexului in materie de penisuri din 24 feb 2010 13:37 de cherry_dream
unul mare si gros, evident :lol:. bine, in limite normale. nu ma refer la unul de 20cm :`. ca degeaba il are foarte mare, ca tot nu intra tot, si mai provoaca si dureri. dar oricum ... degeaba are cine stie ce dimensiuni, daca nu stie sa ...
Re: Re: Re: Traznai de ziua Sfantului Valentin din 24 feb 2010 12:54 de McLove
:huh:
Casatorie? Uatdafac?
Cred ca trebuie sa ai ceva "probleme" ca sa faci o casatorie din asta la 18 ani... :wacko:
(mansarda putrezita!)
Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani din 24 feb 2010 12:17 de peticel22
bah nu te lua dupa ceilalti nu cont parerea lor u gandestete ....intrebarea e Vrei sa faci asta? chiar doresti asta? daca fao......nu trebuie sa te tii dupa altii si parerile lor......
Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii intervin in rela din 24 feb 2010 12:08 de Danny_DaBoss
deobicei nu prea ai ce vorbi cu cretinozaure d-astea.. nu trebuie sa ii explici tu ei ce sa faca.. ea stie ce vrea.. ea vrea ca copilul ei sa mearga la scoala, sa se tina de scoala si sa nu chiuleasca sa alerge dupa pisda.. asa gandesc parintii astia ...
Re: Re: Re: Re: Orgasmul si ejacularea la barbat din 24 feb 2010 09:24 de Alex
sincer iti zik k dak folosesti prezervative nu vei avea orgasm in veci.....nu simti nik ....absolut nik....
de obicei orgasmul vine inpreuna cu ejacularea....de aceea dup ejaculare trebuie sa astepti cateva minute pt k muschii penisului se relaxeaza ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 23 feb 2010 20:00 de baby
Sunt asa de bucuroasa:love:
Cand am aflaaaaaaat ca...:love:
Huh:love::love::love:
De acum mi se urca fitele la cap de tot:lol:
Si abia astept ziua de joi:love:
Incepe sa imi fie din ce in ce mai bine.....
Si ma tin in continuare de ...
Re: Re: Re: oral prietenului din 23 feb 2010 19:01 de toy
Nu am spus ca intr-o relatie totul se rezuma la sex, dar sexul este important, deoarece ajuta la buna functionare a lucrurilor:):)
Re: Re: oral prietenului din 23 feb 2010 17:45 de McLove
Si... care e partea ciudata aici? :mellow:
Daca esti intr-o relatie trebuie sa faci sex de 5 ori pe saptamana ca sa iubesti?
Ganditi! Totul nu se rezuma doar la sex.
ON: Pai...Tu ai deja o boala, care iti afecteaza creierul.
Va iubiti, ...
Re: cand parintii intervin in relatie din 23 feb 2010 14:06 de cherry_dream
O solutie ar fi sa vb cu tatal lui si sa se gandeasca la "un plan" pentru a vb amandoi cu mama lui. tatal trebuie sa-l sustina, daca spune ca nu are nimic impotriva ... si s-o faca pe mama lui sa inteleaga ca nu este normal ca la varsta asta sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hy din 23 feb 2010 13:00 de cherry_dream
atata timp cat fetele sunt satisfacute, ce mai conteaza?
si tu la 16 ani zici ca le satisfaci? cu cate ai facut-o? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hy din 23 feb 2010 12:42 de zetor
eu am 16 ani penisu il am de 16 cm si grosimea de 10 ii bine? mie mi se pare subtire da le satisfac pe fete
Re: cand parintii intervin in relatie din 23 feb 2010 12:04 de DarkAngel
Daca dansa este pisicolog eu as sugera ca ar avea nevoie de o analiza intrapersonala sa vada ce nu merge cum trebuie la ea avand in vedere comportamentul supra-ocrotitor. Singura sansa este sa aiba o discutie serioasa cu mama lui si eventual sa ceara ...
Cand parintii intervin in relatie din 23 feb 2010 11:00 de alexa
Mama iubitului meu nu e prea de acord cu relatia noastra.De fapt e genul dur si e foarte exigenta cu el,nu il prea lasa sa iesim pentru ca ii este teama ca el n-o sa mai invete daca se indragosteste (la partea asta e deja prea tarziu pentru ca ne ...
Re: Re: Sunt prea grasa! din 23 feb 2010 07:23 de ThT
Pastile nu lua in niciun caz.Cum a spus si BBU,incearca sa mergi cel mai bine la o sala .
Re: Re: Re: Re: Insomnii din 22 feb 2010 23:36 de xcvbn
[i]
"
Definitie: Prin insomnie se întelege dificultatea de a adormi, precum si cea de a avea un somn odihnitor, fara întrerupere. Un om obosit adoarme în general greu sau chiar daca adoarme repede el se trezeste dupa numai citeva ore de somn ...
Re: Re: Ejaculez fara a avea un contact sexual din 22 feb 2010 21:50 de McLove
"InOcEnTa" invata sa postezi o singura data. Nu e prima oara cand faci triple-post. Daca nu te ajuta net-ul, apasa o data pe "raspunde" si asteapta!
Cel care a deschis topicul: nu e nici o problema, totul e in regula. In timp o sa te obisnuiesti ...
Re: Re: Insomnii din 22 feb 2010 20:45 de InOcEnTa
am incercat aseara sa adorm de la 10..pana la 12 am stat in pat,tot nu am adormit..mi-am aprins tv'u si am mai stat vreo 2 ore..de dimieatza abia m-am trezit la 6:30..iar mie, cand ma pun sa dorm,si nu pot,imi vine rau sau sa vomit...asa am patit ...
Re: Re: Parul de pe fund din 22 feb 2010 09:47 de Mircea
Atentionari inainte de tratament:
1. Daca sunteti bronzati va recamandam sa asteptati pana cand pielea revine la normal, la culoarea originala, deoarece epilatorul foloseste laserul care actioneaza doar cu parul negru.
2. Daca suferiti de ...
Ultimul sarut, ultima partida de sex..... din 22 feb 2010 03:52 de ExoticDream
.... to do or not to do?
OK, au trecut cateva zile sau chiar saptamani de cand EL a pus brusc punct relatiei, lucrurile s-au cristalizat pana si in mintea ta chinuita de intrebari, ai inteles (desi nu poti inca accepta) faptul ca EL nu a glumit ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 21 feb 2010 22:44 de sweetheart
prima data nu trebuie sa o luati tare. incearca sa te misti usor
Pagina 297 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |