Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

r3

din 16 feb 2010 15:34 de Newbie

Daca vreti sa faceti ceva serios...trebuie sa fiti singuri acasa si sa faceti o vizita Redtubului...daca va dati seama ce fac aia..o sa vina sigur sperma...si tot ce va mai poate veni :| ...eu zic ca e ceva normal..daca nu stiti sa v-o dati calumea..

Virgina?

din 16 feb 2010 14:40 de alexnico08

Ok. Va multumesc la toti care mau ajutat... si imi cer scuze... dar asta e,sunt incepator,nimeni nu se naste invatat. :wacko: Si nici macar nu are bunul simt sa imi spuna... stiti: "Minciuna recunoscuta pe jumatate iertata." Dar daca nici asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin

din 16 feb 2010 14:21 de McLove

Unde e baby?! Sa imi zica acum ca nu trebuie sa jignesc... Credeam si eu ca cei din generatia noua se documenteaza, sunt mai deschisi... dar, unii sunt batuti de prostie. :ermm: Domnu' alex! Crezi ca dam in carti ca sa vedem cat de adanc are ...

Re: Pana la ce varsta cresc sanii?

din 16 feb 2010 09:43 de anonim

Sanilor nu le trebuie varsta sa creasa si au facut unii aberatii ca cica cresc in timpul sarcinii intradevar e adevarat dar dupa ce termini etapa asta revin la forma normala.Asa ca sanii cresc cand vor ei :-bd

Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 16 feb 2010 08:28 de Danny_DaBoss

...poi daca nu are cu cine.. :-` trebuie sa stii sa o tii langa tine :,

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 16 feb 2010 08:03 de alexnico08

prietena mea... e tot la inceput,sper sa nu aiba aceiasi dorinta si ea... iar daca o va avea,sa nu o faca cu altul

"N'ayez pas peur du bonheur: il n'existe pas!"

din 16 feb 2010 01:42 de ExoticDream

Scriitorii francezi chiar stiu ce spun! Daca Frédéric, acel "jeune homme dérangé" cu un zambet in coltul gurii, nu este decat un "égoïste romantique", povestindu-se pe sine in mai toate cartile sale, mult mai profund si mai critic totodata ...

Re: Re: Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 22:29 de simosimina

wow...stop! Nu am spus nicăieri chestia asta! Doamne! Cum să te plictiseşti?! Te plictiseşti doar atunci când laşi rutina să intervină... Eu cu iubitul meu facem peste 2 luni 3 ani de zile! Şi nu l-am înşelat, nu m-a înşelat...şi ...

Re: Fara erectie la primul contact sexual...

din 15 feb 2010 20:37 de cherry_dream

erai prea emotionat. prea stresat de cum o sa iasa. ai vorbit cu prietena ta despre sex? ati facut petting inainte? va cunoasteti, aveti incredere unul in altul? te-a excitat destul? ati avut preludiu? sunt multe chestii pe care trebuie sa ...

Re: Re: Re: Virgina?

din 15 feb 2010 20:28 de luinwe

wrong... daca nu mai e virgina ce? asta e... daca facem selectii in functie de virginitate nu prea ai de unde alege din pacate... 98% e himen elastic, nu stiu, doar banuiesc... daca ti-a povestit cam toata viata ei, de ce nu ai incredere? uite ...

Re: Fara erectie la primul contact sexual...

din 15 feb 2010 20:16 de alinaL

dar macar erai excitat? si daca nu ti s a sculat cum zici tu atunci nu ai avut un contact sexual....poate ati luat o prea repede...mai intai trebuie sa va cunoasteti corpurile sa stiti ce va place amandurora si apoi vine sexul....e ...

Re: vreau sex

din 15 feb 2010 19:55 de luinwe

cum ziceai ca te cheama?

din 15 feb 2010 17:37 de McLove

Probabil esti nimfomana. Nu ai ce face, decat sa incerci sa gasesti pe cineva, care sa te accepte asa cum esti, si sa ai incredere in el.

din 15 feb 2010 17:09 de Danny_DaBoss

hehe.. iti dau nr meu ? :D:lol:

din 15 feb 2010 17:07 de baby

nu e indicat sa te arunci in bratele oricui.....nu de alta dar nu da bine la imagine si nici nu e prea sigur:lol: nu-i nici o problema daca te gandesti mereu la sex....eu ma gandesc mereu la ciocolata:lol:

Re: sexul creaza dependenta?

din 15 feb 2010 17:06 de cherry_dream

daca iti incepi viata sexuala si iti place sexul, o sa mai vrei sa faci iar si iar. nu se poate spune ca e normal sa faci de x ori ... fiecare e cu cheful lui ... dar daca faci in fiecare zi, toata ziua (intelegi tu ce vreau sa zic), nu mai ...

din 15 feb 2010 17:04 de InOcEnTa

pai eu zic ca e normal la varsta ta,asa ceva ! esti ink adolescenta iar hormonii tai o iau razna ! nu te speria,nu e nimic grav,gaseste-ti mereu cate un lucru de facut sa nu mai stai cu gandul acolo , si se va rezolva :)

din 15 feb 2010 15:11 de cherry_dream

chiar ai o problema :mellow:. sa incerci sa-ti ocupi mintea cu altceva, sa nu te mai gandesti. si evita orice are legatura cu sexul.

Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 15 feb 2010 14:10 de oana

Salut am si eu o intrebare..sunt o fata am 16 ani si jumatate si vreu sex intruna..nush de ce dar ma gindesc numai la sex de multe ori mas arunca in bratele oricarui baiat sa facem sex..cred ca am o problema ...ce credeti??ce trebuie sa fac

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 feb 2010 14:01 de cherry_dream

gata. si presupunand ca e adevarat ... ti-am zis ce trebuie sa faci. mai ai vreo intrebare?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 300 din 1098
«   1 ... 297   298   299   300   301   302   303 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare