Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri.

din 22 apr 2011 11:14 de iepurasi

Sti depinde de mine daca primesti un raspuns sau nu eu am cerut niste informatii nu critici sau intrebari care tin de viata mea personala .

din 22 apr 2011 11:12 de iepurasi

Esti un increzut :lol: Sincer nu ma intereseaza despre educatia pe care le-o vei da copiilor tai . Asta depinde de ei daca vor sa o primesca.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 apr 2011 11:11 de dorinda

Multumesc. Ne cunoastem de vreo 30 de ani ca sa poti vorbi astfel. Eu macar sunt in stare sa am un prieten si n-a trebuit sa intreb pe site-uri cum sa imi fac unul. Esti distrus rau de tot daca ai ajuns sa faci asa ceva la varsta ta.

Re: Re: Re: Medicamentul Femicur

din 22 apr 2011 08:33 de menuta

As vrea sa stiu daca acest medicament e hormonal si daca ingrasa, si daca se predcrie in cazuri avansate ale bolii?

din 22 apr 2011 03:28 de Melisa

Pana vine ma va uita. Deja face progrese..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un

din 22 apr 2011 03:28 de Melisa

Multumesc mult pentru raspuns.

Re: Imatur sau nepasator?

din 22 apr 2011 02:32 de ExoticDream

La 18 ani nu se poate spune ca mai este doar un copil care nu stie cum sa se comporte; chiar daca nu s-a maturizat cine stie ce, niste reguli de bun sint tot ar trebui sa respecte. Daca acum, la inceput de relatie, el iti face astfel de ...

Re: Re: ???

din 22 apr 2011 01:21 de simosimina

Cred ca se refera la "reluarea" lor dupa "pauza de menstruatie"...

Re: Antibioticele scad efectul anticonceptionalelo

din 22 apr 2011 01:19 de simosimina

Da il scade! ... daca vrei sa faci sex, protejeaza-te! Bafta

din 22 apr 2011 01:16 de k

Ca nu scrie corect ca scrie corect tu raspunzi la intrebarea lui, poate il lamuresti, nu incepi sa te apuci sa spui ca e nu stiu cum, ca nu stie romana. Iesi mai castigat din asta, eu asa fac, ii raspund omului, nu ma leg de fata lui, de ...

Re: Sex neprotejat fara risc10 zile dupa menstruat

din 22 apr 2011 01:11 de simosimina

Foloseste prezervativul...decat sa ai alte batai de cap...crede-ma...si in nici un caz nu sunt 10 zile! Metoda asta se bazeaza pe faptul ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamani inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ...

din 22 apr 2011 00:28 de McLove

Mai ai multe de invatat, si de trait... chiar daca ai 22 de ani. Pune mana pe o femeie, si roaga-te sa fie si profesoara de limba romana.

din 22 apr 2011 00:21 de McLove

Nu conteaza anii mei.. te poti interesa unde doresti. Incearca sa eviti internetul, pentru ca exista multe prostii in el. Am cam terminat aici... daca doreste cineva, se poate deschide un topic in alta parte, si isi poate spune problema despre ...

din 22 apr 2011 00:08 de McLove

O alta explicatie ar fi... Topic, daca e sa-l citim in romana, se citeste exact la fel, topic. Daca il folosim cu pluralul "topice" riscam sa-l incurcam cu ce ai gasit tu in dex, termenul de medicament si de loc comun. Asa, are doua forme de ...

din 21 apr 2011 23:50 de SirObsoletus

Şi cuvântul topic a intrat în folosirea de zi cu zi. Eu efectiv nu ştiu care e diferenţa între un cuvânt împrumutat şi un neologism. Mi-o spui tu ,te rog ?

din 21 apr 2011 23:45 de McLove

Pai, o idee ar fi ca acest cuvant a intrat in vorbirea de zi cu zi, si a inceput sa fie articulat/folosit la toate cazurile (N, D, G, Ac. Vocativ nu are) Ca si cuvantul "computer", el are o forma total diferita de plural. Daca nu ma insel, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri.

din 21 apr 2011 23:19 de Rolando

eu chiar sunt curios de ce a facut-o asa devreme....asa sunt eu de fel,mai curios....:-`

Re: Re: Re: Re: Re: :))

din 21 apr 2011 22:46 de rockboy

Nu o am nici groasa si problema este ca nu mi-a mai crescut de mult timp..parintii stiu de problema mea insa au spus ca nu conteaza cat de lunga e ( desi eu cred ca o am mult prea mica) si ca daca e imi mai creste pana la 20 de ani, desi eu m-am ...

Re: Re: Nelamurire !

din 21 apr 2011 21:36 de nebun

Nu am zis ca nu vreau sa le folosesc , is constient , ca o sa dorm pe la usa:)) . Dar am vrut sa fiu lamurit , nu are rost sa ma risc degeaba. Pai auzisem si de 3 si de 4 zile :wacko: numai stiam ce sa cred.

din 21 apr 2011 21:16 de DRE

Mai pana la urma de ce o judecati asa dur ca a facut-o asa devreme? Pana la urma este viata ei si daca a asa a vrut sa-i fie de bine.Sa ai aiba grija sa nu ramana insarcinata si sa se simta bine! Nu ii iau apararea dar nu mai criticati asa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 317 din 3731
«   1 ... 314   315   316   317   318   319   320 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare