Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex neprotejat fara risc10 zile dupa menstruat din 22 apr 2011 22:53 de fiat_lux_mihi
Si de Paste tot la cotaiala va sta mintea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce s-a intamplat cu priete din 22 apr 2011 22:14 de baby
Cum sa spargi ceva in ea?
Da ce e bibelou?
Dar daca o bagati asa ca animalele ce sa va fac...:`
Re: Re: Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 22 apr 2011 22:11 de baby
Pai hai sa facem adaposturi pentru caini...de parca nu am avea destui boschetari si copii amarati:`
Si daca ii arunca la gunoi in saci de plastic ce?
Sa faca ceva numai sa scapam.
Daca as filma cateva locuri in orasul meu unde chiar nu au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce s-a intamplat c din 22 apr 2011 22:04 de DaNNY_DiViNO
Depinde. Daca ia pastile ampulea, ar fi normal sa curga atat de mult. Asta se numeste Menoragie sau Hipermenoree si este un termen medical pentru sangerare menstruala excesiva.
Adica dezechilibru hormonal. La un ciclu menstrual normal, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 22 apr 2011 21:54 de DaNNY_DiViNO
Un individ cu un caine intra intr-un bar. Comanda o bere si zice:
- Am un caine foarte destept!
Dupa cateva minute:
- Cainele meu este cel mai inteligent!
Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul s-a umplut de tot cand el afirma:
- ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce s-a intamplat cu pr din 22 apr 2011 21:52 de Milanne
Dar era mult.. nu era ceva normal:((
Re: Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 22 apr 2011 21:48 de dorinda
Nici mie nu-mi place sa vad caini umbland pe strada, dar daca ii eutanasiaza, romanii aia prosti, batuti in cap si idioti care arunca pungi cu catei la tomberon, o vor lua de la capat, ca de, are statul bani sa repare tampeniile lor. Dar la fel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce s-a intamplat cu priete din 22 apr 2011 21:47 de DaNNY_DiViNO
pai daca era in perioada menstruala nu inseamna ca era pe ciclu?? la orice ciclu curge sange
Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:( din 22 apr 2011 21:38 de DaNNY_DiViNO
ardelene asta ai visat azi-noapte? si daca ar fi real, nu ai citit handicapatule ca postinor 2 se iau maxim 2-3 pe an? prosti mai sunteti
Re: Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:( din 22 apr 2011 21:35 de girls2
Mesajul acesta a mai fost scris de un user,daca nu ma insel!:ok:
Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:( din 22 apr 2011 21:27 de baby
Meriti sa iti bage si tie ceva in fund asa rapid sa vezi ce misto e:`
Ce s-a intamplat cu prietena mea?:( din 22 apr 2011 21:22 de Milanne
Ok , ii vorba de pritena mea, pe care am dezvirgiat, stii ca i-am tras-o 2 zile rand de numa numa, in total vreo 8 ore in total in alea 2 zile am tot intrat si iesit din ea si ma duc eu ieri la ea, si mai erau 5 minute pana cand trebuia sa mergem la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat , va rog :) ! din 22 apr 2011 20:51 de baby
Mai rar sa aud ca e mai matur baiatul decat fata ...amandoi avand aceeasi varsta:ermm:
Sfatul meu e sa te duci sa porti o discutie serioasa cu el...
Si daca e atat de matur cum se da...o sa asculte
Re: Re: Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 22 apr 2011 20:50 de girls2
Si ce daca latra,inseamna ca te mananca?Ce aveti fratilor cu cainii?
Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 22 apr 2011 20:48 de robert_adrian
Tu nu vezi ca aici e sectiunea SEX SI DRAGOSTE? :lol:
Mi-e mila de mata.
Oamneii sunt mult mai caini ca-cainii.JAVARA CE ESTI!
Daca te-as vedea pe strada jur ca ti-as rupe picioarele.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2011 14:56 de DaNNY_DiViNO
Ba putoi virgin, frustrat si analfabet ce esti, sunt mascarici ca te corectez ca sa nu pari mai cretin decat esti ? Invata sa scrii si sa citesti corect si dupa aia deschide gura, asa pot sa zic si eu ca de handicapati d-astia ca tine e plin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 22 apr 2011 13:02 de iepurasi
Ca sa poti comenta tu dupa ca oricum nu prea ai ce face :-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 22 apr 2011 13:00 de Rolando
daca nu te intereseaza de ce mai intrebi? :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 22 apr 2011 11:29 de McLove
...
Tu ai zis ca ce educatie le voi da copiilor, acum zici ca nu te intereseaza. Gandesti si tu putin cand tastezi?
Tu m-ai intrebat, eu ti-am raspuns...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 22 apr 2011 11:19 de iepurasi
Este strict problema mea . Nu am nevoie de critici rautacioase. M-am saturat de persoane de genul asta :ok: Sincer chiar nu ma intereseaza cine esti sau de ce faci comentarii de genul asta care nu isi au rostul zic eu ce crezi? ca dai dovada de ...
Pagina 316 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |