Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex cu fratele vitreg!

din 23 apr 2011 19:14 de Ionela23

E normal :ok: nu iti fa griji.Simtiti-va bine! Poate data viitoare ai si un bebe cu fratiorul tau vitreg mai mare:> suna tentant , nu?

Sex cu fratele vitreg!

din 23 apr 2011 19:09 de Bubels

Saru'mana! Ma numesc Pristina!Am 16 ani si am fakut sex ku fratele meu vitreg!El are 19 ani si suntem intr-o familie instarita!Mama si tata sunt tot timpul plecati si nu prea ne da atentie, mai mult stam de vorba cu menajerele decat cu parintii!El a ...

Re: Re: despre abordare !!

din 23 apr 2011 15:25 de nairdao

De acord cu dorina. =) buna, ai putea sa-mi spui te rog cat este ceasul ? Si daca zice cat este zici ca si la tine. Cate lucruri aveti in comun :love::love: :))))

Re: despre abordare !!

din 23 apr 2011 14:57 de DydyutzZza

daca tu ai de gand sa abordezi orice fata de pe strada sau parc, nu pot spune altceva decat ca esti un fustangiu disperat

Re: Posibila Infectare cu BTS

din 23 apr 2011 14:40 de dorinda

Deja ai fost la doctor, dar cere si o a doua parere. Mi se pare ciudat ca nu ti-a pus un diagnostic.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 23 apr 2011 14:40 de DydyutzZza

daca are ip static nu se schimba. Si chiar daca nu e, sansele sa prinda acelasi ip sunt extrem de mici, si mai ales fiind amandoi pe acelasi forum... Zic ca e aproape imposibil:unsure:

Posibila infectare cu BTS

din 23 apr 2011 14:33 de Eson

Buna ziua, am intrat pe acest forum (am mai intrat dar ca vizitator acum ceva vreme) pentru a primi niste sfaturi. Situatiea este cam asa: am avut un contact sexual cu o femeie acum 3 saptamani aprox. (practica sex comercial), a fost cu prezervativ ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Impotriva cain

din 23 apr 2011 12:08 de SkilleT

Mi sa intamplat sa vina la mine latrand si cand erau aproape s-au intors, motivul, nu am luato la fuga:) Stati frate ca nu musca decat daca vezi ca se uita unu tacut cu ochii injectati si cu fata de ''bagamiash iar am pierdut la Lotto'':lol:

Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 23 apr 2011 10:48 de DydyutzZza

si ce e asa de greu sa dai logout? Te-ai dat de gol singur. In plus exotic vede ip-urile. Deci.... Nu te poti ascunde :ok:

Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:(

din 23 apr 2011 10:45 de victoria_ok

Acest mesaj a mai fost scris (!)(!) Hai fa un alt scenariu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Impotriva cainilor vag

din 23 apr 2011 10:37 de SkilleT

Mie sincer nu imi pasa ce se intampla cu ei...nu mi-a fost niciodata frica de caini si nu o sa imi fie . Daca treci fara sa te uiti la ei si fara frica nu se intampla nimic. Cainele care latra nu musca:) Cred

Re: Re: Re: Am o problema

din 23 apr 2011 10:24 de SkilleT

Cica imi raspund singur...daca eu as fi ''Prost'' ar trebui sa dau logout sa scriu post-ul sa dau iar logout si sa intru pa asta:blink: Si eu l-am vazut pe usturoi doar intr-un singur topic in rest nu.:` Crede-ti ce vreti.:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri.

din 23 apr 2011 10:23 de McLove

Daca va fi sa fie, desi mai e mult timp pana acolo, i se va explica: "uite asa, asa, asa". Nu intelege, nu e problema mea... dar daca aud: "uite ba ce cu.rva e fata aluia", atunci e clar... isi poate cauta alti parinti. (daca mai are sansa)

Re: Friend Zone.

din 23 apr 2011 03:45 de ExoticDream

Eu zic ca se poate iesi bine merci, de unde atatea idei preconcepute? Poate ai intrat in Friend Zone pentru ca in momentul in care ai cunoscut-o ea era implicata intr-o relatie si nu ar fi avut cum sa te vada altfel decat ca pe un simplu prieten. ...

Re: Re: Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:(

din 23 apr 2011 03:15 de ExoticDream

Exact: http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=15&mid=35925 Unii nu-s in stare nici macar sa copieze din alta parte, ce penibil! :lol::lol::lol:

Re: Ce s-a intamplat cu prietena mea?:(

din 23 apr 2011 03:07 de Bozgoru

marsh animalule plagiator si cacacios..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri.

din 23 apr 2011 03:06 de Bozgoru

da ce ai mah cu fata.. ce vrei sa-ti raspunda?i-a placut de un baiat si si-au tras-o care e problema? asa a simtit... tu cand aveai 14 ani poate scoteai mucu din nas si-l mancai.. ce era in capu tau atunci?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri.

din 23 apr 2011 03:03 de Bozgoru

stai tu linistit ca va ajunge.. o sa fii chiar fara nici o putere... ai putea totusi sa o feresti de asa ceva.. dar cred ca vor trebui implicate dupa aia persoane de la Drepturile Copilului..:,

Re: Riscuri la inceperea timpurie a vietii sexuale

din 23 apr 2011 03:00 de Bozgoru

nici unu daca intr-adevar esti tu ceea din poza de la profil..( adica pari destul de dezvoltata fizic)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Impotriva cainilor vagabon

din 23 apr 2011 00:13 de McLove

[b]robert_adrian[/b] Sa vedeti pana unde poate duce prostia unui om. Eu cand va zic ca Romania e olimpica in prosti, ziceti ca sunt eu ala rau. Priviti un PM... unde un pusti de 13 ani imi tine teoria chibritului. Imi place gandirea lui, e atat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 315 din 3731
«   1 ... 312   313   314   315   316   317   318 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare