Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 21 apr 2011 20:56 de Rolando
de ce esti asa sigura ca o sa am fata?:unsure:
ce altceva pot face in situatia ta.....daca nu ai putut rabda si tu mai mult....situatia ta imi aminteste de cantecelul acela "Foaie verde ceapa iute fata mamei nu se f***,
Ba da mama m-am f**ut ...
Re: Nelamurire ! din 21 apr 2011 20:36 de dorinda
Eu n-am auzit de 10 zile, ci mai putin, vreo 5.
Si ce, sunt prea scumpe prezervativele de nu vrei sa le folosesti? Parca te vad peste cateva zile intreband pe aici daca poate sa ramana insarcinata fiindca ati facut sex neprotejat. Nu fi ...
Sex neprotejat fara risc10 zile dupa menstruatie? din 21 apr 2011 19:37 de nebun
Prietenei mele ia venit menstruatie in data de 16 pana pe 19.
Citisem pe diferite site-uri , ca poti face sex neprotejat 10 zile dupa perioada de menstruatie fara sa ramana insarcinata.
Acuma nici eu nu stiu ce sa mai cred pe unele site-uri scria ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 21 apr 2011 19:18 de DaNNY_DiViNO
si crede-ma ca "sadisfaca" se scrie "satisfaca".. :ok:
Re: ??? din 21 apr 2011 18:59 de dorinda
Ai mai luat anticonceptionale pana acum? Daca nu, ele se iau incepand cu prima zi de menstruatie, nicidecum dupa.
Re: Re: ??? din 21 apr 2011 17:10 de DoILookSexy
Chiar daca iei anticonceptionalele dupa tratamentul cu antibiotic ? nu cred...
Re: Re: Imatur sau Nepasator ? din 21 apr 2011 15:24 de Rubiks
Nu tu,ci baiatul:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 14:30 de SirObsoletus
Nu zbor de pe forumu' ăsta până nu mai faci tu nişte spume la gură şi să ţi le scuipi monitor.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 14:29 de SkilleT
Omule asta nu e facultate la drept da?
Nu stau sa ma uit ca tine de 10 ori la acelasi mesaj sa vad ce greseli de gramatica are si asta...
Repet daca esti asa bun la Limba Romana dute si fa facultate...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 14:27 de SkilleT
Eu pana acum vad ca te iei in gura cu tot forumul asta..
Daca zici ca esti asa bun la LIMBA SI LITERATURA ROMANA fa facultatea si fate profesor si zboara de pe forumul asta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 14:22 de SkilleT
Ba fraiere vad ca tu vii aici sa ne spui ca ESTI VIRGIN si noi iti spunem FELICITARI si apoi vi sa ne intrebi CUM SA IMI FAC PRIETENA si noi iti spunem INCHIDE CALCULATORUL SI IESI AFARA DIN CASA la care tu incepi sa zici NU SE SCRIE CORECT TOPIC-URI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 13:56 de SkilleT
Cat am putut sa rad pe seama ta bai baiatule te-ai facut de ras infect:lol:
Ochelarii aia sunt bomba frate deci cand am vazut mi-au zburat balele pe monitor
Si care e faza cu numele SirObsuloteus sau cum era...si mai te miri ca esti virgin la 22 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2011 13:33 de SirObsoletus
Pai uite şi definiţia cuvântului englezesc topic.
Topic=1)The subject matter of a conversation or discussion.
2)Some situation or event that is thought about.
Şi daca te uiţi pe un forum "englezesc", cuvântul topic nici nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 21 apr 2011 13:29 de dorinda
E imposibil sa i se micsoreze cucul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii din 21 apr 2011 12:55 de koolsavas
Mare dreptate ai Dorinda. Deci eu chiar nu ii mai suport,nu sunt rasist,nu am fost niciodata,dar pur si simplu intrec masura. Nu pot sa merg linistit pe strada pentru ca vad in stanga si-n dreapta un tigan cum se leaga fie de baieti,fie de fete. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Riscuri. din 21 apr 2011 12:52 de McLove
Tu ai ramas pe idee asta: "acelasi lucru ii vei spune si fetei tale, bla bla bla"
Daca voi avea fata, fi sigura ca nu va ajunge in situatia asta. Eu nu sunt parintii tai. :rolleyes:
Stai linistita, de descurcat, ne descurcam noi, si nu ajungem ...
Re: ??? din 21 apr 2011 12:41 de Randunik
Orice antibiotic scade efectul la anticonceptionale.
Re: Rog sfat urgent din 21 apr 2011 12:27 de Randunik
Daca nu ai ejaculat sansele sunt mici,dupa 2 saptamani de la actul sexual sa isi faca un test de sarcina.
Altadata aveti griji si folositi prezervativul!
Re: :) Prima Data din 21 apr 2011 12:19 de SirObsoletus
Eu sunt virgin după cum bine ştii şi nu-ţi pot da sfaturi... :~*
Însă îţi pot recomanda o carte, se numeşte "A face dragoste aproape perfect" şi e scrisă de sexologul Bebe Mihăescu. Ţi-ar folosi cartea mai ales acum la vârsta ta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 21 apr 2011 11:58 de robert_adrian
Multumesc pentru sfaturi, deocamdata nu ma simt pregatit sa fac pasul asta,mai astept putin. In 2012 nu am decat sa ma risc, tot trebuie sa incerc odata.
Da spuneti sincer, credeti ca ati putea fi sadisfacute de unul cu "barbatia" mea? Hai sa zicem ...
Pagina 318 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
99 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |