Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca Acnee din 7 ian 2010 15:12 de Manilla
Hai acum, nu te bosumfla, am vrut si noi sa fim putin rautaciosi. La ce te poti astepta de la niste persoane cu un IQ sub 10.
Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca Acnee din 7 ian 2010 15:11 de baby
raspunsu il stii si tu foarte bine.....dar iti place sa ii agiti pe astia mici de aici:lol:
Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea? din 7 ian 2010 15:10 de LapteSiCioco
Uite ce este, sunt lucruri pe care lumea nu le stie in viata, si pentru asta nu trebuie sa imi sariti in cap ba ca "aia" ba ca "aialalta":,
si nu ma asteptam sa faceti misto, pur si simplu un "nu" ar fi fost deajuns, dar deh...:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intamp din 7 ian 2010 14:41 de McLove
Ai dreptate, dar o sa iti dau un sfat...
Ai zis ca ai probleme cu fetele. Fetele te resping datorita cuvintelor folosite de tine...
Mai pe intelesul tau, nu trebuie sa le vorbesti cu "ba, ma, fa, ca, pa, la, ba". Ma intelegi?
Sa luam un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 ian 2010 14:28 de Manilla
Hai ca aici, m-ai dat gata :lol::lol:
De unde le scoti? :lol::lol::p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 ian 2010 14:27 de Kari
oo:pirate::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 7 ian 2010 14:27 de McLove
Fata nu trebuie "cunoscuta", fata trebuie iubita! :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Haide bah din 7 ian 2010 13:41 de Manilla
Prietene ai auzit de alfabet, dar de abcededar ( e cartea aia cu litere, pardon cu niste mazgalituri pe care ar fi trebuit sa o citesti prin clasa intai).
Vezi ca exista si litera "C" in alfabet, e chiar dupa "B" (de la bou) si inainte de ...
Re: Re: Re: Re: Haide bah din 7 ian 2010 13:32 de gabi4play
Eu fac glume bune knd sunt vesel dar k sa fiu vesel nu trebuie sa fiu timid
Re: Re: Re: Haide bah din 6 ian 2010 22:04 de McLove
Ai 15 ani... Cine, ce a facut? Au invatat si ei sa se masturbeze si au impresia ca au intretinut relatii sexuale. Stai linistit, esti foarte mic pentru a incepe.
In legatura cu fetele... Ce e asa greu sa faci o gluma? Oricat de neinsemnata ar fi, ...
Re: Re: Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 6 ian 2010 14:04 de basturk
omule, pai chiar esti las.de ce naiba nu te-ai dus tu frumusel la ea sa ii "ordoni" sa doarma cu tine in camera.ea joaca dur, tu de ce nu o faci?esti prea moale, fara suparare, si cum zice si simo, daca nu iese nimic macar stie ca are un pretendent ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre mastur din 6 ian 2010 12:33 de simosimina
în fine...nu mai zic nimic...onaniştii tot onanişti rămân.
DAcă ai libido-ul crescut fă dragul meu sex!
Nu te ţine..sau cum?
Sau prietena ta nu ştie să te satisfacă în totalitate, de recurgi la masturbare?!
Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre masturbare din 6 ian 2010 12:30 de Manilla
Ei si ce, daca mai dau o laba. Las ca nu strica, rau nu face nimanui :lol::lol:
Daca sunt mai nesatul ce sa imi faci, sa-mi dai in cap, poate ca libidoul marit, si trebuie sa ii mai dau in cap din cand in cand si singurel, chiar daca am prietena ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesaj pent din 6 ian 2010 10:34 de DarkAngel
ok deacord ca copiii trebuie sa isi dea singuri seama ce este bine si ce este rau de multe ori simtind efectele negative ale unei actiuni pe propria lor piele, dar totusi trebuie sa exista o limita a libertatii acordate de parinti-tutori pentru a nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o din 6 ian 2010 02:45 de alex....
stau si citesc...commenturile voastre...si ma gandesc....prietena mea..are 19 ani face luna viitoare 20 ce sa zik ca este virgina ..suntem de 2 luni jumate impreuna.....eu am 19 ani jumate....nu ma laud..dar am avut ceva fete de cand mi-am inceput ...
Re: Atractia psiho din 5 ian 2010 23:24 de vldavid
Buna intrebare! Sa zicem in primul rand ca asa ne-a creat Acel de sus! Daca ne-a creat asa, atunci asa trebuie sa fim! Baieti se uita mult la corpul femei, dar daca vrea ceva in serios...vrea o relatie pe care sa se poata baza, atunci deja trece de ...
Igiena orala adecvata pentru un sarut ! din 5 ian 2010 19:34 de Baiatul
sal...sunt un baiat de aproape 17 ani!
Am si eu o problema referitoare la igiena mea orala...
Sincer...pana acum nu am avut nici o relatie"serioasa" cu vreo fata.......adica a durat putin..si nu am ajuns departe, cu faptele......tot ce am putut ...
Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 16:28 de AaLlEeXx
Multumesc...pt raspuns:)
Ok....
Putin cam durr...:)
Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 15:53 de McLove
Ai heit iu!
Nu generaliza! :lol:
Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 15:50 de simosimina
pentru că sunteţi imaturi, nu ştiţi ce vreţi...Voi abia deschideţi ochii în faţa lumii...
Sunteţi ca nişte fructe necoapte..şi care nu trebuie să fie culese înainte de vreme!
Pagina 319 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |