Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sunt VIRGIN !!! din 18 apr 2011 18:33 de DaNNY_DiViNO
Daca esti coios si crezi ca nu ai nici o problema, atunci succes si bafta.. mai asteapta 22 de ani.
Re: Masturbarea slabeste? din 18 apr 2011 18:15 de DydyutzZza
10ml de lichid ..... Nu prea ai sanse sa slabesti din asa ceva. Fa ceva serios si lasa prostiile, inot, sala eu stiu :D
Masturbarea slabeste? din 18 apr 2011 18:06 de elicopter
Salut all
Daca masturbezi des sau in general masturbarea slabeste?
Doar se da afara proteine si alte chestii :huh:
Deci daca vreau sa mai cresc in masa imi face bine masturbarea sau nu?
Re: Re: Sex oral + aparat dentar din 18 apr 2011 16:52 de baby
sa foloseasca limba....ca la inghetata:lol::lol:
Re: Re: Re: Sunt VIRGIN !!! din 18 apr 2011 16:32 de dorinda
Din pacate ai acele probleme si nu esti constient de ele. Daca era asa cum spui tu, nu mai scriai pe forum vaitandu-te ca esti virgin.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si din 18 apr 2011 15:14 de andr3
e bine daca ai trecut peste... eu tot nu inteleg ce ti se pare in neregula? el a vrut sa fie cu tn, tu l-ai refuzat, el si-a vazut de viata mai departe. Daca prietena ta a zis ca e dragutz logic ca l-a placut si s-a dat la el iar lui probabil k i-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema cu penisu din 18 apr 2011 14:59 de dorinda
Normal ca nu stii atata timp cat pui intrebari aberante.
Re: Sex oral + aparat dentar din 18 apr 2011 14:59 de DoILookSexy
Daca vrei sa scoti penisul franjuri nu ai`decat ! :,:,:,
Re: Re: Sunt VIRGIN !!! din 18 apr 2011 14:41 de Moonless
a cerut un sfat, iar tu il trimiti la prostituate. Decat sa-ti incepi viata sexuala cu o prostituata mai bine te duci si te calugaresti.
Si daca va intalni o virgina, ca el? Vor iesi prea multi scantei in pat? :rolleyes: Parerea mea, s-o incepi ...
Re: Intrebare. din 18 apr 2011 14:13 de dorinda
Da, este foarte normal. Daca era mai rar, te plangeai ca e prea putin. Fii fericit cu ce ai.
Re: Re: Sfaturi femei din 18 apr 2011 13:33 de robert_adrian
Din pacate nu prea pot sa vad prin pantaloni care e stramta si care e larga,si ca sa ajung la pat cu ea si sa o fac de oaie...adica este penibil.Odata si odata tot trebuie sa incerc,dar mie frica de momentul asta ca dracu de tamaie.Este vreun ...
Re: Sfaturi femei din 18 apr 2011 12:01 de dorinda
Ce treaba are materialismul cu grosimea penisului?
Important este sa stii cum sa te descurci cu centrimetrii pe care ii ai, dar mai depinde si de fata, daca e mai stramta sau mai larga...Te vei descurca, nu mai fi asa complexat.
Re: Re: Sunt VIRGIN !!! din 18 apr 2011 11:51 de nairdao
Nu as recomanda sa faci sex cu toate uratele de la colt. Mai bine iti cauti o prietena.:unsure: Oricum nu o sa mori virgin stai linistit.:p
P.S. Cele de la colt cine stie ce boli pot avea. Mi-e sila numai cand ma gandesc.
Dimensiuni penis (sfaturi femei) din 18 apr 2011 11:51 de robert_adrian
Buna ziua,problema sta in felul urmator:
Am 18 ani si sunt virgin,nu am avut nici macar o iubita pana acum,ma rog,una,dar deabia daca ajunsasem sa ne pupam :wacko: Toate aceste lucruri sau intamplat din cauza problemei mele cu penisul.Lungimea este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2011 11:45 de Rolando
Nu e o ironie....si daca ar fi o irnoie nustiu de ce o cataloghezi ca fiind proasta?:unsure:
Comentariul despre care spuneam l-am citit mai demult ...insa nu ti-am dat quote ca am zis sa nu te supar(nu te stiam prea bine)...dar cand ti l-am citit ...
Re: Sunt VIRGIN !!! din 18 apr 2011 11:44 de dorinda
In primul rand iti faci o prietena, de preferinta una care sa nu fie virgina. Apoi, daca va placeti reciproc, o sa ajungeti si la sex.
Sau...daca te tine buzunarul si esti dispus sa risti, sunt destule care fac sex pe bani.
Re: Sunt virgin din 18 apr 2011 10:02 de SirObsoletus
Eu sunt virgin şi am 22 de ani. (!)
Măcar tu ai prietenă. :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o din 18 apr 2011 09:52 de koolsavas
Cre`ca :) draga,ai luat`o razna,fara misto. Pui botul la orice.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o neb din 18 apr 2011 08:05 de adelina_ade
sincer mai mereu se gaseste cate un baiat sa vrea sa fie cu mine,dar daca mi s-a pus pata pe unul,nu ma mai pot concentra la altcineva..cred ca si Brad Pitt daca ar venii dupa mine i-as da cu flit..pt ca eu il am in minte decat pe el,nu conteaza ...
Re: Re: Sufar ca o nebuna... din 18 apr 2011 07:59 de adelina_ade
nu este baiatul cu mingea...danseaza break..in fine..nu conteaza cine e..eu l-am intrebat daca mai sunt si alte fete care fac asa ca mine..iar el mi-a spus ca sunt singura,ca nici o fata nu i-a spus ce i-am spus eu..si atunci m-am bucurat,sperand ...
Pagina 328 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |