Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sunt VIRGIN !!!

din 18 apr 2011 18:33 de DaNNY_DiViNO

Daca esti coios si crezi ca nu ai nici o problema, atunci succes si bafta.. mai asteapta 22 de ani.

Re: Masturbarea slabeste?

din 18 apr 2011 18:15 de DydyutzZza

10ml de lichid ..... Nu prea ai sanse sa slabesti din asa ceva. Fa ceva serios si lasa prostiile, inot, sala eu stiu :D

Masturbarea slabeste?

din 18 apr 2011 18:06 de elicopter

Salut all Daca masturbezi des sau in general masturbarea slabeste? Doar se da afara proteine si alte chestii :huh: Deci daca vreau sa mai cresc in masa imi face bine masturbarea sau nu?

Re: Re: Sex oral + aparat dentar

din 18 apr 2011 16:52 de baby

sa foloseasca limba....ca la inghetata:lol::lol:

Re: Re: Re: Sunt VIRGIN !!!

din 18 apr 2011 16:32 de dorinda

Din pacate ai acele probleme si nu esti constient de ele. Daca era asa cum spui tu, nu mai scriai pe forum vaitandu-te ca esti virgin.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si

din 18 apr 2011 15:14 de andr3

e bine daca ai trecut peste... eu tot nu inteleg ce ti se pare in neregula? el a vrut sa fie cu tn, tu l-ai refuzat, el si-a vazut de viata mai departe. Daca prietena ta a zis ca e dragutz logic ca l-a placut si s-a dat la el iar lui probabil k i-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema cu penisu

din 18 apr 2011 14:59 de dorinda

Normal ca nu stii atata timp cat pui intrebari aberante.

Re: Sex oral + aparat dentar

din 18 apr 2011 14:59 de DoILookSexy

Daca vrei sa scoti penisul franjuri nu ai`decat ! :,:,:,

Re: Re: Sunt VIRGIN !!!

din 18 apr 2011 14:41 de Moonless

a cerut un sfat, iar tu il trimiti la prostituate. Decat sa-ti incepi viata sexuala cu o prostituata mai bine te duci si te calugaresti. Si daca va intalni o virgina, ca el? Vor iesi prea multi scantei in pat? :rolleyes: Parerea mea, s-o incepi ...

Re: Intrebare.

din 18 apr 2011 14:13 de dorinda

Da, este foarte normal. Daca era mai rar, te plangeai ca e prea putin. Fii fericit cu ce ai.

Re: Re: Sfaturi femei

din 18 apr 2011 13:33 de robert_adrian

Din pacate nu prea pot sa vad prin pantaloni care e stramta si care e larga,si ca sa ajung la pat cu ea si sa o fac de oaie...adica este penibil.Odata si odata tot trebuie sa incerc,dar mie frica de momentul asta ca dracu de tamaie.Este vreun ...

Re: Sfaturi femei

din 18 apr 2011 12:01 de dorinda

Ce treaba are materialismul cu grosimea penisului? Important este sa stii cum sa te descurci cu centrimetrii pe care ii ai, dar mai depinde si de fata, daca e mai stramta sau mai larga...Te vei descurca, nu mai fi asa complexat.

Re: Re: Sunt VIRGIN !!!

din 18 apr 2011 11:51 de nairdao

Nu as recomanda sa faci sex cu toate uratele de la colt. Mai bine iti cauti o prietena.:unsure: Oricum nu o sa mori virgin stai linistit.:p P.S. Cele de la colt cine stie ce boli pot avea. Mi-e sila numai cand ma gandesc.

Dimensiuni penis (sfaturi femei)

din 18 apr 2011 11:51 de robert_adrian

Buna ziua,problema sta in felul urmator: Am 18 ani si sunt virgin,nu am avut nici macar o iubita pana acum,ma rog,una,dar deabia daca ajunsasem sa ne pupam :wacko: Toate aceste lucruri sau intamplat din cauza problemei mele cu penisul.Lungimea este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 apr 2011 11:45 de Rolando

Nu e o ironie....si daca ar fi o irnoie nustiu de ce o cataloghezi ca fiind proasta?:unsure: Comentariul despre care spuneam l-am citit mai demult ...insa nu ti-am dat quote ca am zis sa nu te supar(nu te stiam prea bine)...dar cand ti l-am citit ...

Re: Sunt VIRGIN !!!

din 18 apr 2011 11:44 de dorinda

In primul rand iti faci o prietena, de preferinta una care sa nu fie virgina. Apoi, daca va placeti reciproc, o sa ajungeti si la sex. Sau...daca te tine buzunarul si esti dispus sa risti, sunt destule care fac sex pe bani.

Re: Sunt virgin

din 18 apr 2011 10:02 de SirObsoletus

Eu sunt virgin şi am 22 de ani. (!) Măcar tu ai prietenă. :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o

din 18 apr 2011 09:52 de koolsavas

Cre`ca :) draga,ai luat`o razna,fara misto. Pui botul la orice.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o neb

din 18 apr 2011 08:05 de adelina_ade

sincer mai mereu se gaseste cate un baiat sa vrea sa fie cu mine,dar daca mi s-a pus pata pe unul,nu ma mai pot concentra la altcineva..cred ca si Brad Pitt daca ar venii dupa mine i-as da cu flit..pt ca eu il am in minte decat pe el,nu conteaza ...

Re: Re: Sufar ca o nebuna...

din 18 apr 2011 07:59 de adelina_ade

nu este baiatul cu mingea...danseaza break..in fine..nu conteaza cine e..eu l-am intrebat daca mai sunt si alte fete care fac asa ca mine..iar el mi-a spus ca sunt singura,ca nici o fata nu i-a spus ce i-am spus eu..si atunci m-am bucurat,sperand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 328 din 3731
«   1 ... 325   326   327   328   329   330   331 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare