Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 18 apr 2011 06:01 de DRE

Se refera la asemanarea dintre rap-ul comercial ( gen 5o cent) si manele.Si la cei care acasa dau manelele la maxim si pe afara fredoaneaza versuri rap, pentru ca "da bine" http://www.youtube.com/watch?v=sJ1gUJYsdgw si in melodia asta: ...

Re: Raspuns sincer!

din 18 apr 2011 04:48 de dorinda

Parerea mea este ca prietenul tau, in afara de faptul ca este idiot, este si imatur pe deasupra. Asa ceva nu face un om matur, care iubeste persoana de langa el si mai ales, are o relatie de atata timp. Ori are chef sa se dea mare "cocos" in ...

Re: Re: Re: Re: Re: intim...

din 18 apr 2011 01:17 de simosimina

...ma gandesc oare cum ar fi daca as fi acolo?! Ma gandesc la atatea lucruri...de ce a fost sa fie asa si nu altfel? Conjuncturi neasteptate, persoane ciudate...toate amestecate intr-o oala de mister. Mi-e scarba de raceala din unele ...

Re: Re: Re: Re: Usturime in capul penisului

din 18 apr 2011 00:59 de spookye95

Sigur ca nu o sa evit a doua oara, totusi cred ca de la apa fierbinte se trage...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum tr

din 17 apr 2011 23:42 de Rolando

vreau si eu o explicatie PERSONALA din partea ta(si doar a ta) pentru versurile "baietii mei asculta doar hip-hop si manea" http://www.youtube.com/watch?v=sJ1gUJYsdgw si in melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=TMOqmgWzwxg sunt cateva ...

din 17 apr 2011 23:32 de Rolando

daca zici tu ..asa e ...nu imi permit sa te contrazic :ok:

din 17 apr 2011 23:30 de Rolando

pun pariu ca inteleg mai mult decat intelegi tu .....cred ca tu nu intelegi decat partea cand se vorbeste despre droguri si .....si cam atat :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum traiti

din 17 apr 2011 23:29 de DRE

Nu mai lua versurile lor exact asa cum sunt spuse.Daca intr-adevar ai intelege ceva din ce incearca oamenii aia sa spuna acolo, ai prinde mesajul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 23:26 de Rolando

http://www.youtube.com/watch?v=MP8paj5Viks inceputul ti se potriveste ca o manusa....nu?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 23:24 de Rolando

mare fana parazitii nu sti numele melodiilor? slalom printre cretini e numele :ok:.....oricum puteam sa pun pariu ca tu esti cea care imi va reaminti de aceasta fraza.....:-` ...nu stiu cum sa iti spun....dar nu ma inteereseaza acel aspect...ii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 23:23 de DRE

Parazitii-Slalom printre cretini "Daca asculti si parazitii si muzica tiganeasca Te invit sa-ti bagi p**a-n mata, nimeni nu o sa te opreasca. "

Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 23:15 de Rolando

app...tui de ce ti-ai facut 2 conturi?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 23:01 de Rolando

sunt si cazuri cand unii fac copii cu nemiluita.....dar sunt foarte multi care au maxim un copil si muncesc zi si noapte pe 5 lei... Era candva aici un user(nu-mi amintesc numele lui acum) care spune asa: Viata e grea...dupa care murim.....e drept ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 22:56 de DRE

Pai si noi ce sa facem? Sa le plangem de mila altora? Daca vad ca nu au situatia financiara potrivita pentru a creste un copil, de il mai fac? De ce stau si toarna cate 4-5 copii si apoi ii vezi cum stau in strada si se plang ca n-au ce sa le ...

Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei ti

din 17 apr 2011 22:55 de Anonimus20

Eu imi bag .... nu ma schimb pt nicio fata :)). Daca vrea pe unu care sa i rupa botul, nu are decat :)). Se pare ca voi ramane pt moment un bun prieten si cam atat. Mai vedem in viitor cum vor evolua lucrurile :)), oricum sunt sigur ca se vor certa ...

Re: Re: Re: Usturime in capul penisului

din 17 apr 2011 22:54 de Rubiks

Daca ti se mai intampla nu ezita sa consulti un doctor:heart:

Re: Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 22:27 de DRE

Pai daca au ales facultati de kkt... Ok, nu gasesc imediat dupa ce si-au terminat studiile un loc de munca bun...dar peste un an sau doi e imposibil sa nu gaseasca ceva ok, atata timp cand stiu ceva si nu si-au cumparat diploma.Si pana la urma ...

Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 22:08 de girls2

Daca au unde in tara,daca nu in Italia,Spania pe 700-800 de euro

Re: Re: cum traitii??

din 17 apr 2011 20:26 de oaoa

bine ma refer la persoanele care au stiu eu venit lunar pana in 400 de euro (care ii au si astia)si sa mai aiba si vreo 2 copii si rate si etc...nu stiu daca as putea trai cu 200 de euro pe luna:ermm: cu totusi ca nu am familie sau obligatii :-`

Re: Sufar ca o nebuna...

din 17 apr 2011 18:47 de ExoticDream

Baiatul cu mingea cumva? Mi se pare destul de clar ce s-a intamplat: inainte ca obiectul pasiunii tale subite sa simta efectele aparitiei la TV, a fost incantat sa-i scrii; un pic mai tarziu insa, genul asta de mesaje de la fel de fel de fete ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 329 din 3731
«   1 ... 326   327   328   329   330   331   332 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare