Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: :)) din 17 apr 2011 00:00 de Moonless
problema ar fi ca o sa-ti creasa si nasul tot de 15 cm, daca o sa mai spui minciuni.
Re: Re: :)) din 16 apr 2011 23:57 de Rubiks
:, Am trecut de faza aia :)
Re: Re: Re: :)) din 16 apr 2011 23:55 de Rubiks
Totusi eu nu inteleg...16 ani si 8cm in erectie este cam putin..defapt penisul incepe sa se dezvolte pe la 17,18 ani este adevarat dar totusi..
/edit : vorba colegului de mai sus..invata ceva despre zonele erogene feminine si ai grija ce ...
Re: Re: :)) din 16 apr 2011 23:37 de jasp
da cu 8 faci prea multE? sa speram ca stie sa faca 1 preludiu uimitor, o limba- 1 degetel si multa pasiune, ca ,cu 8 ..cam greu pozitia..motiunea,,si se pierd din 8 cm..vreo 3 :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamu din 16 apr 2011 22:39 de Rubiks
Dorinda are perfecta dreptate...Orice persoana are voie sa intretina relatii sexuale de la varsta de 16 ani ( legal ) bineinteles daca si fata si baiatul sunt de acord cu asta ..
Re: Re: Re: Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 din 16 apr 2011 18:54 de azul
pai cam asta ii ideea...
Re: Re: Re: Re: Re: Copiii astia... din 16 apr 2011 18:43 de azul
tu din fericire esti unu din.. hai sa zic 20% din cazurile fericite din Romania,ma refer la copii care,poate! nu au educatia ta ...nu sunt olimpici, nu stiu 2 limbii (poate nu stiu sa vb nici romana bine ce sa mai zic de alta limba)...nu au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 16 apr 2011 16:01 de viss123
Cand vine in tara, lasi orgoliul deoparte si ii spui ce simti.Daca tu crezi ca inca tine la tine o sa mearga.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Copiii ast din 16 apr 2011 14:12 de Rubiks
Nu o neglijesc deloc .. stiu si engleza dar mai am de lucrat:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral + aparat dent din 16 apr 2011 14:12 de Rolando
pai..ca sa il numesti iubit trebuie sa existe sentimente in relatia voastra,intelegi?..iubire,chestii dastea....daca relatia voastra se bazeaza doar pe sex,partenerul tau nu se poate numi iubit...ci cordaci!intelegi? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Copiii astia.. din 16 apr 2011 14:10 de McLove
Ok... Insa, incearca sa nu neglijezi Engleza, chiar daca nu mai e atat de cautata.
Din cate am inteles, acum se cauta germana, rusa, limbile asiatice.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Copiii astia... din 16 apr 2011 14:00 de nairdao
Daca ii sa facem asa, si eu am ajuns la interjudetene la matematica clasa a VIII-a :). Stiu perfect 2 limbi, excluzand romana.:love:
Re: Re: Re: Sex pentru prima data din 16 apr 2011 13:30 de dorinda
Daca tii cont de ce ai citit, o sa fie bine pentru amandoi.
Re: Re: Re: Re: Copiii astia... din 16 apr 2011 13:20 de Rubiks
Nu spun ca a fost/este complet rox..au fost si momente frumoasa si momente mai putin frumoase..ca de pilda momentele care le traiesc acum..ei(parintii)sunt plecati in strainatate iar eu sunt in grija surorii mele..
Spun doar ca .. nu imi ...
Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime? din 16 apr 2011 13:12 de Rolando
gen Michael Phelps.... 8 medalii la jocurile olimpice de la beijing ...si nu arata prea impunator....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inal din 16 apr 2011 13:06 de Rolando
regula asta de ce nu se aplica si in privinta varstei? Aveam in clasa un coleg credincios care mi-a povestit de Metusala(personaj biblic) care din spusele lui ar fi trait in jurul a 900 de ani!(mi-a aratat si fragmentul in care sse preciza ca pe la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral + aparat dentar din 16 apr 2011 12:55 de Rolando
iubitu zici?:lol::lol::lol: ...spunei draga excat functia care o are in relatia cu tine....cordaci:ok: ..lasa vrajelile astea ieftine cu iubitu':,
Re: Re: Re: Re: Sex oral + aparat dentar din 16 apr 2011 10:58 de Flamanzia
Daca stii cum sa faci sex oral poti s-o faci si cu aparat dentar :) [eu am facut si nu s-a plans iubitu' deloc] :unsure::unsure: acum eu nu stiu cum o sa fie la tine
Re: Re: Re: Re: Greutate mica! din 16 apr 2011 10:36 de dorinda
Da, arzi calorii la mana!
Re: Re: Re: Greutate mica! din 16 apr 2011 03:30 de Rubiks
Cum am spus...am auzit..nu stiu daca este adevarat..probabil totusi ca ceva calorii se ard avand in vedere ca se depunde un efort eu stiu:-`:-`
Pagina 331 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |