Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place din 27 dec 2009 20:35 de vital
piball,tu asculti de tot ce spune ea?am impresia ca ea controleaza "relatia", nu exista 50%fiecare si de obicei daca e tot femeia controleaza, iar asta e rau pentru tine pentru ca la final apare monotonia si pa.
Nu am spus ca de fiecare data dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2009 17:51 de sweety16
:lol: Ce te oferi sa-i bagi in gura?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 din 27 dec 2009 17:47 de McLove
Vad ca are gura mare... Trebuie bagat ceva in ea. :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 27 dec 2009 14:42 de sweety16
Cate tampenii intr-un singura post...:lol::lol:
Frate daca ar veni unu la mine cu abureli dalea de prosti ori as incepe sa rad ori l-as da draq ori amandoua.In nici un caz nu i-ar iesi ceva cu mine poate doar o injuratura daca e insistent.
Re: Dragoste ca in povesti... din 27 dec 2009 10:50 de maryus
multi spun asa ,sau ma rog spera sa fie asa pentru totdeauna dar....adevaru-i ca putini reusesc sa ajunga la " pana moartea ne va desparti"
din cate imi aduc eu aminte ,niste studii adevarate sau nu,spuneau ca dragostea adevarata dureaza vreo doi ...
Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 27 dec 2009 03:39 de vital
Fete cuminti mai rar,sa sti ca in spatele fiecarei femei se ascunde drama ei,alea cuminti de care spui tu au numai demonii in cap,o sa vezi tu cand incep sa se dezlantuie:lol:
Incearca sa vb cu ele pe strada,cafenele, mall'uri.etc.te duci si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de a din 27 dec 2009 00:49 de ExoticDream
Nu am spus ca este o dovada de inteligenta faptul ca o fata poate ramane virgina pana la 34 de ani, ci ca uneori se intampla si asa. Sa fi fost tu in locul ei, cum ai fi rezolvat problema? Ai fi alergat in prostie doar-doar ai fi gasit pe cineva ...
Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect... din 26 dec 2009 21:04 de McLove
Neah, in inchisoare e cel mai bine. In caz ca nu stiai, violatorii in inchisoare, sunt transformati in "femei", fiind considerati cei mai lasi, deci... merita! :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 26 dec 2009 20:56 de McLove
:lol:
Cam asa e.. Aici le-ai inchis gura. :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vese din 26 dec 2009 17:02 de McLove
Pai, degeaba simti, daca nu ai curaj sa ii spui persoanei iubite.
Ea va avea impresia ca nu este iubita. Aici trebuie sa ii arati, sa vada ca este iubita. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 17:00 de McLove
Aici te contrazic, nu e inteligenta, e prostie.
Are 34 de ani, naste la 40 de ani. Copilul cand o sa aiba 20 de ani, ea moare. Foarte frumos, inteligenta asta creaza prostie. :ok:
Inteligenta nu inseamna sa ai 10 pe linie la scoala. Trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 16:53 de ExoticDream
O femeie inteligenta are astazi un pic mai multe idealuri in viata in afara de cel al intemeierii unei familii, nu mai suntem in comuna primitiva. Chestia cu organizarea cuibului si perpetuarea speciei apar si ele acolo, undeva, in lista femeii ...
Re: Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 16:09 de ExoticDream
Eu am incercat chestia asta impreuna cu o colega pe la 14 ani. Am invatat "tehnica" mersului pe podium, un pic de machiaj si, dupa vreo doua saptamani, cica ar fi trebuit sa mergem la o prezentare de moda undeva la mare si acolo ne-am fi luat ...
Re: Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonception din 26 dec 2009 15:59 de simosimina
Măi normal ar fi să te protejezi...
Eu însă nu am făcut asta :))
Pentru evitarea problemelor...7 zile protecţie;)
Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 26 dec 2009 15:46 de sweety16
Problema e ca din cauza faptului ca a uitat omoara un suflet nevinovat...si n-ar gfi prima oara cand o face.Daca uitate si avea ceva minte ori se abtinea ori folosea prezervativul...
Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptiona din 26 dec 2009 15:16 de schwarzzz
multumesc mult mult...si scuza-ma dar sunt cam speriata..asta inseamna ca trebuie sau nu sa ma protejez urmatoarele 7 zile?
Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 13:14 de simosimina
Acum vreo 4-5 ani am făcut şi eu o şcoală de modelling...în fine eu nu puteam să fiu model (din cauza înălţimii), dar eram folosită pentru fotografii.
Normal că eram entuziasmată..ca orice fată nouă în acea lume... Plimbându-mă ...
Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 26 dec 2009 11:53 de McLove
Singura diferenta e ca eu nu am omorat pe nimeni...
Ea a gresit, si trebuie pedepsita. Daca ar fi facut si mama ei la fel? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 11:49 de McLove
Grav...
Nu trebuie sa va incepeti viata sexuala la 13 ani, dar nici la 40 de ani. :blink:
Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 26 dec 2009 11:44 de McLove
M-as simti aiurea, daca as sta cu o fata, ne iubim, si sa plateasca ea nu stiu ce.
E cam aiurea ca fiecare sa isi plateasca consumatia, sa platim amandoi astfel incat sa nu fie nici unul pe minus.
Pagina 329 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |