Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat din 29 dec 2009 02:26 de miky27
e totul este sa te relaxezi,pana la uram urmei fapta este deja consumata...ti-a facut iar daca tu te-ai simtit bine nu trebuie sa ai nici o remuscare...nu te mai gandi la asta..cele mai frumoase lucruri se intampla cand te lasi dusa de val
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat din 29 dec 2009 02:19 de vital
Ea are nevoie sa se simta folosita, sa se simta fara putere, sa se simta femeie.
Nu-ti trebuie confort pentru sex, sau oricum ea nu are nevoie de sex in pat, ci de ceva ca in cele mai obscene fantasme ale ei.
Admira-i corpul, rabateaz-o pe birou ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place din 29 dec 2009 02:02 de ExoticDream
Simt o mila covarsitoare fata de barbatii chinuiti de lupta pe care o dau de la inceputul timpului pentru a ramane monogami si... nu reusesc aproape niciodata, saracutii de ei! Ce daca specia nu prea mai are probleme de supravietuire, ei trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 29 dec 2009 02:00 de Bozgoru
pai...a uitat.. iti dai seama intr-o luna trebuie sa ia anticonceptionalele cam vreo 24 - 25 de zile..zi de zi... se pare ca a uitat si ea odata.. oricum o sustin doar daca e asa cum zice ea... desi eu stiu ca daca iei anticonceptionale de o lunga ...
Re: Re: Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca din 29 dec 2009 01:52 de margelatu`
cand fata a fost deacord sa se mute cu actualul cred ca putea sa se gandeasca inainte daca este pregatita.
in mentalitatea mea de comunist, daca stau cu cineva, chiar si de 2 saptamani si sa`mi spuna ca se gandeste la fostul nu`mi surade deloc a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitia 69 din 29 dec 2009 01:42 de ExoticDream
Iti trebuie atentie distributiva, nu gluma..... altfel te pierzi, intr-un sens sau altul...
:D:D:D
Re: Movie for valentine din 29 dec 2009 01:18 de McLove
L.A. Playboy = Spread ?
Am vazut ca asa este difuzat in cinematografele din Romania. Numele original este [b]Spread[/b], dar... trebuie sa modifice romanul ceva acolo.
Re: Re: Re: Re: Pozitia 69 din 28 dec 2009 23:53 de McLove
Crezi ca are efectul dorit? Te gandesti la doua lucruri, in acelasi timp.
E mult mai bine pe rand, si tu stii asta. :)
Re: Re: Re: Pozitia 69 din 28 dec 2009 23:38 de simosimina
Poziţia 69 trebuie făcută într-un anume fel..astfel încât plăcerea primită să fie înapoiată...şi apoi...ce e mai plăcut decât să fi în al 9-lea cer..şi partenerul la fel?:)
Re: Re: Marimea penisului. din 28 dec 2009 23:27 de anonim
marimea penisului trebuie sa fie cat marimea vaginului dak e mai mare e fix degeaba..;) deci 15-16 cm..parere de fata...
Re: Sex oral ?? din 28 dec 2009 22:54 de miky27
draga mea in primul rand trebuie sa fi tu...trebuie sa discuti cu partenerul tau ca nu esti totcami >as> la capitolul asta...cu siguranta te va ajuta si el ff mult..nu ai nevoie de niste reguli sau tactici totul vine de la sine...daca ai zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care a din 28 dec 2009 22:28 de miky27
a e oki..am dat doar o parere in legatura cu articolu...eu asa sunt si nu imi e rusine sa zic..sunt o femeie plina de adrenalina vreau mereu si mereu ceva nou...nu as putea sta cu un barbat care sa nu fie si el la fel...si daca si el e la fel ...
Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am fa din 28 dec 2009 22:18 de McLove
Eu ma refeream ca nu prea te cred ca ai avut atatea experiente noi. Dar, nu trebuie sa imi demonstrezi mie...
Bravo, ma bucur pentru tine.
Re: SEX ORAL -> CANCER ... ? din 28 dec 2009 22:10 de miky27
nu cred ca,este adevarat acest lucru...sunt atea femeie care fac sex oral si nu au nimik...parerea mea este ca sexul oral nu afecteaza..si nu trebuie sa iti fie teama sa il practici cu iubita ta;)
Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut din 28 dec 2009 22:00 de miky27
]
hihi e adevarat am scris cam la graba,si ma cam lasa baterile la tastatura:D:D:D.....dar credema sunt amintiri palcute..mai mult ce sa zic parerea mea ca intr-o relatie se sccepta orce in privinta sexului...iar parteneri trebuie sa aibe parte de ...
Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!! din 28 dec 2009 21:53 de miky27
draga mea nimik nu te ridika in ochii unui baiat daca baiatu nu te are al suflet...din tot ce am citit eu el se foloseste de tine...daca te iubea cu siguranta isi dorea o relatie cu tine 2 ani este mutl pt intlniri,sex si altele fara a fi o relatie ...
Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste din 28 dec 2009 21:38 de miky27
un subiect mai interesant da...soper intrebare...poi ar fi cateva locuri defapt pe mine ca,femeie ma tenteaza tot ce e nou si tot ce e plin de adrenealina...ex...intr-o zi eram cu iubitul meu la munte si cu ceva prieteni..aveam o fustita scurta ...
Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)? din 28 dec 2009 21:12 de miky27
da...totul e permis in pat,si este firesc,asta nu insemna ca trebuie sa faci sex oral la toti iubiti tau...este permis atat timp cat ai o relatie te intelegi cu partenerul si el isi doreste asta de ce nu ar fi normal?ata timp cat va iubiti si va ...
Re: Plictiseala in pat din 28 dec 2009 21:06 de miky27
o intrebare fff interesanta,fff putini oameni au puterea de a recunoaste ca,viiata lui sexuala nu este oki este o monotonie...saftul meu trebuie sa discuti acest lucru cu partenera/partenerul tau si sa fi sincer cu ea/el sai spui ca iti doresti ...
Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani? din 28 dec 2009 20:56 de miky27
draga mea nuj ce sa iti zic...parerea mea esti micutza la 16 ani...paote esti o fata dezvoltat dar pshic nu prea cred ca,esti pregatita,e adevarat ca sunt multe fete care isi incep viiata sexuala la o varsta ff frageda 13-14-15-16 ani iar mai trziu ...
Pagina 327 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |