Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 26 dec 2009 04:44 de ExoticDream

Multumesc pentru urari.... Sanatatea este buna, intr-adevar, desi sa traiesti nu inseamna intotdeauna "sa traiesti".... :mellow::mellow::mellow:

Re: Iubesc si nu ma aude nimeni

din 26 dec 2009 04:16 de ExoticDream

Sunt atat de rari cei ca tine.... Astazi pana si cele mai mari iubiri mor cu mult inainte de implinirea a 13 ani impreuna..... Inteleg ceea ce simti si ma gandesc ca este o crima ca astfel de sentimente sa fie umbrite de durere, uitare, ...

Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 26 dec 2009 03:57 de ExoticDream

Eu sunt, in general, de acord cu tine, cu exceptia urmatoarelor puncte: * Unde scrie ca baiatul trebuie sa plateasca absolut toate consumatiile la intalnirile cu fetele? Daca tot ne laudam ca suntem moderni/emancipati si cum criza economica ne ...

Re: Re: Avort medicamentos?

din 26 dec 2009 03:19 de Bozgoru

a spus ca a uitat.. a fost o greeala nu trebuie sa vorbiti chiar asa cu ea si sa o judecati atata... daca ar fi ca toti sa fiti judecati pt greseli.. si sa fiti omorati cu pietre pt greselile voastre ar fii un munte de pietre insangerate la ...

Re: 19 ani si tot singur

din 26 dec 2009 03:14 de doctor_love

Marian,sa stii ca nu toate fetele adora manelele,discotecile sau cluburile.Esti tipul de baiat care asteapta ca fata sa faca rimul pas si asta este rau in cazul tau pentru ca devreme ce nu ai prieteni sau prietene(asta e iarasi grav,fa-ti urgent ...

Re: #Avansarea in lumea modeling-ului

din 26 dec 2009 02:59 de Bozgoru

parerea mea e ca esti o fufa daca vrei sa te bagi in asa de la bun inceput.. poti sa fii mai frumoasa decat soarele de pe cer.. daca vrei sa fii in ,,lumea,, asta.. asta nu e o slujba.. e o bataie de joc.. parerea mea... si sincer... sincer.. desi ...

Re: Masturbarea masculina !

din 26 dec 2009 02:22 de doctor_love

Nu mai e asa mare placerea pentru ca o faci prea des,si deja chestia asta pentru tine a devenit ca un fel de obligatie...nu trebuie tratata astfel...sfaturile pe care ti le voi da sunt urmatoarele:1.Incearca sa te masturbezi mai rar( o data pe ...

Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 25 dec 2009 22:55 de ionutzxxx

salut nu te supara.daca iar pedepsi cum ai zis mai sus voi fetele cu ce var mai satisface placerile

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi

din 25 dec 2009 22:16 de McLove

Asa pot spune si eu ca a face sex si a face dragoste e acelasi lucru. Aici depinde de la persoana la persoana.. Nu trebuie sa imi zica el mie ca nu am dat examen nu stiu pe unde, atata timp cand eu nu gandesc ca el.

Re: Re: Re: Masturbarea masculina !

din 25 dec 2009 22:12 de sweety16

Dupa posturile sale cred ca are cam 14-15... Ps: Trebuie sa ejaculezi cam...2-3 kg.

raspunderi

din 25 dec 2009 18:02 de liviu

:love:[i]raspuns[/i][i]raspunderi[/i]:((!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)

Re: Re: am o dilema

din 25 dec 2009 16:32 de shell

intradevar m-am lamurit ce fel de persoana e...i-am acordat o sansa si suntm si acum impreuna..momentan avem probleme din cauza parintilor mei..nu vor sa inteleaga ca am crescut si ca ar trebuie sa am o relatie...din tot necazu cu parintii mei ceea ...

Re: Re: 19 ani si tot singur

din 25 dec 2009 16:19 de mihay90

Eu nu sunt de parere cu iesirile prea dese in city... Toti stim ce sugative sunt femeile.... si chiar daca unele dintre ele nu sunt.. trebuie sa te simti tu,ca baiat, si sa spending money,pana la urma in limita portofelului. pe 2 sucuri dai cam ...

#Avansarea in lumea modeling-ului

din 25 dec 2009 12:09 de Danny_DaBoss

Pana de curand am lucrat in domeniul asta si eu cat si iubita mea. Este un domeniu frumos, cunosti foarte multa lume, celebritati, apari la tv, in ziare, reviste, etc. Dar la noi, totul este bazat pe scandal. Ca sa ajungi vedeta nu iti trebuie ...

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 25 dec 2009 10:38 de McLove

Ai dreptate, e o zi speciala, si... trebuie sa ne bucuram de ea. Sa iti indeplinesti toate dorintele, cele mai "rele" dorinte :devil:, sa zambesti de cate ori ai ocazia, pentru ca asta e scopul vietii, sa fim fericiti. Iti spun un calduros: ...

Re:

din 25 dec 2009 10:33 de McLove

Cred ca sanatatea e cel mai frumos "cadou". In primul rand, trebuie sa "traiesti", pentru a te bucura de celelalte lucruri. Asta iti doresc eu tie cel mai mult, sa fii sanatoasa si... sa incerci sa te distrezi! :love:

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 25 dec 2009 01:26 de baby

Uhhh ce ziii:love: Sunt chioara de somn si ma doare burta de cat am ras. O baie si naaani:. Maine vor sa ma ia la munte:lol: Doar daca sunt legata si bagata in portbagaj vor reusi:lol::lol: Nu mi-am imaginat nici o secunda ca va fi asa ...

Re: Re: Vreau sa fiu cu ea!

din 25 dec 2009 01:03 de WitchKing

Nu exista ca nu vrea sa stea cu nimeni... e FATA :)) ori a zis asta ca a suferit dupa urma unui baiat..si acuma pana isi revine ii baga pe toti in aceeasi galeata...ori te-a refuzat frumos ca nu ai ce ii trebuie ei ! O solutie ptr tine ar fi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa fiu cu ea :X:X:X

din 25 dec 2009 00:56 de Smokey112

nu stiu cum suna in gura unei fete...inca...dar din gura unei fete e cu totul altcv si este cv..foarte ciudat..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu

din 25 dec 2009 00:42 de dOarEu

yo mi-am inceput viata sexuala de mult timp si degeaba.. imi poate spune cineva cat as sta pe la spital pt o interventie chirurgicala pt chestia asta? ms anticipat

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 330 din 1098
«   1 ... 327   328   329   330   331   332   333 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare