Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Virgina la 34 de ani

din 28 dec 2009 20:41 de miky27

nuj ce sa zic...pare un subiect destul de interesant...am citit mai multe com in leg cu subiectu si...nuj ce sa zic 34 de ani e o varsta destul de inaintata,nu trebuie sa iti fie frica draga mea trebuie sa fie relaxata,sa simti ca iti doresti ...

Re: Re: Re: I s-a pus pata

din 28 dec 2009 20:40 de cherry_dream

nasol rau de tot pentru ea, dar asta nu era un motiv sa..se sinucida.asta-i viata.se mai intampla si d-astea.suferi,dar nu chiar asa..inseamna ca nu era baiatul potrivit pentru ea. tu ai grija, mai ales daca esti virgina.trebuie sa fii foarte ...

Re: Prima relatie sexuala...!

din 28 dec 2009 20:30 de cherry_dream

In primul rand fii sigur ca ea e pregatita.in principiu trebuie sa vina totul de la sine..ai grija de ea, excit-o bine.folositi prezervativ, evident.nu o lua tare de la inceput, ca o doare.mai incolo, merge :P.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 dec 2009 19:37 de McLove

Din cate stiu, acum 4 ore, 10 minute, 3 secunde (nu stiu exact), am promis ceva, trebuie sa ma tin de cuvant. :heart: Deci... am emotii, poate nu stiati. :-` Am zis ca o sa fie din suflet, nu e nevoie de nici o declaratie de dragoste copiata de ...

Re: Va rog sa ma ajutati

din 28 dec 2009 16:46 de simosimina

de acord cu hobby-urile tale, insa nu ai prieteni sa iesi cu ei? Sa cunosti lume noua.. In ce domeniu lucrezi? Iesi cu colegii ...cum am spus..sa cunosti lume noua. Daca stai asa...nu vine nimeni la tine la usa sa iti spuna "oh X vreau sa fiu ...

Re: Va rog sa ma ajutati

din 28 dec 2009 16:10 de sweety16

Poate ar fi o alternativa si cluburile...bei ceva acolo si e mult mai uor sa agati... Cum sa nu placa ma cluburile?:blink: Hai bine astea de fite inteleg dar mai sunt si dalea underground

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 dec 2009 15:33 de McLove

Emotiile, uit anumite lucruri, pasii care trebuie urmati. :((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 28 dec 2009 14:03 de WitchKing

Daca eram in locul lui , cand venea la mine ii ziceam direct : ""Jet la interesantul tau"" ... dar i-a prins felul si l-a facut catel , la fata aia nu trebuie sa-i stergi tu mucii , cel mult sa ii dai batista sa se stearga singura... Mediteaza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua

din 28 dec 2009 10:58 de piball

bai vital mascul feroce ce esti,tu n'ai de unde sa stii ce e intre mine si prietena mea si iti zic din propria experienta ca nu trebuie sa'i impui tu niste chesti,poate ca o sa vina de la sine,ca de exemplu faptul ca a vrut sa'si inceapa viata ...

Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

din 28 dec 2009 01:43 de Bozgoru

ai mentalitate de comunist... stii tu sigur ca maicata n-a ,,omorat,, altii inaintea ta..? ai baga tu mana in foc? bagi tu mana in foc ca maicata pe vremea lu ceausescu... cand nu existau anticonceptionale si prezervativele erau OZN-uri.. si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima rela

din 27 dec 2009 23:47 de sweety16

Mi-e mila de copii pe care ii voi avea...sincer...Sper sa nu-mi dea D-zeu copii dastia prosti ca-i bat toata ziua daca imi vin la usa cu prostii dastea.ax

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima relatie

din 27 dec 2009 23:45 de McLove

Viata trebuie traita.... din plin! :, E bine ca nu ne-am nascut cu generatia aceasta de mici plante.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima relatie sexuala...!

din 27 dec 2009 23:39 de sweety16

Deci fetele trebuie sa invete meserie de mici... Opa...eu imbatranesc...e grav...si n-am experienta...:(( Gata trebuie sa-mi gasesc pe cineva si sa o fac. Apropo voi ce ziceti daca nu folosete prezervativ e posibil sa raman in continuare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe

din 27 dec 2009 23:17 de sweetgirl16

wow...:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat

din 27 dec 2009 22:37 de McLove

Pai... cam asa e. Asta e parerea mea despre ea, soro! :huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt

din 27 dec 2009 22:19 de sweetgirl16

Urat din partea ta :ermm: , nu trebuie sa pui eticheta inainte sa cunosti persoana respectiva...:blink: cum a zis si sweety16, e doar un copil care "poate" nu realizeaza ce face. Si daca ea a facut sex de la 13-14 ani, e problema ei fratilor! :-*

Re: Dragoste ca in povesti...

din 27 dec 2009 21:57 de sweetgirl16

Bravo tie :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 27 dec 2009 21:05 de baby

Ma agat direct de punctu 5 "be you" Pai dragule:` ori sa fie ea ori sa slabeasca si sa poarte mulat? Ca saraca fata....este Ea! Doar nu se crede Beyonce. Si daca esti o fata [b]cum trebuie[/b] doar pt ca te imbraci mulat, esti slaba,ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor

din 27 dec 2009 20:55 de johndelavasl

[b]esticeamaitaregagico[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va p

din 27 dec 2009 20:49 de baby

Stai frate putin ....eu daca zic ca nu vreau sa inghit sperma inseamna ca am mai facut asta si nu mi-a placut?:huh: Pur si simplu nu vreau sa iti inghit "seva" si gata:lol: Daca si pt asta trebuie sa pui picioru in prag si sa arati ce mascul ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 328 din 1098
«   1 ... 325   326   327   328   329   330   331 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare