Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor!

din 1 apr 2011 01:15 de nickname

Si tu ce zici exoticdream, ca tu ai relatii numai cu persoane pe care le cunosti de nush cati ani? Parerea mea, cunosti o persoana, o placi, iesi cu ea la intalnire, faceti sex, va vedeti din nou si tot asa. Daca merge treaba, foarte bine, daca ...

Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul meu

din 1 apr 2011 00:24 de Melisa

Am 19 ani :-j , da` ma rog:|.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza onlin

din 1 apr 2011 00:19 de dorinda

:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza online pe

din 1 apr 2011 00:12 de Machiavelli

Pentru ce?Stai linistita.Daca nici noi (cel putin eu) nu v-am intelege atunci razboaiele mondiale ar fii trecute ca antrenamente :,

Re: Re: Re: Re: copii astia..

din 1 apr 2011 00:10 de Machiavelli

Sunt persoane ce au internet si mai au si cativa neuroni.Important este sa stii "ce si cum" :ok:

Re: Curiozitate: deget introdus in penis!

din 31 mar 2011 23:57 de Machiavelli

FUCK OFF ):():():( M-am uitat doar 3 secunde la video-ul ala de-a dreptul hilar.Sincer chiar dupa titlul postat de tine credeam ca e ceva la mijto.FUck nici nu te gandii :x

Re: Re: Re: copii astia..

din 31 mar 2011 23:44 de dorinda

Daca n-ai creier, degeaba ai internet. Trebuie sa stii ce si cum sa cauti.

Re: Re: Re: Re: Re: nu pot!nu vreau!

din 31 mar 2011 22:21 de k

Noi nu vorbeam dupa o zi grea de munca, ci de o zi care sta sa inceapa... e o diferenta mare. Plus de asta, te corectez, dimineatza e cel mai bun. Demonstrat:P

din 31 mar 2011 22:19 de k

Eu am lucrat si cate 15 zile consecutiv si 14 ore pe zi si tot aveam chef.Si prietena mea este obosita, ca nu doar tu ai descoperit oboseala si noi suntem robotzi, iar dimineatza ii dau doza. In fine tu nu ai inteles si nu ai habar de o relatie. ...

Re: copii astia..

din 31 mar 2011 21:42 de dorinda

Accidente se mai intampla, imaturitatea este la ordinea zilei, dar din fericire exista internetul.

Re: Re: Re: Schimbarea relatiei

din 31 mar 2011 21:40 de dorinda

Daca te gandesti la despartire, nu prea cred ca o sa fie vorba, pentru ca o fata, dupa ce a facut sex cu un baiat, nu se gandeste la asa ceva. Dimpotriva, ii este frica sa nu fie parasita.

Re: Re: Schimbarea relatiei

din 31 mar 2011 20:59 de pacoste1234

Sigur ca o sa folosim prezervativ ! Si eu m-am gandit ca suntem mici dar dasta am venit aici sa va intreb ce probleme am putea intampina si mai ales daca ne-ar afecta relatia intr-un fel. Ea a luat decizia asta si am zis ca in momentul in care ...

Copiii astia...

din 31 mar 2011 20:53 de oaoa

buna..am citit si eu cam tot ce se poate de pe acest formu...si nu imi vine sa cred cand vad ca copii de 14,13 ani se ingrijoreaza ei ca au probleme cu erectia sau stiu eu ca au facut sex neprotejat si wowww "risc de sarcina"in fine ...ma copii eu ...

din 31 mar 2011 20:39 de azul

pai si eu ce incerc sa´i explic..normal ca,,,,cand esti obosita nu ai nici un chef...

Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul meu

din 31 mar 2011 20:30 de jasp

Tu chiar trebuie sa 'luminezi 'pe fiecare ? aduci asa repede realismul in fata.:` lasa fata..sa se exprime.are nevoie de idei nu de comentarii

Re: Re: Re: Re: nu pot!nu vreau!

din 31 mar 2011 20:29 de dorinda

Daca ai dispozitie pentru sex, este bun la orice ora. Mi-am refuzat prietenul de vreo 2 ori ca eram foarte obosita si pe un ton nu prea placut, eram 3 sferturi adormita. A doua zi mi-a parut rau pentru felul in care l-am refuzat.

Re: Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite

din 31 mar 2011 20:26 de dorinda

Omu' a vrut sex in grup, nu sa mearga la alta fara ea.

Re: Re: Re: Re: nu pot!nu vreau!

din 31 mar 2011 20:25 de azul

da iti arde ...ca tu esti supermen...insemna ca tu nu sti ce inseamna sa fi obosit;)si eu ma refer in cazul in care is obosita...daca nu ai observat :-` p.s:si in cazul igienei orale pt mine conteaza...pt ca eu nu cred ca tu ii bagi limba in gura ...

Re: Re: Re: nu pot!nu vreau!

din 31 mar 2011 20:20 de k

Ba imi arde. Mai navigheaza si tu cu "vaporasul" si ai sa gasesti ca cel mai bun sex este dimineatza. plus de asta nu cred ca in fiecare zi de culci la 2:P

Re: Re: nu pot!nu vreau!

din 31 mar 2011 20:13 de azul

pt tine o fi mult mai intens pt mine nu si depinde si la ce ora te pui la somn desteptule pt ca daca te pui la somn la 2 dimn mai esti si obosit de la munca nu cred ca iti arde tie de futut la 6 dimineatza :wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 352 din 3731
«   1 ... 349   350   351   352   353   354   355 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare