Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Noi vorbim, noi nu gandim din 2 apr 2011 04:07 de Bozgoru
orice "zdreantza"..."hahalera".. "panarama"... daca a fost in 2005.. va fi si in 2006.. ce e asa greu de inteles... unii nu vor sa inteleaga.. SAU POATE NU POT SA INTELEAGA... si daca stau bine sa ma gandesc... si acele ...
Re: Copiii astia... din 2 apr 2011 03:59 de simosimina
dap...asa este...pentru majoritatea nu mai exista copilarie...ei trec direct intr-o alta faza.
Intr-adevar, nici eu la 14 ani nu aveam habar despre asemenea lucruri...si nici macar nu ma sarutasem cu vreun baiat macar:)))
E urat sa nu ai ...
Re: Re: Re: Nu vreau sa fac avort din 2 apr 2011 03:57 de Bozgoru
va cacati toti pe voi.. habar n-aveti ce kkt inseamna sa fiti criminali.. astia care gandesc asa ca tine va meritati soarta patetica si incuiata..
Dezgust adanc.... din 2 apr 2011 02:59 de ExoticDream
Uneori cuvintele refuza sa vina, sa se lege in fraze, sa capete noima ca "altadata"... si nu, nu se intampla pentru ca nu mai citesti. Pur si simplu nu reusesti sa articulezi cumva mirarea altor [i]ne[/i]cuvinte, senzatia de desertaciune si ...
Re: Noi vorbim, noi nu gandim din 2 apr 2011 02:25 de ExoticDream
Si postul tau ar fi amuzant daca nu ar ascunde cateva alunecari (voite sau nu) printre idei.
Da, asa este, INSA nu trebuie sa cazi in toate greselile posibile ca sa ajungi sa te declari o persoana experimentata; o doza de inteligenta peste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu intele din 2 apr 2011 01:34 de dorinda
N-ai pentru ce.
Omul din greseli invata. Din pacate.
Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg mo din 2 apr 2011 01:23 de vale009
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa discut cu el serios cand o sa vina acasa. Sper sa se rezolve treburile cum e mai bine. Daca nu mai e sa fie...Asta e. Ma invat si eu minte!
Multumesc inca o odata :*
Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuita! Ajutor! din 2 apr 2011 01:19 de ExoticDream
"... cunosti o persoana, o placi, iesi cu ea la intalnire...."
Pana aici merge, insa chestia cu sexul facut inca de la primele intalniri nu este ceva ce mi-ar placea, eu prefer sa cunosc bine persoana, sa ma indragostesc de ea, sa fiu convinsa ...
Re: Re: Re: Surpriza online pentru prietenul meu din 2 apr 2011 01:12 de ExoticDream
Nu se stie NICIODATA cum se poate comporta omul dupa ce iese dintr-un cuplu, nu te baza 100% pe faptul ca ACUM, cand te iubeste, iti pare un inger pogorat din cer. Din nefericire, multe lucruri ies la iveala cand sentimentele nu mai sunt acolo sa ...
Re: SexShop Online din 2 apr 2011 01:07 de dorinda
Daca le faci cadou, cu atat ai bine. Ma abonez si eu.
Noi vorbim, noi nu gandim din 2 apr 2011 01:00 de Arayas
"prezentul si viitorul depind de ce au facut in trecut cei doi..."
Stai 3 minute sa ma sparg de ras.
Asa,...inca putin....
Gata.
Greselile si experientele din trecut formeaza individul din prezent. Dimpotriva, cine nu a avut experienta de ...
Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivu din 2 apr 2011 01:00 de dorinda
Discuta cu el. Spune-i ca te deranjeaza si ca facand asta te indeparteaza si mai mult de el. Daca nici asa nu se schimba nimic, nu vad ce rost ar mai avea o astfel de relatie.
Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivul. din 2 apr 2011 00:57 de vale009
La fel am gandit si eu pe moment, ca a obtinut ce a vrut si gata acum pa-pa..Dar...apoi m-am gandit k nu ii sta in fire, chiar daca suntem impreuna de putin timp, il cun de vreo 2-3 ani :D Si pe deasupra chestia cu reprosurile cu iesirile cu ...
Re: Re: Schimbarea relatiei din 2 apr 2011 00:47 de pacoste1234
Oricum nu o refuzam stai linistit :)).
Mersi, vroiam sa stiu asa in mare.
Si la prezervative...vorbisem cu ea pentru ExtraSafe ca sa fim siguri.
Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivul. din 2 apr 2011 00:45 de dorinda
Ce face el numai gelozie nu este. Te-ai culcat cu el, acum vrea sa-ti dea papucii. Ca n-a facut-o imediat, a fost totusi acceptabil din partea lui, dar nu cred ca merita sa mai stai cu el. Cam asta ar fi din ce ai scris tu. Dar felul in care se ...
Prea multa gelozie...Nu inteleg motivul. din 2 apr 2011 00:32 de vale009
Buna. Am un prieten de 3 luni. El este singurul cu care a fost ceva mai serios, ma refer ca a fost primul baiat cu care am mers ceva mai departe...Adik m-am culcat cu el..Insa acum am inceput sa ma gandesc ca nu e chiar asa bine ce am facut. El este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infectie la rinichi... din 1 apr 2011 23:23 de dorinda
Pai nu mai bea alcool! Nu este indicat in tratamentele naturiste. Doar ala cu care se fac tincturile. Ori bei ceai si iei pastile, ori lasi balta toata treaba. Cat tine tratamentul nu mori fara alcool.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infectie la rinichi... alc din 1 apr 2011 23:18 de DoILookSexy
Da stiu, nu e de gluma, CHIAR NU !
insa vreau sa stiu daca trebui sa ma abtin si de la asta, si crede-ma ca nu sunt genul sa stau sa ma laud, chiar nu e un lucru de laudat, dar vrea sa stiu !
Multumesc !
Re: Re: Re: Re: Re: Infectie la rinichi... alcool din 1 apr 2011 23:14 de dorinda
Nu sunt aroganta, daca eram astfel nu mai stateam pe forum.
Apoi, nu ti-am scris tie nimic de liste de transplant, aia era pentru altcineva, nicidecum pentru tine. Si era o gluma, nesarata ce-i drept, dar una care sa te faca sa realizezi putin ...
Re: Cel mai mare complex .. din 1 apr 2011 23:11 de dorinda
Tu crezi ca ale lor arata de 20 cm in stare flasca? Stai calm, depinde ce stii sa faci cu ce ai, lasa-i pe ei in pace, mai bine intreaba fetele daca sunt satisfacute.
Pagina 350 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |