Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: 5 ani de relatie,ma iubeste,dar ma trimite la din 31 mar 2011 19:48 de sweetgirl16
Daca te-ar iubi nu ti-ar propune asta.:ok: Mie mi se pare un lucru absurd,adica daca vrea sa se f*** cu alta iti si spune ca sa fie sincer! Cum o face? "iubito stii,nu pot sta asta seara cu tine ca ma asteapta alta sa ne f**** ". Doamne fereste.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfarcuri umfla din 31 mar 2011 19:40 de Xannom
Stii ceva?
Deja m-am plictisit...
Bravo,tu esti isteata,atotstiutoare,iar eu,sunt fraier si nu stiu nimic!
Tu chiar nu vezi ca te ataci singura?
Aaaa,si am spelat la acest forum ca sa vad ce solutii mi se acorda...nu ca stiu ce am(Tu chiar nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfarcuri umfla din 31 mar 2011 19:35 de Xannom
Ea s-a referit la alte straturi de grasime! :rolleyes:
Re: Re: Re: nu pot!nu vreau! din 31 mar 2011 19:26 de k
Nu ai inteles ce spun eu, ca e ora 6 ca e ora 7 tot aia e. eu nu ma refeream sa nu dormi pana dim:P ci ca dim sa nu strambi din nas ca tot ai dormit. tu ai zis ca mai bine te culci la 21 si te trezesti la 23 ca esti mai odohnita, o noapte ...
Re: Re: Doi studenti fac sex pe acoperisul univers din 31 mar 2011 19:08 de baby
parerea mea....e regizata(!)
Re: Re: Surpriza online pentru prietenul meu din 31 mar 2011 19:04 de dorinda
Nu stiu daca ce scrie la profil este adevarat, dar surprizele de genul sunt la moda printre copiii mici, aia de clasele V-VI.
Re: Doi studenti fac sex pe acoperisul universitat din 31 mar 2011 19:03 de dorinda
Daca n-au avut unde sa faca sex sau aveau nevoie de senzatii tari...sunt tineri, trebuie sa experimenteze.
Re: Risc de sarcina? din 31 mar 2011 17:09 de menuta
Acum sunt testele de sarcina, se gasesc in orce farmacie si nu costa mult.E posibil orce.
Re: Surpriza online pentru prietenul meu din 31 mar 2011 17:05 de menuta
Trimite-i 2 inimi cu mesajul te iubesc
Re: Medicamentul Femicur din 31 mar 2011 16:48 de menuta
De curind am primit si eu acet medicament.Eu am probleme cu sinii.Dar vad ca nu-mi e rau de la el.Sunt ;la cel mai renumit medic din tara si am toata increderea.Am fost si operata de dinsa si ma-m simtit minunat.Mi la dar ptr. 3 luni de zile.
Re: Re: nu pot!nu vreau! din 31 mar 2011 16:03 de baby
Nu spune asa.
Eu nu am nici o problema in a face sex dimineata doar ca am observat ca placerea nu e la fel.
Spre exemplu daca sunt obosita prefer sa dorm de la 21 la 23 si apoi sa ma apuc de treaba.
Mai bine la miezu noptii decat sa o fac ...
Re: Pegging - o practica ok? din 31 mar 2011 15:19 de bum_bum992
daca vroiam sa fac pegging, pai ma faceam gay.. asta e o practica ptr. oameni nesanatosi,si "my hole is just for shiting"
Re: Schimbarea relatiei din 31 mar 2011 13:53 de dorinda
Mie mi se pare ca sunteti prea mici pentru asta. Chiar daca sunteti impreuna de mai bine de un an. Nu mai puteti sa asteptati? Ea are totusi 15 ani...organismul ei inca nu e pregatit pentru asa ceva din cauza schimbarilor hormonale.
Daca va ...
Re: nu pot!nu vreau! din 31 mar 2011 12:12 de k
Ce fudula esti si tu. Si daca mananca o saramura la 12 , gata nu il mai pupi pana nu se spala pe dinti si sa miroasa a fructe de padure? este?
Esti si bleaga, sexul dimineatza este mult mai intens, mult mai bun. Pe tine te f*** grija de un ...
Re: Re: Re: Re: singura si insarcinata din 31 mar 2011 12:02 de k
Te consideri barbat? nene daca era la 20 de ani la 25, mai puteai spune ca nu esti pregatit, dar cand aproape ai 30 si spui asta inseamna ca esti om slab. Plus de asta tu te comporti ca si el, daca fata vrea sa pastreze copilul la fel faci si tu, ...
Re: Re: Ciutat... din 31 mar 2011 10:47 de vale009
Ba da am folosit. Dar tot sunt speriata :|
Schimbarea relatiei din 31 mar 2011 08:55 de pacoste1234
Salut,
Sa va spun povestea mea mai intai si dupaia intrebarea.
Sunt cu o fata de un an jumate si ne intelegem super bine, nu dau mai multe detalii deoarece relatie merge foarte frumos.
Eu nu i-am spus niciodata ca vreau sa trecem la pasul urmator ...
Re: Ciutat... din 31 mar 2011 01:29 de dorinda
Daca ai facut sex imediat dupa ce ti s-a terminat menstruatie se intampla asa ceva. N-ati folosit prezervativ de ti-e teama de infectii?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu pot!nu vreau! din 31 mar 2011 00:36 de DaNNY_DiViNO
Adevarat. Anytime, anywhere :,
Re: #Mi se rupe.. din 31 mar 2011 00:21 de simosimina
hahaha foarte tare
Pagina 353 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |