Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu in

din 3 apr 2011 01:01 de Machiavelli

Buey Divinule ia nu mai fii asa rautacios :,

Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii ?

din 2 apr 2011 23:48 de Rolando

Voi incercati sa speriati fata!:lol: Nu toti tiganii sunt asa cum ii descri tu danny!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 2 apr 2011 23:08 de grig

eu am gasit asta: http://www.norm-uk.org/phimosis_clinical_guidelines.html iar asta descrie ce si cum despre solutia lor: http://www.netdoctor.co.uk/skin_hair/eczema_corticosteroids_003762.htm Mai e si operatia aia plastica care pare sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 apr 2011 22:34 de DaNNY_DiViNO

Imi sustin parerea. Cu cat nu te stresezi mult, cu atat mai bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 2 apr 2011 22:33 de DaNNY_DiViNO

Ah zau? odata cu timpul si experienta o sa inveti ca ignoranta e.. o binecuvantare. Ca daca e sa te stresezi pentru tot ce e in jurul tau, ajungi la nebuni sau vreun frustrat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 2 apr 2011 22:15 de robert_adrian

Tot ce iti trebuie este CURAJ,incearca sa fi pesimist pana la primu act sexual,(dar controleazati emotile)daca esti optimist si dai cumva gres,atunci vei claca.Caderea de la extaz la agonie este cel mai urat sentiment.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel ma

din 2 apr 2011 22:10 de robert_adrian

Ignoranta este cea mai mare greseala a omului fata de natura.Daca esti inzestrat de la natura cu un rationament cat de cat valid,nu poti fi ignorant.Acum depinde de fiecare,nu toti aveam aceleasi rationamente.

Re: Re: De ce iubesc numai tiganii ?

din 2 apr 2011 20:51 de DaNNY_DiViNO

nu nu, cand le vine boala la cap femeile nu sunt tratate ca pe servitoare, sunt tratate ca pe ultimele curve, futute de toti si impartite la prieteni sau pe la sosea.. asa draga ca daca te hotarasti sa iti iei iubi tigan, sa faci si tot ce zice el ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai ma

din 2 apr 2011 20:49 de DaNNY_DiViNO

voi ati auzit de expresia romaneasca "ma doare-n pula" ? se foloseste deobicei cand nu iti pasa, ai o oarecare indiferenta, ti se rupe.. uite de exemplu, eu daca ar fi sa fac dush la comun, m-ar durea fix in pula de parerea altora si nu stau eu sa ...

Re: Re: Re: Re: heelp!!! Sunt racita sau insarcina

din 2 apr 2011 20:46 de Flamanzia

Nu esti insarcinata, o sa-ti vina pana la urma :) daca mai intarzie 4-5 zile fa-ti un test.

Re: Re: Re: Re: Prima data in acea zi 40 de minute

din 2 apr 2011 18:09 de dorinda

Ia explica daca tot zici ca n-am inteles.

Re: De ce iubesc numai tiganii ?

din 2 apr 2011 16:58 de dorinda

Esti sigura ca vrei sa faci parte din familia unuia? Sa stii ca nu toate-s roz la ei. Multi dintre ei se ocupa cu tot felul de lucruri ilegale iar femeile sunt tratate ceva mai bine decat niste servitoare. Gandeste-te si la aspectele negative, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare c

din 2 apr 2011 16:40 de robert_adrian

Pff,greu de spus ce ar trebui sa faci,dar tine minte ca o chestie din asta te poate traumatiza foarte rau.Lumea este rea si nu va ezita nici un moment sa rada de tine,nu zic sa te lasi de sport,dar incearca sa improvizezi cumva,adica fa dush in ...

Poison for the soul.... (Marquez & Murdoch)

din 2 apr 2011 15:53 de ExoticDream

Cred ca anumite carti nu ar trebui citite daca ai o gandire orientata catre idealism, daca intre ceea ce se roteste printre neuronii tai si realitate fiinteaza o crevasa suficient de mare pentru a nu putea fi sarita. [i]"Marea, marea"[/i] si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex .

din 2 apr 2011 14:13 de robert_adrian

Cam aceasi problema o am si eu,m-am lasat de sport numai din cauza asta.Rezolvare la problema nu cred ca exista,(sau mai degraba nu este posibila deocamdata)bineinteles numai daca nu apelezi la chirurgie sau diverse tratamente complexe.Tratamentele ...

Re: Re: Nu vreau sa fac avort

din 2 apr 2011 14:07 de Pasaroi_Cuminte

Poate nu pozeaza ci chiar asa este. Ti se pare imposibil ? Scuze pt lipsa de responsabilitate Alta scuze Si altele In timpul primului razboi, s-au nascut destui prunci. In timpul celui de-al doilea razboi , s-au nascut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 2 apr 2011 13:22 de ingerul

Nu ai de ce sa-ti faci probleme , atat timp cat nu te jeneaza in timpul actului :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu intele

din 2 apr 2011 12:36 de DaNNY_DiViNO

Ah vai... daca nu iti zicea cineva sa discuti cu el pe tema asta, nu o faceai nu?

Re: Re: Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivu

din 2 apr 2011 12:00 de roxanel

adica el poate iesi cu prietenii si tu nu? "face bot" cand ii zici? pai nu am inteles!!! el are voie si tu nu?? el poate sa iti faca tie observatie, dar tu nu ii poti face lui? eu zic sa pui nitel piciorul in prag, sa vb serios cu el, vezi ce are ...

Re: Pastile pentru candidoza

din 2 apr 2011 11:13 de dorinda

Pentru candidoza exista si tratament naturist. Pe acela poate sa-l faca linistita, ca nu are efecte secundare, dar nu da rezultate chiar atat de repede ca pastilele. Cauta pe internet "tratament naturist candidoza", vei gasi mai multe variante ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 349 din 3731
«   1 ... 346   347   348   349   350   351   352 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare