Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Parul de pe burta vs viata sex din 17 nov 2009 23:18 de Carolina
nu zic ca nu trebuie epilat daca nu te simti bine si e si o chestie de igiena
Re: Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 17 nov 2009 21:23 de McLove
As vrea sa te contrazic, daca imi permiti... Multe fete frumoase, prefera sa stea in "banca lor", vor baieti cuminti , chiar daca ele arata contrariul...
PS: sa te ajutam sa o cuceresti? are 14 ani :`... Ii zici de 2 ori ca e frumoasa, o pupi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 nov 2009 21:19 de sgc
sa stii ca intr-adevar e mai inalt decat tine. ... si mai mare, daca-ti inversezi varsta... trebuie ca ai 05-25 ani :rolleyes::flowers:
Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 17 nov 2009 20:52 de Moon_Shadow
Dacă fata este atât de frumoasă pe cât spui tu... asta este un lucru bun. Doar că... implică şi anumite "neplăceri"... să le spun aşa. Frumuseţea atrage pretendeţi, nu-i aşa? Aşa că sunt mai mult decât sigură că fata respectivă are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa libidoului din 17 nov 2009 20:29 de cutarescu
Simo, citeste ce-am scris in General-Probleme de logica:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Lipsa libidoului din 17 nov 2009 14:04 de simosimina
Tu să te bagi în seamă cu mine atunci când înveţi să scrii corect!!! Până atunci...gura mică...ne-am dat seama că eşti prost..dar nu trebuie să şi semnalizezi asta :))
Re: Prima oara.... din 17 nov 2009 14:01 de cherry_dream
uneori se mai intampla.si mie mi s-a intamplat sa simt asta dupa. ma simteam aiurea cand mergeam pe strada :)). eu cam la a 3-a oara am inceput sa simt placere.
Re: Re: Prima oara....schimbare prezervativ din 17 nov 2009 13:55 de cherry_dream
e cu "u" nu cu "o". ejaculezi, ejaculare. :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum di din 17 nov 2009 13:40 de cherry_dream
e normal sa o doara la inceput. excit-o bine de tot in primul rand..si apoi bag-o cu grija, incet..iubeste-o, sarut-o, mangai-o..fa-o sa uite de durere.spune-i sa se gandeasca la ce va fi dupa..ca e marfa :D. asa doare la inceput..dar trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Problema de logica. din 17 nov 2009 01:29 de ExoticDream
Nu era nevoie de acest experiment, au trecut si trec pe-aici numeroase personaje reale, care se muleaza perfect pe modelul imaginat de tine! Stii vorba aia a lui Lapusneanu.....
B)B)B)
Re: Anticonceptionale pentru ciclu neregulat din 17 nov 2009 01:26 de ExoticDream
[b]Iti vei gasi subiectul la "Viata sexuala"!!![/b]
(!)(!)(!)
Re: Prima oara.... din 17 nov 2009 00:51 de ExoticDream
[b]Subiectul va pleca maine la rubrica "Adolescenta"[/b], acolo discutam despre prima data, OK?
(!)(!)(!)
Re: prima oara,,, din 17 nov 2009 00:31 de simosimina
:p
este normal sa ai senzatiile astea...
Re: mdah... din 17 nov 2009 00:04 de VaLenTiN28
Eu sunt baiat , am 17 ani si deja imi creste par pe fata "barba" deci in fiecare dimineata trebuie sa ma obisnuiesc cu acest lucru pentru ca vreau sa dau la Academie :rolleyes:
Re: Calitatile unui viitor sot! din 16 nov 2009 22:02 de suchi
buna intrebarea pusa de tine,dar teai gandit ce calitati ar trebuia sa indeplineasca o sotie?poti fi o nevasta de viitor?se poate avea incredere in tine?...intradevar ai calitati,dar ai si defecte...avem doti unii mai mult,altii mai putin...
Re: Re: Re: umflatura testicol din 16 nov 2009 17:22 de cutarescu
Dar nu trebuie sa ai tupeu ca sa mergi la doctor, iar virsta nu are nici o importanta. De ce te simti stinjenit daca te duci la doctor? Du-te!!!
Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 16 nov 2009 14:31 de cherry_dream
Baietii de 17 ani se gandesc la sex.simt nevoia sa o faca, si normal ca vor asta intr-o relatie. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa prosteasca toate fetele.."mici" (sub 17 ani) Oricum..la varsta asta, este diferenta cam mare si se simte intr-o ...
Re: Anticonceptionale pentru ciclu neregulat din 16 nov 2009 00:58 de simosimina
Anticonceptionalele se incep in prima zi a menstruatiei..se iau zilnic (iti alegi o perioada a zilei in care sa le iei)
Nu exista anticonceptionale pt ciclul neregulat....orice anticonc ai lua, el automat iti regleaza menstruatia.
Ideal ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale aiurea urgen din 16 nov 2009 00:55 de simosimina
Mai tu nu intelegi ca daca incepi sa iei anticonceptionale nu trebuie sa le intrerupi??????
http://www.kidz.ro/articol/Preconceptie/1863/Cele-mai-frecvente-intrebari-despre-anticonceptionale.html
Si daca incepi sa le iei trebuie sa iei din ...
Re: Re: cum fac un baiat sa se indragosteasca de m din 15 nov 2009 21:33 de McLove
El cand o sa creasca nu o sa mai fie atat de dragut, cum zici tu.
Stii de ce? Deoarece si tu o sa cresti, o sa te placa alti baieti.
Acum esti mica, trebuie doar sa cresti. :,
Pagina 353 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |