Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Prima oara....

din 15 nov 2009 20:27 de Yoko

buna :rolleyes: am facut si eu sex pt prima data si sunt curioasa,, e normal sa simti o mica durere/usturime si dupa ? de ex pe strada cand mergi :unsure: etc. nu a curs sange si am folosit prezervativ :, dar imi vine sa merge cu picioarele ...

Re: Re: Re: Re: Problema de logica.

din 15 nov 2009 17:51 de cutarescu

Intr-adevar Smecheru e un personaj creat de mine. Am vrut sa vad reactia oamenilor la raspunsurile unui personaj extrem de prost, de o nesimtire crasa, un tupeu iesit din comun si o parere foarte buna despre el. Astfel de oameni gasesti la tot pasul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumn

din 15 nov 2009 14:01 de baby

Pt fiecare "Dumnezeu" inseamna altceva.... Asta trebuie sa inteleaga lumea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumn

din 15 nov 2009 12:18 de McLove

Aici nu te poate ajuta nici Dumnezeu, nici eu, nici userii acestui forum. Tu singura trebuie "sa te ajuti".

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 15 nov 2009 12:17 de lucre

ati putea la fel de bine sa va protejati,daca tot nu vreti copii la varsta asta,,si va e frica de avort,mai bine un prezervati decat o sarcica,griji,avort,,,,,,,,,la urma urmei........daca noua parintii nostrii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu

din 15 nov 2009 11:41 de Firentze

Cum vrei ca Dumnezeu sa te ajute daca tu nici macar nu te rogi?Dumnezeu exista!Trebuie sa stii sa-L gasesti!Nu mai adaug nimic mai mult,cred ca e timpul sa-ti dai seama si singura...Dar nu mai da vina pe Dumnzeu pentru tot ce ti se intampla!

Re: Re: Re: Money,money

din 14 nov 2009 17:58 de Firentze

Nu vreau sub nicio forma sa fac videochat:))) Doamne Feseste!Mai bine mananc nisip decat sa fac asa ceva.Prieten am,dar cum spuneam el e din Braila.Si inca nu mi-a propus nimic plus ca nu suntem intr-o perioada prea roz dar nici nu am de gand sa-l ...

Re: Re: Money,money

din 14 nov 2009 16:43 de valentine

E nu. Trebuie doar sa vrea, restul se rezolva:,

Re: Money,money

din 14 nov 2009 16:25 de sweety16

Incearca sa-i convingi totusi pe ai tai sa-ti dea bani ca altfel nu prea ai cum.Nici videochat nu poti sa faci ca esti minora si nici sa te apuci sa muncesti nu e prea rentabil.

Anticonceptionale pentru ciclu neregulat

din 14 nov 2009 15:26 de yOojulia

buna,am si eu o nelamurire cu anticonceptionalele,cum si cand trebuie luate,etc¿?/ma refer la acele pt ciclu neregulat..ceva raspunsuri:devil:

Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat?

din 14 nov 2009 15:25 de me

ce dreptate ai ...desi se poate intampla sa devina si iubitzi in caz de amandoi se plac ...da na se intampla rar

Re: Re: Re: Menage a trois

din 14 nov 2009 12:01 de jimbeam

nu trebuie sa rogi un prieten , poti eventual sa te duci cu a ta la el ;) to sex in 3 se keama...

Re: Money,money

din 14 nov 2009 02:49 de Bozgoru

te combini un baietel de bani gata..s i o sa petreci de sarbatori:ok::devil:

Re: Ma masturbez excesiv?

din 13 nov 2009 22:22 de shakal

relax baiete nu-i nimik rau in asta ,eu o fak din kl.6 si totui ok.doar ka trebuie sa stii limita unde sa te opresti ,ai nevoie urgenta de o prietena.P.S.praktik nu exista barbati ka nu au masturbat makar 1 data

Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de un

din 13 nov 2009 22:08 de sgc

nu merci. pe andrei gheorghe, l-am gasit in lista mea de messenger, de pe dropinagain7, in urma cu ceva, luni, cand am verificat din intamplare adresa. ceva, cu rufus si ceva, probabil, n-a stiut omul a cui e adresa, sau poate ca stia foarte bine. ...

Re: Re: Sexul anal

din 13 nov 2009 21:29 de Xe

nu poti folosi altceva pe post de lubrifiant..mai ales pt anus..e foarte dureros si trebuie bine lubrifiat..+ ca lubrifiantul se duce la spalat instantaneu.. parerea mea .. durex cu aroma de cirese :ok: dar daca tot o faci ai grija..sigur o va durea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2009 19:08 de McLove

Aici, asa este... Cum era aia? "In viata, totul se plateste." Dar, in cele mai multe cazuri, parintii se pregatesc pentru nunta fiului/fiicei incercand sa se duca la cat mai multe nunti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2009 18:57 de cutarescu

Dar gindeste-te ca banii pe care-i primesti la nunta sint un fel de imprumut fara dobinda pe care totusi trebuie sa-l dai inapoi prin participarea ta la toate nuntile la care esti invitat, ca doar si ei au fost la tine.

Re: Re: Tata e foarte exigent

din 13 nov 2009 15:48 de vlad

:.

Re: Re: Re: anticonceptionale aiurea urgent raspun

din 13 nov 2009 09:49 de simosimina

Măi..în primul rând orice anticoncepţionale ai lua..dacă ai început să le iei..continui să le iei..că nu sunt bomboane care le manânci când ai chef şi când nu mai ai poftă le laşi de-o parte! Poţi rămâne însărcinată dacă ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 354 din 1098
«   1 ... 351   352   353   354   355   356   357 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare