Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Culoarea pielii

din 22 nov 2009 12:22 de simosimina

ca băiat e cam aiurea să te apuci să te dai cu fond de ten..loţiuni autobronzante şi alte porcării destinate exclusiv fetelor... SIncer ..cred că solarul este indicat pt "problema" ta..însă dacă eşti conştient de riscurile pe care ...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 22 nov 2009 11:01 de McLove

Kooler, cum a fost filmul? Putin cam SF, dar cred ca merge... :lol:

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 22 nov 2009 10:52 de Kooler

raspunsul la intrebare mea : Am facut-o deja .... totul se baseaza pe cuvinte de linishtire si pe rabdare, trebuie sa stii din start ca placere nu vei avea la prima oara ... am facut-o cu prietena intr-o zi cind nici prin cap nu mia trecut ca o ...

Re: Re: Re: Parerea fetelor despre sex oral

din 22 nov 2009 08:30 de Incepator

Suna asa de frumos . Acum daca este si adevarat, trebuie pusa in rama alaturi de alte citate celebre pe peretele cancelariei .

Ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii?

din 22 nov 2009 01:48 de ExoticDream

Daca tot se apropie infioratoarea luna a cadourilor, sa ne inspiram din preferintele zodiilor.... [b]Berbec[/b] - Berbecul adora provocarea, asa ca un curs de sky-diving sau alte incercari indraznete il vor incanta. Berbecul este impulsiv si ...

Culoarea pielii

din 22 nov 2009 00:50 de Snitzel

Am si eu o " problema " .. Sunt prea alb .. sunt palid .. la fata nu stiu ce sa fac...trebuie sa merg la doctor ? la solar..nu as apela deoarece fiind asa alb nu cred ca ar fi indicat..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 nov 2009 00:26 de ExoticDream

Nu stiu de ce, dar eu continui sa cred ca ne pacalesti. Totusi, ca sa nu zici ca sunt rea, te mai intreb o chestie: ati cerut dezlegare de la biserica? S-ar putea sa mai existe o explicatie: tu si prietenul tau nu sunteti ortodocsi, alte ...

Re: Re: Re: fara acordul parintilor?

din 21 nov 2009 21:52 de sgc

pe-asta sa i-o spui lui mutu. vezi sa nu schimbi jugul de lemn cu jugul de fier. oricum la 29 ani nu-ti trebuie acordul parintilor sa te insori. este bine, insa cand ai niste parinti destupati la minte si nu intepati de aiurea si din orice, dar cu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inghit sperma?

din 21 nov 2009 21:05 de McLove

Acum fiecare are gusturile lui. Nu tuturor ne plac acelasi lucruri, era cam ciudat sa fie asa. Nu trebuie sa ii judeci dupa asta... Pana la urma, fiecare are perechea in lume.

Re: Re: fara acordul parintilor?

din 21 nov 2009 18:29 de diana

din pacate nu poti sa faci nimic fara acordul lor si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si m-am interesat la ...

Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex?

din 21 nov 2009 16:16 de sgc

iata, inca un raspuns corect. ma rog, nu stiu daca mai citeste raspunsurile cea care-a deschis subiectul, dar ar trebui sa aprecieze macar buna intentie

Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 21 nov 2009 15:59 de ursaru

bai treziti-va,disparitia cosurilor nu are nici o legatura cu sexul!! eu am folosit numeroase tratamente,dar nici unul nu a functionat 100%.smooderm,skynoren,clearskin sau alte creme de la avon nu prea au efect. Zynerit trebuie folosit de 2 ori ...

Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 21 nov 2009 14:12 de liana

si eu am probleme..am folosit zynerit,dar mi-a ars fata pt k, cik, trebuie folosita si ceva crema hidratanta odata cu el..am probleme cu cosurile din liceu si acum am 23 de ani..nimic nu mi-a folosit..si slava domnului, am incerkt o ...

Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor!

din 21 nov 2009 11:51 de simosimina

Eu cred că uneori când nu eşti udă rău ...durerea vine şi din cauza "dotării" lui... Fără să mă dau mare sau ceva de genul, când am fost la gineco..i-am spus că şi eu am dureri în anumite poziţii..şi m-a întrebat cât de mare o ...

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 20 nov 2009 23:55 de dfv

Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex?

din 20 nov 2009 23:33 de suchi

cel mai bine e sa stai in banca ta,fereasca dumnezeu peste ceva timp dupa ce ai facut sex ai sa te duci la ginecolog cu alte probleme si nai sa stii de ce,si te mai afla maicata ca esti deflorata,cred ca iese urat:))

Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex?

din 20 nov 2009 21:48 de diana1772

Nu trebuie să le spui nimic. Ai crescut iar asta e o chestie normală. Nu e nevoie să le dai raportul decât dacă nu eşti sigură că poţi să te descurci cu anumite riscuri(sarcina, boli). Atât.

Re: Re: Re

din 20 nov 2009 19:02 de razvan

sal tot razvan sunt si vreau sa va spun k nu am masurat-o cum trebuie am 13 cm si un pic si 14 grosime vi se pare normal ast argumente..ms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 nov 2009 18:40 de carrie

Mie teoriile cu vietile anterioare si reincarnarea mi se par extrem de verosimile din multe motive, unele de logica, altele de echitate, altele traite... si da... ceea ce spune cutarescu referitoare la polite de platit venite de altcandva e perfect ...

Re: Re: vreau sa-o fac cu el dar mie frika:((

din 20 nov 2009 18:07 de McLove

Numai eu nu am noroc de fete cum e cea care a deschis topicul. :ninja:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 351 din 1098
«   1 ... 348   349   350   351   352   353   354 ... 1098   »

loading...