Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu ca din 13 nov 2009 01:27 de ExoticDream
Ca sa nu mai bati tu campii pe aici, vrei sa iti pun o pila sa te dea astia la radio sau TV? Am constatat ca am doua VIPuri in bloc, poate te recomand, vrei? Trebuie sa-ti spun din capul locului ca nu-i vorba de OTV si nici de Realitatea, ci mai ...
Re: Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 13 nov 2009 01:15 de ExoticDream
Nu-i adevarat, mai ai pana cand vei intelege eternul feminin!
Afla ca unora dintre noi (asta ca sa nu dau procente gen 50% cel putin) ne place sa fim intai amici/prieteni pentru ca ne ofera timp sa va cunoastem binisor, sa ne dam seama daca ne ...
Re: Re: Re: Re: din 13 nov 2009 00:36 de adela_ida
Nu este vb k m-a obligat dar subconstientul meu imi zicea k nu...dar corpul imi zicea k da...si am riscat si am pierdut...a fost o experienta urata k eu visam k momentul ala sa fie ceva unic..sa-mi aduc aminte tot timpul cu zambetu pe buze...sau ...
Money,money din 12 nov 2009 19:31 de Firentze
Vin sarbatorile si am nevoie de bani.Parintii categoric nu-mi mai dau de mult timp deci trebuie sa fac rost de bani in vreun fel.De muncit nu am cand pentru ca ma preocupa scoala,mai ales ca urmeaza teze de sfarsit de semestru.Si intelesesem ca pot ...
Re: Re: Re: oare ce s-a intamplat? din 12 nov 2009 18:06 de valentine
Mda, eternul vis al baietilor. In prima faza sa fie prieteni cu o tipa si din amici sa devina iubiti. Cu parere de rau trebuie s-o spun ca asa ceva tine decat in filmele de la Hollywood. Nu ai voie sa te apropii de o tipa ca amic, daca iti doresti ...
Re: Prima oara....schimbare prezervativ din 12 nov 2009 17:54 de yo
in mod normal o lasi insarcinata doar cand ejacolezi in ea... slabe sanse sa ramana gravida fara ejacolare...dar totusi exista... intelege ca un spermatozoid trebuie sa parcurga un luuung drum pana la ovul si fara ejacolare...cum am zis ..slabe ...
Re: Sunt suparata pe viata... din 12 nov 2009 16:41 de andrei 94
Re: Re: Cine participa mai mult la contactul sexua din 12 nov 2009 02:41 de ursaru
]
asa ar fi corect ,dar multe fete sunt obisnuite sa faca barbatul cam tot...acum nu generalizez.Cheia este comunicarea si creativitatea.
Re: Virgina la 34 de ani din 12 nov 2009 01:36 de sweetgirl20
Nici cand vei pierde doamne fereste un copil, in cazul meu, nu doare cat doare sufletul.Importan este sa iti doresti acest lucru, fa din acel moment o placere pentru tine, gandestete la ceav frumos, iar pe el sa il faci sa inteleaga ca trebuie sa te ...
Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma? din 12 nov 2009 01:11 de ExoticDream
Sigur a lipsit la orele de fizica la care se studia hidrodinamica..... (lichide, presiuni, chestii-trestii)...
:D:D:D
Re: Re: What\'s wrong?! din 11 nov 2009 21:43 de ionutzxxx
si mie imi plac fetele timide. eu nu sunt prea artagos si putin timid
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema de logica din 11 nov 2009 18:37 de Pasaroi_Cuminte
La timpul t0 , varsta fetei in functie de cea a tatalui f(y)=33-x
la timpul t0+18 , varsta fetei in functie de cea a tatalui f(y)=2x+18
Fie vectorul deplasare V(33-x,2x+18) si vectorul origine O(0,0) atunci
|33-x | | 0 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: parerea fetelo din 11 nov 2009 17:50 de yony
si am uitat sa precizez k sunt de acord cu ce e scris mai sus... ai o gandire ff imatura, de copil de cls a 5'a :) pt k sunt unele chestii cu care nu trebuie neaparat sa te lauzi doar pt a fi "smecher"
Re: Virgina la 34 de ani din 11 nov 2009 14:46 de cherry_dream
Nu trebuie sa-ti fie frica..nu a murit nimeni din asta.citeste mai multe despre sex..nu doare. daca baiatul te excita foarte bine si esti relaxata.nu doare..ingrozitor. este o durere suportabila. eu chiar sunt sensibila si inainte ma gandeam ca o ...
Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg din 11 nov 2009 14:29 de cherry_dream
Imi pare rau adela..
Asa e, trebuie sa fii sigur de ceea ce faci. sa simti tu ca vrei, nu ca te obliga iubitu'.. nici eu nu voiam la inceput, dar nu a insistat, m-a inteles..si am facut-o cand am fost eu sigura.nu cred ca o sa regret vreodata ca ...
Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma? din 11 nov 2009 12:36 de suchi
...poi tu daca te masturbezi de 5-10 ori pe zi cum dracu sa mai sara:))=))
Recviem pentru un dar din 11 nov 2009 01:42 de ExoticDream
Astazi mi-am amintit, intamplator, acea olimpiada de chimie in care am omis sa pun sageata invers unei reactii reversibile (pretul = 2-3 puncte)... Intotdeauna am privit acele reactii ca o metafora pentru bijectivitate, pentru gesturile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 din 11 nov 2009 01:12 de SORIN28
Pe alt topic...aici vorbim despre altceva :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Or din 11 nov 2009 01:08 de ExoticDream
Nu, n-am fost in alta tara (sau cel putin nu atunci), iti spun ceea ce am vazut. Stiu ca italienii "abuzeaza" de scutere, in Roma se circula demential din cauza lor, insa in alte orase de-ale lor nu erau in numar exagerat (si as putea enumera ...
Re: Re: Cine te place te place asa cum esti din 11 nov 2009 01:01 de SORIN28
Si iar am avut dreptate cand am spus ca d'alde 16ani ai minte lipsa...copilu...care te place te place asa cum esti.
Ete ca eu nu am dintii drepti, nu-i am albi, ma imbrac cum vreau eu si fac ceva pe ce este "la moda", am nasul stramb si nu vreau ...
Pagina 355 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |