Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Prezervativ rupt, Postinor 2

din 28 mar 2011 16:04 de dorinda

Spune-i sa aiba grija ce si cat mananca, pentru ca de la anticonceptionale o sa i se faca foame si daca mananca prea mult, o sa se ingrase cateva kilograme. In 2-3 luni o sa-si revina.

Re: Re: nu suntem siguri daca a decurs totul norma

din 28 mar 2011 15:09 de carino

pai el nu era rupt, si stim ca de la mine poate sa fie... dar el a simtit ceva in neregula de asta si ne facem griji... dar deja a trecut totul. am fost la medik ginecolog. si am primit o pastila. si totul va fi normal... ne-am invatzat minte:D deja ...

Re: Penis Anormal [part2]

din 28 mar 2011 13:57 de robert_adrian

Pai pune tot poza care ai puso prima data,ca am inteles ca aia era interesanta. De ce nu ai mai pus tot prima poza? Mai pune si tu cateva poze sa ne dam seama mai bine si sa iti putem da pareri avizate.

Penis Anormal [part2]

din 28 mar 2011 13:28 de bum_bum992

:devil:credeti ca ati scapat?.. pun iarasi o poza cu penisul meu, ptr toti cei care mi-au trimis mesaje sa il pun din nou.:ok: Si de data asta vreau raspunsuri sincere, chiar daca radeti, makar sa si raspundeti. Pa si pusi! ...

Re: nu suntem siguri daca a decurs totul normal(he

din 28 mar 2011 11:24 de Randunik

Pai daca nu era rupt prezervativul,e de la tine.

Re: #Ciudatenii despre spermatozoizi

din 28 mar 2011 10:39 de DaNNY_DiViNO

Punctul 1 e bine de retinut pentru incepatori care cred ca daca si-au dat drumu pe piciorul fetei sau pe langa vagin, ar ramane insarcinata..

Re: nu suntem siguri daca a decurs totul normal(he

din 28 mar 2011 00:47 de dorinda

Cred ca amandoi sunteti paranoici. Ce o fi vazut el era cel mai probabil de la tine. Daca prezervativul este potrivit pentru el, n-ar trebui sa se intample de-astea.

Re: Si durere si placere in sexul anal

din 27 mar 2011 23:35 de dorinda

Trebuie sa-ti relaxezi muschii si pune mai mult lubrifiant.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2011 22:39 de Rolando

In plus...pe planeta sunt muritori de foame si ele consuma bani grei pe posete vuiton si alte prostii!Stiam un clip tare cu mircea badea in care vorbea despre asa ceva...daca il gasesc o sa il postez aici!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu

din 27 mar 2011 22:33 de Rolando

Numai pentru faze de genul acesta trebuie sa iti placa fotbalul(sa il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De c

din 27 mar 2011 22:27 de victoria_ok

Daca era destept isi dadea seama timp de 2 ani daca esti virgina sau nu:` Nu imi dau seama ce relatie va fi de acum incolo daca el se indoieste despre acest fapt si nu are incredere in tine. Mai pune-l sa se informeze despre virginitate si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la rom

din 27 mar 2011 22:21 de ExoticDream

Fukushima este o idee buna si pentru voi, baietii, poate asa veti observa ca mai exista si alte lucruri importante in viata in afara de mersul la bere, agatatul, discutiile despre masini si femei si zacutul in fata televizorului sau pe stadion cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: as dori si eu un sfat

din 27 mar 2011 22:08 de omu_negru

la prima vedere mesajul poate parea dur, dar daca stai sa te gandesti mai bine asta e realitatea. tu, giulianoit, tb sa iti impui anumite lucruri peste care trebuie sa treci neaparat. indiferent daca ai sau nu ajutor din partea cuiva (medici etc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 27 mar 2011 21:57 de DaNNY_DiViNO

Da, chestii de genul "Plimbarea in mall, cel mai in voga tip de exercitiu" "shoppingul, pasiunea mea" "terapia prin cumparaturi" este o boala grava, tocatoare de bani si de nervi care din pacate este la moda de cand femeile au uitat limita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 27 mar 2011 21:44 de ThT

Ca si ficare sport,si culturismul are farmecul lui.Nu inteleg de ce ii critici atat pe cei care il practica.Iti spun din propria experienta,cei care vin doar cu scopul de a pune masa musculara mai mult de 1/2 luni nu rezista. Cunosc foarte mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 27 mar 2011 21:37 de ExoticDream

Mai exista si alte sporturi interesante... Pentru unii ideal este sa nu se rezume la activitatea pur fizica, adica sa nu se limiteze la a da cu piciorul/mana intr-o minge ore in sir, ci sa mai existe ceva in plus... De exemplu, gimnastica, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De ce nu

din 27 mar 2011 20:41 de dido93

aha.. usor de spus.. greu de facut.. dupa 2 ani.. cam greu. dar oricum iti multumesc frumos pentru sfat O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma

din 27 mar 2011 20:37 de ThT

A-ti pierde virginitatea nu inseamna a curge neaparat sange.O data ce ai intretinut primul act sexual,nu mai esti.Nu trebuie sa mai repeti treaba de "n" ori.Daca nu te crede..pune-l sa se informeze.Daca o tine tot pe a lui...sa-si vada de drum.

Si durere si placere in sexul anal

din 27 mar 2011 20:08 de azul

buna...am incercat sex anal cu prietenul meu...placere:da...durere:da ...as vrea sa va intreb daca stiti vreo metoda ca sa amelioreze durerea(am incercat lubrifiant dar nu prea ne folosese) multumesc anticipat

Re: Mai sunt virgina??De ce nu ma crede??

din 27 mar 2011 20:01 de Randunik

Nu trebuie neaparat sa curga sange. Prietenul tau ar trebui sa aiba incredere in tine si in sentimentele tale. Daca el o tine tot asa il lasi in treaba lui si-ti vezi de viata ta

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 356 din 3731
«   1 ... 353   354   355   356   357   358   359 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare