Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
...Restart my heart... din 27 mar 2011 19:18 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=5Pze_mdbOK8
Nu inteleg de ce sunt atat de proasta si iert asa de usor:ermm:
Nu pot sa stau suparata mai ales daca iubesc persoana respectiva.
Mereu mi-am dorit sa fiu ca oamenii care se intorc si pleaca fara sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 27 mar 2011 18:40 de Rolando
Nu neaparat.Spre exemplu fata despre care zic nu prea mergea in cluburi.Era mai pudica de fel,de dans nici nu se pune problema!Poate doar cand era singura acasa!
Oricum,nu se poate compara dansul dintr-un club cu o ora de sport!Sa fim seriosi!
Re: Re: Re: Re: Sportul la romani din 27 mar 2011 18:35 de madagascar
..cunosc o gramada de fete in situatia asta...In ceea ce priveste media lor de la sport nu ma intereseaza..
Dar ceea ce pot sa iti spun , este ca nu merg nici la sala :)) ele fac sport de la ora 23 pana la 4-5 dimineata in cluburi , chiar in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cuvantul te iubesc ! din 27 mar 2011 15:54 de DaNNY_DiViNO
pai asa e cand nu e comunicare.. daca nu stie sa zica ce vrea si cum vrea, tu de unde sa sti..
Re: Re: Re: Re: Cum imi cer iertare de la parintii din 27 mar 2011 15:37 de robert_adrian
Fara suparare,dar eu zic ca ALTCEVA este inadmisibil in toata chestia asta.Eu unul daca as fi fata si as fi in locul ei,nu cred ca as mai avea tupeul sa ma duc acasa la parinti.
Re: Re: Re: Re: Sfarcuri umflate... din 27 mar 2011 15:36 de Xannom
Aham...ai vazut ca se poate?:huh: Mersi!
Mai astept pareri!
Re: Re: Re: Sfarcuri umflate... din 27 mar 2011 14:43 de DaNNY_DiViNO
Si daca nu tac, tot filozof raman.
Daca e ceva de genul:
http://img691.imageshack.us/i/sfarcuri.jpg/
http://img5.imageshack.us/i/picture002ph.jpg/
e de la grasime.
Daca nu esti gras si nu e de la grasime, e genetic, nu ai ce-i ...
Re: Re: singura si insarcinata din 27 mar 2011 13:34 de andr3
in primul rand chiar si o curva de pe centura(nu e cazul aici) poate fi o mama excelenta mai ales ca a zis ca a renuntat de un an la acel job de la salon. si in plus de asta nu vad de ce trebuie sa fii atat de idiot ca barbat incat sa jignesti o ...
Re: Re: Re: Re: Re: prezervativ care sa din 27 mar 2011 13:17 de xonder994
Stai ma linistit,nu iti fa niciodata,da niciodata da niciodata griji in legatura cu marimea(lungime sau in cazul tau grosimea)penisului :)).Si acuma ca sa te linistesc,sa nu te apuci sa iti cumperi prezervative facute din camera de tractor cu au ...
Re: Re: Re: Re: prezervativ care sa din 27 mar 2011 13:00 de robert_adrian
Vreau sa ma duc acum sa imi cumpar un prezervativ ca sa fac mai intai niste teste cu el.Ce model ziceti sa cumpar?
Am penisul ingrozitor de subtire,nu cred ca exista un prezervativ asa de mic pentru marimea mea.Adica il am de 10.5 grosime si 16 ...
Re: Re: Cuvantul te iubesc ! din 27 mar 2011 12:56 de silfix
Ce sa zic o sa ii zic in continuare .... si mai am o intrebare ea era virgina cand am cunoscuto am facut acum cateva luni bune 4 5 cam asa si o faceam destul de des acum 2 saptamanii mi-a spus ca vrea sa o face mai rar pt ca se simte ca o curva ...
Re: Re: Re: prezervativ care sa din 27 mar 2011 12:23 de dorinda
Mai minte creata, pun pariu ca daca faci sex si nu simti placere, o sa vrei sa fi simtit si tu ceva. Prezervativele se fac din ce in ce mai subtiri si tu vrei camera de tractor? Ia-ti de-alea cu striatii, sunt mai "stimulante". Pentru ea.
Re: Re: Re: Sfarcuri umflate... din 27 mar 2011 12:17 de dorinda
Mergi la doctor.
Re: Re: Sfarcuri umflate... din 27 mar 2011 12:10 de Xannom
Daca taceai,filosof ramaneai!
Am nevoie de un sfat...nu de o gluma proasta!
Dar mersi ca ai incercat!:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate din 27 mar 2011 10:48 de robert_adrian
Pai cred ca nici penisul de porc,care este exact ca un burghiuu(subtire si ondulat) nu ar intra in ureche,ar trebui mai intai sa se faca o incizie ceva.Cat despre nas...cred ca ar intra burghiu porcului,dar penisu omului nici o sansa.
Re: Re: as dori si eu un sfat din 27 mar 2011 09:39 de omu_negru
hahaha ...nicio replica. sigur esti genul de persoana care vorbeste de rau Moldova si pe moldoveni, dar care nici nu stii pe harta sa arati unde e aceasta zona.
tine-o tot asa :D:D
Re: Re: Re: Pegging - o practica ok? din 27 mar 2011 08:56 de rar2112
masajul prostatei este o tehnica extraordinara...dar facutacu mare grija..am testat-o ... :D...cu ceea ce spuneti aici ar trebui sa fie ok...depinde de grosimi lungimi...etc...interesant :">
Re: Re: Sportul la romani din 27 mar 2011 04:59 de simosimina
:))))))))))
da buna asta:))
tin sa precizez ca eu urasc si am urat mereu sportul :)))
din fericire nu ma incadrez in tiparul de mai sus :lol:
Re: De ce baietii vor sex/oral la lumina? din 27 mar 2011 00:48 de lara92
barbatii sunt fiinte foarte vizuale.. asta spune tot. se excita mai tare daca te si vad facandu-ti treaba O:)
Re: Re: Relatie interzisa cu barbat insurat! din 26 mar 2011 23:40 de roxanel
foarte trist...
Pagina 357 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |