Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baie

din 26 mar 2011 15:48 de mihaelacris

;) lol :lol: e ceva normal daca vine o tipa din fatza sa te uiti dar sa ai limite nu sa intorci capul sa o vezi si din spate cum arata :ok::lol::lol::lol: :D

Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 26 mar 2011 15:45 de mihaelacris

hai sa vezi ce uitat dupa fete ai dau eu nu sufar ca iubitul meu sa se uite dupa o alta fata daca mergem amandoi si se uita in fatza la fete da dar nu sa intoarca capul ca,,cu el intors ramane eu zic ca e ceva normal atata timp cat tu esti cu el ...

Re: Curiozitate: deget introdus in penis!

din 26 mar 2011 15:25 de Bozgoru

poa sa se intample orice... rupturi.. dureri etc :d

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sp

din 26 mar 2011 15:22 de Bozgoru

un ARO si un video au primit .. stiu si festivitatea de "premiere" din Bucuresti cand le spuneaa valentin ce o sa primeaca si ei se bucurau f mult( na perioada comunista).. si iti dai seama ca era mai putin... ca acuma. acuma banel nicolitza are 150 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu

din 26 mar 2011 14:15 de Rolando

iDin cate stiu eu,in 1986,cand Steaua castiga Cupa Campionilor,jucatorii echipei am inteles ca au primit cate o dacie 1300.Chiar daca am auzit eu gresit,veau sa accentuez faptul ca nici atunci nu era prea bine platita performanta,ba in comparatie cu ...

Re: #Sexul Oral: Placere sau Obligatie?

din 26 mar 2011 12:03 de baby

Stie ca in acele clipe e lumea lui.... Ahahahaha Daca te face sa te simti ca esti lumea lui cand ii faci oral....e clar!:lol::lol::lol: Si cand nu-i faci oral ce esti? Cel mai mare cosmar? Detine puteri speciale.....e ...

Re: Re: Metode de masturbare

din 26 mar 2011 09:25 de DaNNY_DiViNO

sau mai bine impusca-te... in fata bisericii :ok:

Re: Ejaculare langa vagin -> risc sarcina?

din 26 mar 2011 09:24 de DaNNY_DiViNO

daca nu si-a dat drumu inauntru, nu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportu

din 26 mar 2011 04:37 de ExoticDream

La sportul amator stam relativ prost: in scoala nu se mai face aproape nimic (din lene, de fite, din incapacitatea sistemului de invatamant de a face elevii sa inteleaga de ce macar sportul ala de jumatate de ora de doua ori pe saptamana este util), ...

Re: De ce baietii vor sex/oral la lumina?

din 26 mar 2011 03:13 de Bozgoru

e mai excitant daca o faci cu lumina aprinsa nu? daca o faci cu lumina inchisa care mai e farmecul? poa sa fie in locul tau un cerb si sa i-o tragi in cur ca tot aia e:D

Re: Re: Gata cu virginitatea ?

din 26 mar 2011 02:42 de ExoticDream

Cum de scris nu prea stii sa scrii, probabil nici cu cititul nu stai grozav si nu pricepi in ruptul capului ca [b]NU AI VOIE SA LASI IDuri SI ALTE DATE PERSONALE PE FORUM![/b] Daca vrei parteneri de chat, cauta-i in alta parte, noi aici discutam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai ne

din 26 mar 2011 02:24 de ExoticDream

Ca sa incepi o relatie de prietenie cu cineva poate ca iti ajung cateva conversatii (o ora mi se pare totusi exagerat de putin), dar pentru o relatie de cuplu..., fie ea si in stil modern, cred ca este nevoie de mai mult. Probabilitatea ca asa ...

Re: Metode de masturbare

din 26 mar 2011 01:02 de bum_bum992

tu daca esti crestin, ar fi bine sa nu te mai masturbezi.. ptr. ca e pacat. El se numeste malahie, intereseaza-te pe net, sau mai bine intreaba de preot.

Re: Re: Gata cu virginitatea ?

din 25 mar 2011 22:46 de anitaioana

nu a ejaculat in mine :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 25 mar 2011 22:42 de Rolando

Pai de ce ai mai vrut sa intri acolo daca nu iti place?Ca doar stiai despre ce e vorba (banuiesc).Si nu inteleg de ce nu iti place?Aia fitosi,tu fitoasa.....doar va potriviti.Nu? A fost de ajuns sa imi fac o parere :ok: Bine,poate ca am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 25 mar 2011 22:08 de DRE

Hai sa nu discutam despre partea cu asa zisele vip-uri.Nu cred ca vrei sa stii parerea mea dsepre ei sau dsepre liceul in care invat :D In poza care o aveam nu ma vedeam prea bine :) Intr-o ora nu am timp sa fac si dus, sa ma si schimb, sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 25 mar 2011 21:49 de Rolando

ehhh..am incercat si eu :D am auzit ca pe acolo sunt numai vip-uri....dewci in concluzie trebuie sa fie ceva conditii pai faci si tu un dus mai rapid,doar asa de transpiratie,si cu schimbatul nu e problema,adica se realizeaza rapid hai ca ...

Re: Gata cu virginitatea ?

din 25 mar 2011 21:34 de ionutzxxx

poi daca a ejacuat in tn ai sansa sa ramai insarcinata ai grija cand o sa mai faci daca doresti detali pe id de mess [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Sportul la romani

din 25 mar 2011 21:12 de DRE

:lol: Intr-adevar e un liceu mai "de fitze" dar nu e chiar asa cum spui tu.Ironia in ceea ce priveste dotarile liceului este foarte slaba:ok: Nu uita ca Jean Monnet nu este un liceu particular deci nu avem cine stie ce conditii superioare fata ...

Re: Re: Sportul la romani

din 25 mar 2011 20:03 de Rolando

Tu banuiesc ca esti clasa a-11a.In clasa a-11a se fac 2 ore de sport din cate stiu eu! Deci...la mine in liceu(un liceu oarecare,nu unul de fite) aveam dusuri la sala de sport,atat ca nu prea mergeau.Tu ai zis ca esti la Jean Monet.Acolo cred ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 359 din 3731
«   1 ... 356   357   358   359   360   361   362 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare