Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru baie din 25 mar 2011 13:15 de k
Se deduce din felul cum ai scris. Ca sa afli ceva anume trebe sa ai si o oarecare sinceritate. Esti cam pudica aici desi toti stam sub un anonimat. Nu te mananca nimeni.
Re: Re: Re: Curiozitate din 25 mar 2011 10:36 de baby
Stii ce e socant:blink:
Ca atunci cand se introduce o sonda urinara doare de mori!!![stiu din experienta si din auzite]
Cica la barbati doare tot penisul de jur imprejur:`
Deci cum naiba ii baga ditamai degetu si mai sta si sculata????
Re: Curiozitate: deget introdus in penis! din 25 mar 2011 09:41 de dorinda
Chiar nu gasesti alta fantezie decat asta? Ce placere ai sa-i bagi degetul in penis?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 mar 2011 07:59 de USTUROI
Daca ma uit la post-ul asta si la restul deduc ca asta e maximul inteligentei tale...esti dar oricum mie nu imi pasa ce credeti voi si va zic la revedere...ud_adicted sper ca astazi sa bagi multe doze de heroina:lol:
Re: Re: Curiozitate din 25 mar 2011 00:46 de DaNNY_DiViNO
Interesanta fantezie insa nu stiu daca as suporta. Pe termen lung, posibil din cauza neatentiei sau a excitatiei intense, sa se produca rupturi pe margine si largirea gaurii. Odata cu largirea gaurii se maresc sansele de acumulare a microbilor, ...
Curiozitate: deget introdus in penis! din 24 mar 2011 23:24 de andra_dom
Buna seara!
-Doresc un sfat in legatura cu o fantezie de a mea mai ciudata!Fantezia consta in introducerea unui deget in interiorul penisului partenerului meu!
-Introducerea degetului sa se realizeze prin orificiul unde se elimina ...
Re: Singur cuc la 20 de ani... din 24 mar 2011 23:16 de omu_negru
incearca sa uiti trecutul, sa traiesti doar in prezent si sa te gandesti la viitor
zi-mi ceva... acum esti la facultate ? de exemplu ai putea de aici sa incepi sa iti creezi noi prietenii, la facultate altele sunt persoanele si caracterele lor. ...
Re: Re: as dori si eu un sfat din 24 mar 2011 23:10 de omu_negru
care e problema cu Moldova ?
las ca la tn, la olteni la valcea e mai rau, nu te umfla in pene !!!
Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau? din 24 mar 2011 23:04 de omu_negru
imi pare rau de tn...sincer nu stiu cum rezisti la varsta asta, daca ai asa mari probleme.
sfatul meu e sa stai de vorba, separat sau impreuna, cu parintii si sa le spui ceea ce simti, ca nu iti este bine alaturi de matusa ta. ori te muti langa ...
Re: Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau? din 24 mar 2011 21:39 de oaoa
si ai mei s-au despartit cand aveam tot asa vreo 15 ani trebuie sa ai ambitie mare incearca sa mai rezisti pana ce inmplinesti 18 ani si dupa aceia gandestete bine ce ai sa faci...incerca sa vb cu mama ta ...nu te suna??nu o suni?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2011 21:37 de weed_adicted
pentru ca nu ai prieteni ? si pentru ca esti un ciudat de 13-14 ani...+ ca te mai dai si ala din poze care e foarte urat :)) deci daca ala e modelul tau in viata nu vreau sa stiu cum arati tu in realitate
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru din 24 mar 2011 21:10 de oaoa
dar nu ai de unde sa sti daca sunt sau nu ...pana la urma pe tine ce te intereseaza dca sunt sau nu in situatie ...?era suficient sa-mi spui parerea ta si gata...sau vrei amanunte?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru baie din 24 mar 2011 20:57 de Rolando
esti si gata...ce te tot feresti?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru baieti/b din 24 mar 2011 20:57 de oaoa
dar tu nu ai de unde sa sti daca sunt in cauza sau nu.....vreoiam sau vad cateva pareri...
Re: Re: Re: Sportul la romani din 24 mar 2011 20:54 de DaNNY_DiViNO
Asa e, cunosc.. Atata diferenta se face intre sexe, barbati si femei, cand defapt nu este nici o diferenta... doar de marime poate..
Re: Re: Re: Nu inteleg ce vrea defapt prietenul me din 24 mar 2011 20:51 de DaNNY_DiViNO
Nu ma intereseaza pur si simplu si cred ca am ajuns la nivelul la care stiu sa recunosc trecutul unei persoane din comportamentul ei. Daca ea vrea sa povesteasca, sa povesteasca, nu ma deranjeaza. Daca nu, imi dau seama si singur. Stiu ce fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2011 20:48 de USTUROI
Nu e ca nu vreau dar tu esti un patetic si crede-ma ca m-am uitat si eu dupa tine sa vad daca esti asa prost si in realitate...dar pur si simplu degeaba as sta sa vorbesc cu voi
Dar mai am inca o intrebare si daca imi raspundeti cat se poate de ...
Re: intrebare..pentru baieti/barbati din 24 mar 2011 20:47 de DaNNY_DiViNO
Daca ai gandi un pic, ti-ai da seama. Pentru ca ne place sa va vedem cum faceti sex oral. Ce e asa interesant pe intuneric?
...Restart my heart... din 24 mar 2011 20:32 de baby
Am bagat de 2 ori haine la spalat, am facut curatenie...am invatat...am si muncit azi....
Si apoi am facut baie...sampon, gel de dus,Veet... sapun...creme etc etc
Prea multe chimicale.
Folosesc prea multe tampenii!
Inainte se spalau cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru baieti/barba din 24 mar 2011 20:30 de k
E aiurea ce intrebi tu daca nu esti in cauza. Nu stiu de unde stii tu astea:-??
Mie unul imi e bine si asa si asa.
Pagina 360 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
11 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |