Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: foot-fetish, foot-sex din 18 iun 2003 02:19 de camelia
BRAVO! Daca tot ai fost atit de explicit, nu mai este cazul de altfel de raspuns!! Ai spus deja totul ce se poate afla despre" foot-sex".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INTIMITATE din 18 iun 2003 00:56 de nemesis
Incepe sa-mi para rau ca anul viitor plec din tara, pentru ca ma gandesc tot mai serios sa creez un site www.gramatica.ro...
A propos... ce-i aia: "MA-TI" ? :D:D:lol:
Re: Eu mi-am spus parerea... din 18 iun 2003 00:19 de copilita
:blink:
asha, ti-a reushit, shi ce crezi ca ai reusit?! Sa-ti "faci rost" de o "partida bana"...?! Sau ce dracu'? Viata nu se rezuma la atat. Conteaza relatia shi intelegerea dintre voi, shi nu se poate macar compara cu ...
Re: Re: Sex intre sani din 18 iun 2003 00:19 de nemesis
Corect!
Dar am o completare! Ambele persoane, sa fie informate bine asupra a ceea ce fac... Daca ambele isi dau acceptul si sunt informate, totul este OK!
Re: Re: Re: Re: Sex la menst... din 17 iun 2003 23:49 de copilita
...daca astia-s oamenii care "sfatuiesc" "poporul", dand astfel de explicatii...
........................
:ninja:
Re: Ani-lingus... din 17 iun 2003 22:53 de vrack27
Cineva spunea ca:"ce e spalat e ca si nou" si cred ca avea dreptate. Prietena mea spune ca senzatia e asemanatoare cu sarutul pe sani. Iar daca-i place de ce nu...
Re: Re: Re: Ani-lingus... din 17 iun 2003 22:29 de myke
Sunteti tari, propuneti un subiect, apuca unul, doi sa zica ceva si dupa aia va luati la bataie. Subiectul ramane pe undeva departe, este mai palpitant sa va certati decat sa dezbateti problema in continuare. Daca tot incepeti o tema tineti-va de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INTIMITATE din 17 iun 2003 21:37 de MADALIN
CE TOT VA ACOPERITI MA UNII PE ALTII NU STITI ALCEVA DECIT SA LUATI LUMEA LA MISTO?? DACA CU ADEVART NU A GRESIT FOARTE BINE PENTRU EA! DAR TERMINA CU LECTIILE DE GRAMATICA , CA MA-TI INEBUNIT!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal c din 17 iun 2003 21:02 de nemesis
In primul rand este: "m-am" si nu "mam", doamna "doctorita de specialitate"!
In al doi-lea rand nu stiu ce ai cu raspunsul meu... Eu nu am spus ca fecundarea are loc in uter!
Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine s din 17 iun 2003 20:57 de nemesis
Chiar ? :D:lol:
Re: Eu mi-am spus parerea... din 17 iun 2003 20:54 de nemesis
Probabil ca tu, atunci cand faci "sex", rezolvi in minte ecuatii diferentiale de gradul patru... Oh! Stai! Am uitat ca tu esti inca la faza cu a,b,c,... :o
Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pa din 17 iun 2003 20:54 de Janinne
Nu am spus-o ca sa te infricosez. Oricum, daca exista Dumnezeu, atunci te bate chiar daca esti ateu.
Re: Re: Re: din 17 iun 2003 20:51 de nemesis
"d-at" si "d-au" nu sunt din lb. romana... se scrie "dat" si "dau"... analfabet-o!
Eu mi-am spus parerea... din 17 iun 2003 20:49 de Camelia
Eu cred ca atunci cand este intr-o relatie cu un barbat, o femeie inteligenta stie ce vrea de la relatia aceea si de la barbatul acela. Si mi se pare normal sa se comporte adecvat situatiei. Daca stie de la inceput ca este o aventura, nu are ...
Re: Re: E greu de facut educatia sexuala din 17 iun 2003 20:42 de nemesis
Lavrentie draga!
A intra pe acest site este "O PRACTICA NEFIREASCA"!!! TU ESTI O PRACTICA NEFIREASCA!!!
Mergi si tu ca tot cre(s)tinul la Biserica si abtine-te de la practici din astea "nefiresti" de A SFATUI OAMENII ...
Poate ca am pacatuit din 17 iun 2003 20:32 de Paula
Cred ca ai mare dreptate. Dumnezeu ne pedepseste pe cai nebanuite. Probabil ca asta este pedeapsa mea pentru perversiunile pe care le-am facut. Cel mai bine ar fi sa ma indrept mai intai eu. Iti multumesc pentru sfat.
Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iun 2003 19:38 de sabba
Da, draguta! Cum sa nu! Este una din expresiile pe care americanii o folosesc in genul: Nu-mi strica bucuria!
Satisfacuta stimata doamna?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani din 17 iun 2003 19:10 de sabba
Definitie anagramat: Modul dvs. de exprimare! Exemplul de mai sus este iar foarte concludent!
Nu va bateti capul! Loc de desfasurare am, iar daca nu am imi fac!:lol:
Doamna camelia nu incercati sa va exprimati altfel decat puteti pentru ca ...
Re: E greu de facut educatia sexuala din 17 iun 2003 19:00 de Lavrentie
Nu stiu de ce te mira prea tare pozitia ei. Esti socata si te gandesti ca va face sex oral?? Convinge-o tu sa nu faca , ca nu e bine , ca intra in zona practicilor nefiresti...daca poti!!! bineinteles. si cred ca nu poti, pt ca si tu faci. Asta e ...
Re: Re: Re: Re: Re: INTIMITATE din 17 iun 2003 18:48 de sabba
Fii sigur ca o sa-ti "d-ea"!:lol::lol::lol:
Pagina 3651 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |