Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sp

din 17 iun 2003 18:30 de necunoscuta

Sunteti foarte rau primitori, la inceput am luat in serios acest sait, dar mam inselat. Stiti sa aruncati bine gunoi. Si daca sunt cu un cap mai sus trebuie sa sariti cu gura ca sint ca noaptea..., va inselati. Multa bafta expertilor.

Re: Re: Re: Re:

din 17 iun 2003 17:52 de camelia

Pentru tine Sabba: daca cunosti atit de bine Engleza da-mi si mie un raspuns la "" don't rain in my parade""!! cum ti se pare??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sperma sa

din 17 iun 2003 17:46 de necunoscuta

Imi pare rau draga nemesis, daca team ofensat cu cuvintul expert, am dat intimplator de acest sait, si nu am putut sa nu explodez la faza cu fecundarea in uter, sorry, dar nici tu nu trebue sa ma faci ... sunt doctorita de specialitate si fii sigur ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sperma sa se s

din 17 iun 2003 16:44 de un cetatean

Despre aberatiile postate de tine mai devreme...forma si continut... Nu spui nici macar un cuvant despre afirmatia facuta de tine mai sus....Cea cu fecundarea in uter. Ma tem ca ti-a cazut scufita aia rosie pe ochi si ai gresit forumul. Expert ...

Re: Re: Re: Re: Re: e normal ca sperma sa se scurg

din 17 iun 2003 16:21 de nemesis

Ce "aberezi" acolo 'cetatene'? Ce "reiei" si ce "a disparut" ? Despre ce aberatii vorbesti? Dulcele meu stil de exprimare, in cazul in care acesta te deranjaza, te anunt ca nu va disparea... "Cum!? Cand ...

Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pa

din 17 iun 2003 04:16 de nemesis

...si eu care credeam, ca nu voi ajunge sa vad ziua in care sa avem aceeasi parere... :heart::unsure: Ai dreptate! Orice inselaciune isi are pretul ei... Omul nu este nimic mai mult decat suma faptelor sale iar pentru acestea poate fii judecat ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 17 iun 2003 01:00 de batranul

alinuta! expertii astia te-au zapacit! sigur! daca asculti de toti ori faci ceva aiurea , ori poti sa te apuci sa scri o carte care nu se vinde! ei probabil au uitat cum a fost inceputul ....! e ceva natural! ei au uitat acel fior al ...

Re: sperma inghitita

din 16 iun 2003 23:20 de vrack27

Se zice ca nu are gust rau daca inainte cu cateva zile se consuma cat mai multe dulciuri, si daca nu se consuma dupa o tigara

Re: Indragostita de cel mai bun prieten

din 16 iun 2003 23:13 de camelia

Daca erati sau (sinteti) buni prieteni, de ce nu te-ai limitat la numai atit!! Sint foarte multe ocazii in care ne putem indragosti foarte usor de prieteni, dar dupa parerea mea nu este indicat, o prietenie trebuie sa o respecti!! Ar trebui sa ...

Re: Re:

din 16 iun 2003 23:07 de camelia

Draga Sabba: Eu nu d-au sfaturi la nimeni, dar nici nu le accept! Nu sint atit de inebunita dupa sex oral, a fost o intrebare inocenta!! Daca imi place da!!

Re: Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

din 16 iun 2003 23:04 de adeline

Camelia,cred ca Saba e cu ochii pe tine!Probabil nu are loc de desfasurare!:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateas

din 16 iun 2003 23:02 de camelia

Aici nu se blestema , se vorbeste civilizat, sint femeie si iti pot intelege durerea, dar in primul rind cine te-a pus sa o faci?? ar trebui sa te multumesti cu ce iti ofera sotul tau, inselaciunea nu este buna...si intotdeauna are pretul ei!! ti ...

Re: Re: e normal ca sperma sa se scurga din vagin?

din 16 iun 2003 23:02 de necunoscuta

Procesul de fecundare al ovulului are loc in Trompa uterina si nu in uter, expertilor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 iun 2003 22:30 de adeline

Cami,las-o in pace pe Saba ca se baga in seama! Saba,tu cred ca ai treburi mult mai importante decat sa imi porti mie de grija! Cata dreptate ai Osiris!:lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Sex la menst...

din 16 iun 2003 21:13 de nemesis

Din contra!!! Riscul transmiterii bolilor sexuale, este de cateva ori mai mare, atunci cand contactul sexual are loc la menstruatie!!!

Re: Re: Re: Re: INTIMITATE

din 16 iun 2003 21:12 de MADALIN

Daca tu o intelegi cu adevarat , de ce nu imi d-ai un raspuns afirmativ!! cu ceea ce tu gindesti, daspre intimitati!

Re: Sex la menst...

din 16 iun 2003 21:10 de MADALIN

Nu femeia nu poate ramine insarcinata in tipul menstruatiei, dar nu este nici o problema sa o faci in timpul ce femeia este pe rosu, este normal, daca amundoi sint de acord..In nici un caz nu te poti inbolnavii!!

Re: e normal ca sperma sa se scurga din vagin?

din 16 iun 2003 20:14 de nemesis

Dar tu unde crezi ca ramane sperma ta? Chiar nu ai auzit niciodata de GRAVITATIE...? Daca scapi din mana un obiect... ei bine, obiectul respectiv ajunge jos. Sperma ta, ca toate celelalte lucruri din universul acesta, este atrasa pe verticala ...

Re: Re: Re: Re: Sex intre sani

din 16 iun 2003 18:45 de sabba

Sincer imi pare rau ca nu am un pix rosu! Ti-as inrosi propozitiile de mai sus!:lol::lol::lol: Acum daca ai sa ma intrebi cata carte stiu, iti spun ca "atita de multa carte stiu" ca nu-i suport pe cei ce se exprima ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut?

din 16 iun 2003 18:28 de sabba

Sfatul asta mi se pare stupid! " Auzi! Eu nu stiu sa sarut! Nu vrei sa ma inveti tu?" " Auzi! Eu nu stiu sa fac sex! Nu vrei sa-mi arati tu?" Astea sunt niste lucruri naturale, care vin de la sine si se "invata" ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3652 din 3731
«   1 ... 3649   3650   3651   3652   3653   3654   3655 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare