Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
gramatica! din 18 iun 2003 15:18 de batranul
domnule grmatica se face in scoala primara,sper ca n-ati ramas la acest nivel!aici e un site despre sex, sau vreti sa-l transfomati intr-un site de gramatica, asa ca eu zic sa renuntati sau sa mergeti pe alt site. daca vreti va trimit niste adrese! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mi din 18 iun 2003 15:14 de osiris1394
...cel mai reusit sfat la aceasta tema, de pana acum ...
nimic nu-l umileste mai tare pe acel dobitoc decat sa trambitezi la toti cunoscutii, ca este un tip prost la pat si ca o are minuscula, ca nu ai fost deloc satisfacuta s.a.m.d.
xander ...
Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 15:08 de noname
Mie nu mi se pareceva dezgustator sau jenant sa faci dragoste la menstruatie. Intr-adevar depinde daca faci dragoste sau sex...Eu si cu prietenul meu o facem si in aceasta perioada dar atunci cand debitul este mai scazut.Nu este nici o diferenta - ...
Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 15:07 de noname
Mie nu mi se pareceva dezgustator sau jenant sa faci dragoste la menstruatie. Intr-adevar depinde daca faci dragoste sau sex...Eu si cu prietenul meu o facem si in aceasta perioada dar atunci cand debitul este mai scazut.Nu este nici o diferenta - ...
Re: Re: Re: INTIMITATE din 18 iun 2003 14:41 de noname
nu e vb ca nu se stie intelesul cuv "intimitate". ci pur si simplu nu inteleg ce vrei sa spui.Adik daca stau cu prietenul meu cat timp face baie (sau mai mult daca facem baie impreuna?)Sau daca ne permitem sa ne spunem cele mai ascunse ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INTIMI din 18 iun 2003 14:31 de camelia
Periculoasa, ce zici daca iti orientezi antenele in alta directie?
Re: Dezvirginare dubioasa sau nu? din 18 iun 2003 14:21 de camelia
Daca o femie este virgina , se simte, nu se vede prin singerare..Foarte multe femei nu singereaza, la primul act sexual, este normal sa simta durere, dar nimic mai mult!!
Re: Laudati-va cu pozitii! din 18 iun 2003 14:17 de osiris1394
:D:D:D:D
nu vad acest site destinat laudelor personale, dar daca tot vrei un raspuns :
- o mare varietate de pozitii... ( cele placute: pe la spate, deasupra, 69, etc )
:ninja:
Re: Re: Eu mi-am spus parerea... din 18 iun 2003 13:56 de osiris1394
:D:D:D
esti destul de buna, de ce nu te inregistrezi ?
doar mai lasa din inversunare, ca nu foloseste la nimic :lol:
:ninja:
Re: Re: Re: E greu de facut educatia sexuala din 18 iun 2003 13:15 de Lavrentie
care e treaba? nu poti fi tolerant? se discuta, se dezbate , se pun idei...da? Despre ce gandesti despre Biblie, te priveste...Spui ca a fost scrisa acum 2000 de ani, dar nu stii ce a spus Hristos: "Eu sunt acelasi ieri si azi si in veci" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mi din 18 iun 2003 10:29 de ursuletu
Sunt si eu de acord cu Xander.Cred ca e indicat sa iti gasesti un moment prielnic, si sa vorbesti deschis cu sotul tau.Foarte probabil, la un moment dat, tot va afla.Si e mult mai bine sa afle de la tine.Cat despre nenorocit...Si aici sunt de ...
Re: Poate ca am pacatuit din 18 iun 2003 09:34 de xander
paula ,scuza.-ma dar..........gandesti ca o baba comunista;:))))))))
Tu chiar crezi ca esti emancipata ptr ca mai faci shi sex oral cu sotzul?
Cum crezi tu ca ai sa indreptzi lucrurile? Pocaidu-te???Mai bine ia-o pe fiica-ta shi vorbitzi ...
Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine s din 18 iun 2003 09:10 de xander
Mai jeanine,lasa-i pe preaperfectii,noi suntem cu totzii oameni shi......cateodata mai shi gresim.Fa asa: Da-i la cap cu armele lui.spunei ca sotzul tau o sa te ierte dar toooooooooaaaaaaaaata lumea va afla ca e un incompetent sexual,ca nu e dotat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in din 18 iun 2003 07:39 de OkiVerzi
Am o vaga impresie nu numai ca tema discutie s-a pierdut dar intreagul forum se pare ca trece printr-o denaturare ampla. Incercati sa cititi si voi printre randuri sau nu intelegeti daca lipseste o virgula, pana la urma conteaza mai mult ce vrea o ...
Re: Re: Re: Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 07:31 de OkiVerzi
sunt de acord cu tine sabba dar oricum ma simt oarecum dezgustat de atata incultura in acest domeniu, daca afirmatia venea de la un baiat intelegeam cum intelegeam dar o fata sa nu stie ca poate ramane insarcinata daca face sex pe stop mi se pare ...
Re: Re: Re: E greu de facut educatia sexuala din 18 iun 2003 07:26 de OkiVerzi
Desi suntem intr-o tara libera cei care se cred prea destepti sa se abtina..e cazul lu' laurentiu. Iar in cazul Paulei, parerea mea e ca ar trebui sa nu incerci sa faci pe pocaita. Ceea ce faci nu e anormal (parerea mea) iar fetitei tale de 13 ...
Re: Re: Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 07:26 de sabba
Sunt multe informatii eronate, pentru ca unele vin din simple presupuneri! Ideea este ca nu este corect sa le stergem, pentru ca nu suntem un site de medicina sexuala! Modalitatea cea mai buna este sa-i combatem! Iar cine intra si citeste, ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: INTIMITATE din 18 iun 2003 07:20 de sabba
Vine din latinescul Mate!:lol::lol::lol:
Ce nu ai inteles?:lol::lol:
Camelia draga, vorbim despre orice, dar nu oricum! Intelegi diferenta de nuanta? Daca nu iti fac un desen!:lol::lol:
Re: Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 07:11 de OkiVerzi
Aviza amatorilor si in special adresata moderatorilor acestei discutii: In primul rand ar trebui sa scoateti de pe forum informatiile eronate care sunt aici, mai intra cineva care habar nu are si citeste un mesaj de genul "femeia nu poate ...
Re: Laudati-va cu pozitii! din 18 iun 2003 05:28 de cristi
Dupa parerea mea, pozitia 69 este cea mai interesanta, daca o faci cu cineva din dragoste...cit despre numere!! uff!!
Pagina 3650 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |