Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Poate ca am pacatuit din 19 iun 2003 00:26 de sabba
In primul rand mamele fetelor au mult mai multe motive de ingrijorare si de obicei isi fac mult mai multe griji!
In al doilea rand expresia asta cu savarina intotdeauna m-a dezgustat teribil!
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 18 iun 2003 23:17 de xander
cred ca e placut sa mai zabovesti putzin cu partenera in bratze,dar totushi.....igiena e igiena shi mersul la dus e necesar.Dar ia zi!:
DAca peste noapte ai iarashi chef???O trezesti si o trimitzi la baie?
Nu cred,asa ca cel mai normal shi ...
Re: intre doua varste! din 18 iun 2003 21:17 de anubis
Pai bine mai Casanova ajuns la "varsta experientei", ti-au picat tie doua fete in mana si tu tot nemultumit esti!
:D:DNu cumva tu saracutul ai venit aici ca sa te lauzi cu presupusele tale aventuri?:lol::lol::lol:
Acum tu sa nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine s din 18 iun 2003 20:14 de anubis
Interesanta replica din partea unei "bune credincioase" care tocmai si-a inselat sotzul.:D:D:D
P.S.:Daca tot zici ca ai patzit ca bebelusha nu te vedem shi pe tine pe net....macar sa o copiezi pana la capat
:lol::D:lol::D
Re: Re: Ani-lingus... din 18 iun 2003 20:12 de nemesis
Prefer sa cred ca pentru mine nu mai sunt sanse, ca o sa raman in fata mantuirii asa cum sunt acum, ca o sa-mi traiesc viata asa cum doresc, decat sa ajung sa-mi fie dictata viata de o dogma...
Daca as crede macar in Diavol, cred ca mi-as vinde ...
Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pa din 18 iun 2003 19:59 de nemesis
Ma simt privilegiat...
Merci !
:D:lol::D:lol::D
Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul i din 18 iun 2003 19:55 de nemesis
Habar nu am ce vrei sa spui si nici nu ma chinui sa inteleg...
NU MAI MERITI ATENTIA MEA!
La revedere!
Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu din 18 iun 2003 19:14 de Lavrentie
Scriptura si mai ales Sfintii parinti ai Bisericii condamna cu totii.Cu sexul oral e ca si cu oricare perversiune. Pt cine face e pierdere de timp sa-i spui ca nu e bine. Traim in lumea lui "ce-mi place mie, e bine"... Dar nu o fac toti, ...
Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateas din 18 iun 2003 18:38 de Janinne
Baieti, mi-ati purtat noroc! Daca va zic una n-o sa ma credeti: AM PUS MANA PE POZE!!!!! Le-am cautat in calculatorul lui pana le-am gasit.
Sunt superfericita. Si ca sa fiu sigura ca handicapatul nu o sa ma mai supere, le-am sters pe cele mai ...
Re: sex la maxim! din 18 iun 2003 17:32 de nemesis
Cred ca asta face pe "batranul chinez intelept"...:lol: Am avut eu dreptate cand i-am spus pe m.p. ca: el este unul cu cartea "1001 de plante medicinale la indemana oricui", in geanta.
Daca tu imi spui mie ca dau sfaturi ...
Re: gramatica! din 18 iun 2003 16:46 de nemesis
In primul rand aici nu se posteaza subiecte care nu au legatura cu tema site-ului !!! Tu ai postat trei subiecte noi care nu au legatura cu sexul!!!
In al doi-lea rand atacurile la adresa moderatorilor nu sunt admise, pe acest site! Daca nu ...
Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateas din 18 iun 2003 16:29 de batranul
Re: Re: Dezvirginare dubioasa sau nu? din 18 iun 2003 16:07 de osiris1394
corect, camelia.
incepi sa "cresti". ;)
:ninja:
Re: Re: important!!!! Loc ptr ....cearta shi injur din 18 iun 2003 16:02 de batranul
Re: Re: Sex la menst... din 18 iun 2003 16:01 de osiris1394
nemesis,
nu te lansa in afirmatii puerile de genul: "este recomandat" ( si inca cu majuscule).
:D
nu e nici interzis, dar fiecare decide daca o face sau nu in timpul menstruatiei...
Re: gramatica! din 18 iun 2003 15:50 de osiris1394
"
"batranule" ... tu esti tampit ?
mai lasa-ne cu fotografiile tale scabroase ...:x:x:x
Re: Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca din 18 iun 2003 15:47 de osiris1394
... in cazul ca sotul tau nu afla nimic, e mai bine sa nu-i ii spui absolut nimic. lasa sfaturile de genul "te vei simti cu constiinta impacata" ... nu asculta prostiile alea.
daca ii spui s-ar putea sa se termine totul intre voi .. ...
Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 18 iun 2003 15:40 de osiris1394
lol... nemesis ,
ai impresia ca tipul a rezistat langa ea si si-a "introdus" penisul "doar putin" ?
si daca vine vb. de himen elastic ... asa poate ramane virgina toata viata, daca e sa tot vb. de cat de elastice sunt si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 iun 2003 15:33 de batranul
Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca din 18 iun 2003 15:30 de noname
Nu e bine sa judecati....ca nu cred ca exista om perfect fara cusur care sa nu fi gresit cu nimic niciodata Intr-adevar nu e frumos din partea ei ca si-a inselat sotul...Si te sfatuiesc sa-i spui sotului despre asta- makar vei avea constiinta ...
Pagina 3649 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |