Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: refuzul din 4 iun 2003 19:18 de osiris1394
nu are rost sa ne demoralizam. j. walker:
"keep on walking" .. sau ceva de genul asta :lol:
mai incercam cu acea persoana ... daca nu merge /nu e sfarsitul lumii, trecem peste esec. viata merge mai departe ...
te intreb eu ceva: ...
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 4 iun 2003 18:45 de Isis
Sa-ti pui astfel de intrebari... nu are rost. Mai ales daca ai stiut din start ca femeia respectiva nu e virgina. Daca vrei virgina... CAUTA ! Dar, altfel, intrebarile de genul asta nu fac decat sa-ti macine nervii si timpul. E greu de inteles de ...
Re: Primul sarut din 4 iun 2003 18:43 de Blondutza
nu ai de ce sa-ti fie rusine.chiar daca nu stii sa saruti sa nu-i spui la baiatul cu care urmeaza sa saruti.Pur si simplu fa ce face si el.nu e asa de greu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o p din 4 iun 2003 17:47 de cineva
Daca ai ajuns sa iti doresti sa cumperi un barbat, inseamna ca esti jalnica...sau vrei doar sa te rupi in figuri(?)sau..esti curva de lux?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 4 iun 2003 09:16 de xander
mda.......hai sa va zic ceva isis shi nemesis.
Eu am alta comcepptie.....fie ea shi absurda!Dar: 1.Nu exista oameni perfectzi sau cupluri perfecte!Totul este un compromis in viatza ptr a iubi shi a fi iubitzi.SA va explic mai concret shi ca un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 4 iun 2003 04:47 de nemesis
Mi se face rau xander draga! Nu am priceput niciodata conceptia asta si nici nu am simtit nevoia de asa ceva!
"Obsesia" se trateaza iar cei care au nevoie de un alt partener ca sa fie satisfacuti inseamna ca nu si-au gasit ...
Re: Re: Noul site din 4 iun 2003 04:11 de nemesis
Problema IP-ului a ramas inca ! Isis are dreptate! Nu a trebuit decat sa tastez cateva comenzi si am aflat de unde este iar localizarea poate merge si mai departe daca folosesti xtraceroute, GeoBoy, etc. Poti localiza computerul cu o exactitate ...
Re: evitarea unei sarcini din 3 iun 2003 20:51 de nemesis
Cele 72 de ore de care vb Isis pot varia de la pilula la pilula (24,48,etc) iar in privinta efectelor secundare sunt chiar nasoale uneori; asa ca sfatul de a consulta farmasistul sau medicul NU ESTE DE IGNORAT!
Sunt disperat!!!!!!!!! din 3 iun 2003 00:46 de alex1
Se spune ca exista doua feluri de barbati: cei care se masturbeaza si cei care nu recunosc. Masturbarea face parte din "program" atata timp cat te simti tu bine, si nu apar rezultatele negative: oboseala cronica, sedentarism, fara chef. ...
ejacularea din 3 iun 2003 00:40 de alex1
Hmmm... Daca zici tu... trebuie sa incercam si noi. De durut nu cred ca doare. Dar de putut...
cat ar trebui sa intre? din 3 iun 2003 00:35 de alex1
Hmmm. Nu inteleg problema ta cu intrarea in casnicie virgina! E o problema religioasa? Daca e asa cum zici tu, si ti-a varat-o putintel, chiar daca himenul e la locul lui ( saracutul, o fi indurat el multe), nu cred ca te mai poti considera virgina. ...
preput din 3 iun 2003 00:29 de alex1
Fi mai explicit. Se decaloteaza glandul ? Cat de mult? Ata e cea care iti tine glandul acoperit partial de preput. Nu=ti face probleme, la primul contact se rezolva de la sine. Daca te masturbezi si intinzi mai mult "coarda", se poate rupe ...
super erectie din 3 iun 2003 00:04 de alex1
Nu am inteles nici eu ce vrei sa zici cu "erectie slaba". E destul de tare incat sa pui un prezervativ? Poti penetra ? daca da, e mai mult o problema de psihic. Dar si odihna are rolul ei. Si nu te "iriga" cu alcool inainte, ...
din 2 iun 2003 23:59 de alex1
Depinde de femeie. Cea care te iubeste mimeaza orgasmul ca tu sa nu te simti lezat in "barbatia" ta. Totusi, pana la proba contrarie au nevoie de noi. Si pot continua jocul cu altceva, daca "jucaria" noastra "s-a ...
diferentze din 2 iun 2003 23:51 de alex1
Nu stiu daca te referi la "ata" sau la faptul ca un baiat e sau nu circumcis. Cu "ata" e o treaba mai masculina. De obicei se rupe dupa primele contacte sexuale. Cu circumcizia e putin diferit. Revino cu detalii daca consideri ...
Re: Re: sex la prima intalnire din 2 iun 2003 22:52 de Isis
Imi place raspunsul tau si ar fi bine daca ar gandi asa toti barbatii.
Dar...
Re: sex la prima intalnire din 2 iun 2003 22:19 de sorinache
nu mi se pare ca trebuie sa judecam de fiecare data fata.ea este imorala daca se culca cu baiatul de la prima intalnire,dar el cum este in acest caz?
e mai cinstit daca ea isi doreste sa o faca dar nu accepta tocmai ca el sa nu isi faca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 2 iun 2003 20:15 de Isis
Am priceput ce spui tu... Dar daca iubita ta afla ca ai fost la..., cum crezi ca se va simti ?! Stiu, imi vei spune ca nu se va intampla asta pt ca ai tu grija... dar daca totusi...?!
Spune-mi ce crezi ca va gandi cand va afla...
Astept un ...
Re: Inceperea vietii sexuale din 2 iun 2003 20:04 de Isis
A mai fost pusa intrebarea asta de altcineva inaintea ta si cei de aici au si raspuns. Mai cauta pe forum.
Iar in legatura cu faptul ca... ai fi ramas in urma... nu cred, fiecare isi incepe viata sexuala atunci cand considera de cuviinta.
Ce ...
Inceperea vietii sexuale din 2 iun 2003 12:45 de guest
La ce varsta ati avut prima prietena ?
La ce varsta v-ati inceput viata sexuala ?
( unde v-ati inceput-o ?)
Va inteb aceste lucruri pentru a sti daca am ramas in urma .
Astept niste raspunsuri sincere(fara misto-uri).
Merci
Pagina 3669 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |