Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Marire de penis?????

din 29 mai 2003 04:59 de nemesis

Gresit Osiris! Poti provoca orgasm femeii si cu un penis de 3 cm in erectie (si asta este o dimensiune considerata suficienta de catre Asociatia Internationala de Sexologie)! Sa nu mai vb de unul de 7! Asta pentru ca primii 5 cm din vagin sunt ...

Re: Re: femeia

din 29 mai 2003 04:14 de nemesis

Poti avea placere sorinache (cel putin asa spune psihologia). Este placerea de a domina de a subordona de a constrange. Acestea sunt pe un fond de superioritate fizica. Violenta in familie este un aspect al problemei. Lucrurile pot incepe mai ...

Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 29 mai 2003 04:03 de nemesis

Daca spui ca ai rezolvat totul cu diplomatie atunci iti pot spune ca ai avut noroc... Totusi umanul a avut un cuvant de spus in comportamentul agresorilor... Insa ce te faceai si care era raspunsul tau daca sa zicem (iti dau un exemplu concret - ...

Re: e posibil?

din 29 mai 2003 03:50 de nemesis

Nu cred ca unui baiat de 26 ani, cu capul pe umeri o fata de liceu ii poate sucii mintile... Atractie fizica? Bineanteles ca se poate dar altceva... sincer, cazurile de care am auzit sunt mai mult de domeniul miticului decat de cel al realitatii.

Re: Re: sex oral - sarut

din 29 mai 2003 02:51 de sorinache

ideea nu era asta.nu zice nimeni ca fata o sa se repeada sa te sarute,dar nici nu inseamna ca trebuie sa icnesti in perna pana se spala pe dinti si mai bea si o "juma" de vodca,asa..ptr "dezinsectie".

Re: Re: Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 29 mai 2003 02:38 de sorinache

incearca atunci sa-i dai tu o manuta de ajutor.ca sfaturile oricum nu cred ca le pricepe si sciar daca ar fi asa,nu stiu daca gasca lui l-ar lasa sa coboare la chestii din astea lumesti.

Re: Re: femeie-2 barbatzi

din 29 mai 2003 02:15 de sorinache

daca nu doresti nimanui sa treaca prin asta,inseamna ca nu vrei sa se repete nici la tine.logic,nu?dar in alt raspuns al tau esti de acord cu sexul in 3.ce sa inteleg?

Re: Re: threesome (sex in trei ) ...pareri pro si

din 29 mai 2003 02:08 de sorinache

sunt de aceeasi parere cu tine.sa mai zici ca nu exista egalitate in drepturi intre femei si barbati::)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 02:05 de sorinache

are dreptate xander.in plus,o dorinta a ta trebuie sa astepte pana partenera este pregatita ptr asta in unele cazuri.graba poate strica iremediabil armonia in pat.femeia iubita poate sa iti satisfaca o fantezie sexuala ptr ca te iubeste dar dupa ...

Re: femeia

din 29 mai 2003 01:58 de sorinache

faptul ca barbatul este avantajat anatomic,avand o forta mai mare,face ca unii dintre ei sa se comporte astfel.eu sunt convins ca daca s-ar inversa rolurile,si o parte dintre ei ar deveni victime ale unor femei.cei care procedeaza asa sunt insa ...

Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 29 mai 2003 01:40 de sorinache

raman laparerea mea si chiar daca incerci "subtil"sa maschezi asta in sinea ta stii ca am dreptate.nu iti cer sa recunosti asta public,nici sa o negi.cu nick-ul mai dat gata,nici nu mai am cuvinte.in rest...despre zei,ca si despre morti ...

erata

din 28 mai 2003 18:53 de cllauss

:D

Re: Dragostea exista?

din 28 mai 2003 18:46 de cllauss

nu dispera!solutia este reversul fi si tu mai tupeist cu fetele!treci la actiune!invita si tu o fata care-ti place in oras la plimbare, la un film, sau gasesti tu un motiv,dar sa fiti doar voi doi nu cu prietenii...subiecte de discutii veti gasi ...

Re: Dragostea exista?

din 28 mai 2003 18:42 de cllauss

nu dispera!solutia este reversul fi si tu mai tupeist cu fetele!treci la actiune!invita si tu o fata care-ti place in oras la plimbare, la un film, sau gasesti tu un motiv,dar sa fiti doar voi doi nu cu prietenii...subiecte de discutii veti gasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 17:54 de xander

PE LANGA PROB LOR mai afla shi ce oameni sunt printre noi!:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 28 mai 2003 17:49 de xander

xander, nu vorbesti doar in pat cu ea ... chiar si acolo poti sa o intrebi: iubito, ce ai zice sa incercam si asta ? B) efect garantat. de cele mai multe ori. :ninja: :):) Deobicei am initziativa a ceea ce o sa urmeze!IN pat sa nu ...

Re: Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 16:57 de Isis

Oameni buni ! Nu va mai certati ! Fiecare are dreptul sa-si spuna deschis parerea iar daca nu sunteti de acord cu parerea altuia, nu inseamna ca trebuie sa va adresati astfel de cuvinte. Haideti sa incercam sa discutam cat mai civilizat si sa ne ...

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 28 mai 2003 16:42 de Isis

De acord cu xander !

Re: threesome (sex in trei ) ...pareri pro si cont

din 28 mai 2003 16:40 de Isis

Nu sunt de acord absolut deloc cu sexul in grup deoarece, consider eu, acestea sunt niste relatii bazate in cea mai mare parte pe sex. Nu prea se poate vorbi de o dragoste adevarata in astfel de relatii. Si daca intr-un cuplu este nevoie de o a ...

Re: femeie-2 barbatzi

din 28 mai 2003 15:35 de SONYA

:D Voi va indepartati de subiectul principal. Eu cred ca timpul va decide care va fi soarta ei.Poate ca nu va ramane cu nici unul! Eu am avut un moment din acesta in viata si...s-a terminat rau. Deci SOARTA isi va spune cuvantul! Nu doresc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3671 din 3731
«   1 ... 3668   3669   3670   3671   3672   3673   3674 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare