Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: erectie din 5 iun 2003 22:33 de sorinache
hmm!episodul pilot nu ne-a convins.ce va urma?sper ca nu tot o stupida telenovela.macar aici sa scapam de ele.oricum,mare e gradina domnului!
Re: Cum se vindeca neancrederea? din 5 iun 2003 22:28 de sorinache
teoria este frumoasa,dar practica ne omoara.am si eu o prietena care sufla in iaurt si va spun ca nu este deloc usor sa ma impac cu ideea.da,timpul este cel care trebuie sa clarifice aceste probleme.parerea mea este ca nu e cinstit ca ...
Re: Cum se vindeca neancrederea? din 5 iun 2003 22:17 de osiris1394
nemesis ... este neincredere si nu "neancredere"
rapsuns: se pare ca tu esti acea pers. posesiva si geloasa ( cel putin din rasp. anterioare)
daca nu, ata ete... oricum exista persoane excesiv de geloase /se pot vindeca prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: atractie catre barbatii ca din 5 iun 2003 21:46 de osiris1394
sabba ai muscat prea mult din el ? :lol: (fara conotatii ) si ai fost prinsa ? (din cate am vazut din discutiile de pe forum esti f, sper sa nu gresesc ). :ninja:
Re: Re: Re: Re: atractie catre barbatii ca din 5 iun 2003 21:38 de sabba
Mai nasol este daca te hotarasti sa musti si-ti musti limba!
Re: Re: Re: atractie catre barbatii ca din 5 iun 2003 21:31 de osiris1394
da... este si acesta un "impuls" destul de puternic ...doar ca noi alegem daca muscam din el sau nu.
Re: Re: Re: refuzul din 5 iun 2003 21:09 de sabba
Mie nu-mi place niciodata asa mult o persoana incat sa-mi pun problema ca as vrea sa am o relatie cu ea! Asa ca eu nu primesc refuzuri! Mie trebuie sa-mi arate o persoana o atentie deosebita pentru a primi un raspuns de la mine!:wacko::wacko:
Re: Re: Re: Cum se vindeca neancrederea? din 5 iun 2003 20:40 de sabba
Am gresit!
N-o mai poti recastiga odata pierduta!
Poti fi cat de sincer si corect vrei! Daca neincrederea si-a facut loc intr-un cuplu sapa pana se duce totul de rapa!
Re: Re: Re: The french kiss din 5 iun 2003 20:36 de sabba
Ha! Am fost prima admonestata pentru ca am spus ca le este greu sa citeasca ce s-a scris!
Mie mi se pare absurd sa trebuiasca sa repet aceleasi lucruri doar pentru ca unora le plezneste capul o intrebare si o scriu!
Re: Re: Re: Re: virgine la 25 de ani din 5 iun 2003 20:16 de ioana 25
Indeplinesti toate conditiile pt a fi cum spun fetele o "partida buna", daca tot ce ai scris este adevarate. Pe mine nu ma intereseaza decat : "1.93/93kg, 26 ani, dragut inteligent" In ce Minister lucrezi? Eu lucrez la ...
Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 5 iun 2003 15:57 de ianulover
E foarte normal si dragut sa iti faci probleme pentru ca nu stii sa saruti. Ai 16 ani, ti se pare ca toata lumea stie mai mutle decat tine (chiar si cei de varsta ta). eu cred ca ar trebui sa incerci sa cunosti lucrurile si din alt punct de ...
Re: cat ar trebui sa intre? din 5 iun 2003 15:31 de ianulover
Te pacalesti singura! Virginitatea nu se reduce la ruperea himenului, este si o stare psihica(mai ales), iar din punctul asta de vedere tu nu mai esti de mult virgina. Iar daca tu crezi ca pasind in casatorie pretinzand ca esti virgina doar ...
Re: Re: The french kiss din 5 iun 2003 14:26 de Isis
Da, nemesis ! Asta m-am intrebat si eu. Au fost mult prea multe discutii despre sarut in ultima perioada. Ar trebui ca oamenii, inainte de a propune o teme de discutie, sa citeasca macar ultimele subiecte de pe forum (adica prima pagina)pt a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: atractie catre barbatii ca din 5 iun 2003 14:18 de Isis
Ai inteles acum ?
Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca neancrederea? din 5 iun 2003 11:35 de anonima}{
daca o intereseaza persoana ta..e o.k...dar nu trebuie sa fie exagerata..poate-i dai motive..daca tu crezi ca nu-i dai..intreab-o ce a facut-o sa creada aia..si cealalta..asa suntem noi fetele..in proportie de 80%..dar si baietii..sunt cam la ...
Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca neancrederea? din 5 iun 2003 11:35 de anonima
daca o intereseaza persoana ta..e o.k...dar nu trebuie sa fie exagerata..poate-i dai motive..daca tu crezi ca nu-i dai..intreab-o ce a facut-o sa creada aia..si cealalta..asa suntem noi fetele..in proportie de 80%..dar si baietii..sunt cam la ...
Re: Re: Re: Re: Re: atractie catre barbatii casato din 5 iun 2003 10:46 de Isis
Explicatie:
De ce as alege de fiecare data un barbat care are deja o relatie ? Oare nu pt ca simt nevoia sa-mi demonstrez mie insumi ca sunt mai buna decat altele (in speta, partenera lui, deja existenta)? Si daca raspunsul este DA, atunci de ...
Re: Virginitatea - demodata? din 5 iun 2003 00:31 de ioana25
Ce te faci daca e virgina dar nu sunteti compatibili in pat? Ce ati crede despre o virgina la 25 de ani?
Re: de ce nu am fost eu primul? din 5 iun 2003 00:03 de ioana25
Hei, baiatu in ce secol traiesti? In fond cati ani are prietene ta de te framanta atat de mult faptul ca nu esti primul? Daca ar avea 19,20 de ani te-as intelege, dar daca are mai mult doar nu te asteptai sa ramana virgina pentru tine. In fond de ...
Re: Re: refuzul din 4 iun 2003 19:46 de Isis
Daca imi place o anumita persoana... trimit unele semnale, dar cat mai discrete...
Inca o intrebare:
Preferati sa vi se spuna direct NU sau doar asa vi se dea de inteles ?
Pagina 3668 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |