Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: erectie

din 1 iun 2003 11:51 de Isis

S-a mai discutat pe tema asta pe aici, chiar de curand. :wacko:

erectie

din 1 iun 2003 03:47 de budu

cum sa fac sa depasesc o problema daca fac sex si ejaculez o data imi trebuie 2,3ore sa pot sa amdin nou erectie sau nu mai am de loc sau imi iasa din erectie in timpul actului sexual:unsure::(:unsure:

Re: Re: Re: diferentze

din 31 mai 2003 22:15 de xander

daca stiam nu mai intrebam! Nu?Merreu sunt de capatul celelalt al....:)))))))

evitarea unei sarcini

din 31 mai 2003 03:44 de marlboro

mai as vrea sa-mi spuneti ce poa sa ya pretena mea daca nu folosim nici o metoda de protectie , dupa act, cand cat timp pana cand se poate evita , si chestii din astea pls.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 30 mai 2003 21:17 de xander

:)))))))))))) Uneori,ai nevoie de putzina schimbare,de ceva pervers,ceva ce n-ai dori s-o faci cu nevasta(iubita)sau pur shi simplu......ceva ce ei nu-i face placere,dar tu(ca barbat iti doresti asta)Nu vrei ca ea sa se simta jignita,sau sa ...

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 30 mai 2003 20:38 de Isis

Probabil ca din prea mult egoism nu reusesti. Daca ai impresia ca o femeie serioasa se va uita la "un lider de gasca" te inseli. Poate ar fi bine sa iti reanalizezi comportamentul si prioritatile, altfel vei avea parte numai de pustoaice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ?

din 30 mai 2003 20:31 de Isis

nemesis... daca ar fi fost cineva influent si ar fi procedat asa cum spui tu, m-as fi descurcat cumva si as fi iesit cu bine. De fapt, chiar mi s-a intamplat ce spui si nu doar o singura data. E foarte neplacut, imi creaza scarba, dar am rezolvat ...

Re: Sex intre cupluri

din 30 mai 2003 05:21 de alina19

Eu am incercat odata cu 3 baietisi trebuie sa recunosc ca a fost ceva de nedescris. http://www.alina19.home.ro

Re: orgasm

din 30 mai 2003 03:30 de sorinache

nu este placut sa te minta,nu?sa fiu mai exact,dezamagirea ca a incercat sa ma pacaleasca ar fi cu mult mai mare decat placerea avuta in cazul ca nu mi-am dat seama. mi se pare oricum de prost gust sa incerci sa-ti pacalesti astfel iubitul.

Re: Re: Re: Re: Re: threesome (sex in trei ) ...pa

din 30 mai 2003 00:26 de xander

prefer sa fiu a treia vioara:ninja::D

Re: cum va place...

din 30 mai 2003 00:14 de copilita

Daca merge pe ocolite, poate fi interesant, palpitant, "muncesc" shi eu, shi el, ne apropiem ca sa ne retragem, shi asha mai departe. Asta insa asha, de "arta" flirtului. Daca vad mai mult in el, o posibila relatie pe termen mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul site

din 29 mai 2003 22:57 de Isis

OK. Iti multumim doctore.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noul site

din 29 mai 2003 22:10 de DrSexpert

Nemesis: S-a rezolva treaba cu link-ul Isis: S-au rezolvat chestiile despre care am vorbit pe mesaje Daca mai gasiti bug-uri sau vreti ceva nou stiti unde ma gasiti. :blink:

Re: Re: Re: Re: threesome (sex in trei ) ...pareri

din 29 mai 2003 15:46 de osiris1394

de acord cu tine... daca ar fi vb. de asa ceva, inseamna ca ceva nu e in ordine in cuplul respectiv.

Re: cum va place...

din 29 mai 2003 12:37 de Isis

Sigur, ca prima impresie, e placut sa ti se spuna ca esti iubita (fara exagerari ca ma enerveaza daca imi spune de 20 de ori pe zi), dar daca faptele spun altceva atunci chiar nu mai are importanta ce-ti spune... Normal ca faptele conteaza si nu ...

Re: orgasm

din 29 mai 2003 11:37 de xander

POate ii voi zice zambind,shi data viitoare voi fi mai atent!Daca problema persista inseamna ca sunt probleme si voi incerca sa analizez!

orgasm

din 29 mai 2003 10:58 de Isis

Daca v-ati da seama ca partenera voastra mimeaza orgasmul, cum ati reactiona?

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 10:42 de Isis

Vreau ca partenereul meu sa faca de placere si din proprie initiativa ceea ce face si nu pt ca i-as cere eu. Totul devine mecanic "la cerere". Comunicarea de care vorbesti, nemesis, vine abia dupa cativa ani de stat impreuna cu ...

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 07:14 de xander

nemesis pot da un exempllu?? Daca-i spui partenerei:Iubito,ce ar fi sa incercam ceva .....cum ar fi sexul anal?(doar un exemplu ...da?)Potzi sa-i spui oricat de frumos,probabil se va simtzi jiggnita shi in cel mai frumos caz nu o sa mai aiba ...

Re: Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 29 mai 2003 05:18 de nemesis

Bineanteles ca si modul de a povesti este important... Este important ceea ce percepe partenerul din ceea ce spui! O singura inconsecventa intre 2 spuse sau o singura nesincronizare intre gesturi, ton si cuvinte poate induce un sentiment de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3670 din 3731
«   1 ... 3667   3668   3669   3670   3671   3672   3673 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare