Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

scuze!

din 5 mai 2003 17:44 de xander

Poate nu s-ar fi ajuns aici ,la atatea reprosuri daca nu s-ar fi trezit unul cu fundul in sus si sa inceapa cu jignirile! intr-adevar recunosc ca uneori mai si gresessti postand o aberatie,dar asta nu da dreptul nimanui sa jigneasca la adapostul ...

Re: pt sabba

din 5 mai 2003 17:34 de sabba

Iesi! Si incearca cu login! Introdu din nou user si pass si vezi daca merge!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: md

din 5 mai 2003 17:16 de Guest

nu ma -s suparat ca n-ai folosit tu miere de albine cand m-ai lins in cur........tot de aia ma ustura curul!:)) shi daca nu te-ai logat cred ca esti atat de destept ca nici nu-ti cunosti numele! Xander! In viata mea nu am auzit cuvinte mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 5 mai 2003 17:14 de xander

Ce mai esti suparat ca nu ti-au iesit banii azi noapte?:)):)):)):)) Sau ti-a tras-o fara prezervativ si acum te ustura curul?:)):)):)) nu ma -s suparat ca n-ai folosit tu miere de albine cand m-ai lins in cur........tot de aia ma ustura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata

din 5 mai 2003 17:11 de sabba

Auzi! Stau si ma intreb! Oare nu-ti erau de ajuns mesajele private pentru tiganelile astea! Sau sunt de divertisment? Ne-am plictisit sa vorbim despre sex si ar fi mai bine sa vorbim ca tiganii?

pt sabba

din 5 mai 2003 17:11 de Guest

nu ma -s suparat ca n-ai folosit tu miere de albine cand m-ai lins in cur........tot de aia ma ustura curul!:)) shi daca nu te-ai logat cred ca esti atat de destept ca nici nu-ti cunosti numele! Xander! In viata mea nu am auzit cuvinte mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda......

din 5 mai 2003 17:05 de sabba

Ce mai esti suparat ca nu ti-au iesit banii azi noapte?:)):)):)):)) Sau ti-a tras-o fara prezervativ si acum te ustura curul?:)):)):)) nu ma -s suparat ca n-ai folosit tu miere de albine cand m-ai lins in cur........tot de aia ma ustura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda......

din 5 mai 2003 12:07 de xander

nu ma -s suparat ca n-ai folosit tu miere de albine cand m-ai lins in cur........tot de aia ma ustura curul!:)) shi daca nu te-ai logat cred ca esti atat de destept ca nici nu-ti cunosti numele!

Re: Re: Re: Re: Re: ptr aia de 16 anisori

din 5 mai 2003 12:03 de Guest

da ba ......ma fut in cur.......strain ,adica alu mata! :)):)) E o iluzie!Nu-l ascultati!El doar o suge!Si o face bine!Mai e valabila invitatia?:)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda......

din 5 mai 2003 11:55 de xander

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda......

din 5 mai 2003 11:52 de Guest

ba parlitule.baga-ti-as fripturi pe gat,daca nu-ti comvine ce scriu eu du-te ba baiatule,rupe-ti doua coaste si suge-ti-o singur sau lingete-n cur........... sau mai bine m-am gandit ca ar tregui sa ti-o sug eu nu?........da-mi o intalnire in ...

Re: Re: Re: Re: ptr aia de 16 anisori

din 5 mai 2003 11:49 de xander

] Pai nu este si xander unul din mistocari? Ar vrea el un sex anal moka!:)):)):)):)):)) Ce bai xander,la viena nu iti poti permite?:)) Sau esti suparat ca daca iti tai ata nu iti mai creste sa ti-l poti face singur?:)):)):)):)) da ba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda......

din 5 mai 2003 11:45 de xander

O sugi ca de obicei,xander!:)):)):)) ba parlitule.baga-ti-as fripturi pe gat,daca nu-ti comvine ce scriu eu du-te ba baiatule,rupe-ti doua coaste si suge-ti-o singur sau lingete-n cur........... sau mai bine m-am gandit ca ar tregui sa ti-o ...

Re: Re: Re: ptr aia de 16 anisori

din 5 mai 2003 11:42 de Guest

Pai nu este si xander unul din mistocari? Ar vrea el un sex anal moka!:)):)):)):)):)) Ce bai xander,la viena nu iti poti permite?:)) Sau esti suparat ca daca iti tai ata nu iti mai creste sa ti-l poti face singur?:)):)):)):))

PENTRU ----ZUZU!

din 5 mai 2003 11:28 de xander

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mai 2003 11:22 de xander

autorul te contrazice si iti transmite ca relatia merge de 3 ani si acum 1 saptamana ...a cerut-o de sotie in Turnul Eiffel ....(si evident ca a acceptat...) asa ca uneori se poate si asa ...daca se iubesc .. ..diferenta e de 1 an si 6 luni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2003 22:08 de sabba

Bravo pentru voi! Si va doresc in continuare sa va fie la fel de bine!

Re: Re: ptr aia de 16 anisori

din 4 mai 2003 21:58 de sabba

Bai, chiar ca ti-a debitat mintea aici!:)):)) Cum adica xander mishtocarii aici primesc sex anal?:)):)):)) Bulina neagra xander!:)):)) >:(>:(>:(>:(>:(>:

Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata

din 4 mai 2003 21:33 de Guest

Probabil asta e "misto" de mai mult de doi lei!Nu ,xander?Mare dobitoc mai!:))

Re: ptr aia de 16 anisori

din 4 mai 2003 21:22 de Guest

Primul criteriu de evaluare a fost bineinteles varsta si apoi inaltimea si kilogramele!La buna vedere!Sucker!:)):))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3689 din 3731
«   1 ... 3686   3687   3688   3689   3690   3691   3692 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare