Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 2 mai 2003 10:58 de ioana
e bine sa fie mai mare pentru ca baietii mai mari sunt mult mai maturi si au experienta. eu mereu am avut prieteni mai mari ca mine. pe mine nu ma atrag baietii de varsta mea......pot doar sa fiu prietena cu ei dar nu ma atrag dpdv sexual
Re: Sex cu o prostituata din 2 mai 2003 10:33 de ioana
eu nu:)) dar am foarte multi colegi de facultate care au facuto si au fost ffffff incantati:)):)) cica fetele alea chiar stiu ce sa-ti faca
Re: Re: am obosit sa ma prefac... din 2 mai 2003 10:14 de ioana
Re: rutina poate duce la pierderea dorintei sexual din 2 mai 2003 10:08 de ioana
Imi pare rau ca nu pot sa iti dau nici un sfat, pentru ca slava domnului nu am ajuns sa simt rutina asta de care spui tu
rutina poate duce la pierderea dorintei sexuale? din 2 mai 2003 03:16 de pysykutza
am 18 ani si am un prieten (de aceeasi varsta cu mine) cu care vorbesc de 2 ani.am inceput sa facem sex de un an si jumatate.viata noastra sexuala este foarte bogata:)):))as putea spune ca este chiar foarte bogata in pozitii , fantezii , noi ...
Re: Re: Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea ti din 2 mai 2003 02:20 de Andyco
ankke sa stii ca ai dreptate, chiar mi-ai dat un raspuns super, ai atins un punct in care iti cam dau dreptate, finalul mesajului tau mi-a placut foarte mult
:)) Ceao ;)
Re: Sex in apa din 2 mai 2003 01:54 de ioana
Eu am facut in mare si e foarte placut. foarte excitant iar riscul de a ramane insarcinata nu exista
Re: Re: Re: inselare din 2 mai 2003 01:50 de ioana
Gresit...curva e femeia care o face pe bani,fetei ii place sexul.
Daca pot sa-mi dau si eu cu parerea curva nu este numai femeia care o face pe bani, curva este si cea care o face si pentru alte avantaje si cea care o face azi cu unul maine cu ...
Re: Re: Re: Sex la menst... din 2 mai 2003 01:41 de ioana
Da si eu stiu la fel; in momentul in care esti pe stop nu poti ramane insarcinata, dar in afara de faptul ca este jenant sa faci sex in aceasta perioada mai stiu ca produce dereglari hormonale
Re: Re: Buna ziua! din 2 mai 2003 01:09 de ioana
Va multumesc pentru primire. Sunteti chiar dragutzi.
Adeline ce ai vrea sa fac un clasament? Imi pare rau dar nu pot, pentru ca ar insemna sa jignesc pe cineva si asta nu pot si nu vreau sa fac. Dar daca tineti mortish putem discuta in particular, ...
Re: Buna ziua! din 2 mai 2003 00:54 de Guest
zii si tu mai multe despre tine! Tie iti place de noi, dar noi cum sa stim daca ne place de tine?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curaj din 1 mai 2003 22:52 de BlueEyes
apropo chiar s-au dat niste exemple de la un domn guest si sabba lasa omu sa zica destea oficiale :)) ca sa vedem ce mai poate debita mintea unora
Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 1 mai 2003 19:04 de cerbea2003
bago draga pina simnti ca nu mai poti sa vezi ce bine este daca vrei sa ma cauti la yaho cerbea si succes la barbati si nu mai fi fricoasa ca nunmori
Re: the first kiss din 1 mai 2003 15:32 de Blondutza
primul kiss o sa fie mai naspa pt ca o sa fi emotionata dar daca el se pricepe nici o problema.lasa totul sa mearga de la sine
Re: Ce sa fac? din 1 mai 2003 00:42 de adeline
Exact cum spunea si sabba:de ce iti mai faci probleme,daca esti foarte atragator?Fericitule!:))
Re: Ce sa fac? din 1 mai 2003 00:40 de sabba
Cati ani ai?
De ce naiba iti faci probleme daca esti foarte atragator?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 1 mai 2003 00:37 de sabba
Hai, xander! ca bati campii!:)):)):))
Back to the subject!:)):)):))
Daca mai poti ca ai luat-o tare prin aratura!:)):))
Re: Intrebare de 10 puncte din 1 mai 2003 00:14 de sabba
Intrebarea mea n-a fost pusa prost deloc! Daca vrei o mai pun odata! Poti fi romantic fara sa duci o viata romantica! Din N motive!
Intrebarea mea era cat sunteti de romantici, nu ce fel de viata duceti!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curaj din 1 mai 2003 00:12 de xander
daca-s doar aslea oficiale..........le stim si noi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare de 10 puncte din 1 mai 2003 00:09 de xander
romantic presupune cu totul si cu totul altceva!Asa ceva nu se dobandeste in experienta vietii,ci pur si simplu este ceva nativ!
Hai sa mai spun o noutate pentru tine:a fi romantic,nu inseamna neaparat a fi romantic in doi!Poti trai o viata ...
Pagina 3695 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |