Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: inselare

din 2 mai 2003 14:33 de mamau

eu momentan sunt in situatia in care sunt departe de iubita mea de vreo 2 luni si o sa mai stau inca vreo 3 luni fara sa o vad ne despart doar vreo2500 de km:)):|):O:):|:( deci inteleg perfect fenomenul asta asa ca daca ma iubeste cu adevarat ma ...

Re: rutina poate duce la pierderea dorintei sexual

din 2 mai 2003 14:29 de nemesis

Raspunde-mi la cateva intrebari: 1. Ai tai stiu? 2. Ce ti-au spus despre virginitate si viata sexuala inainte de casatorie? 3. Esti cumva bisericoasa? (te temi de cuvantul Domnului si alte chestii tampite de genul acesta...) Oricum... mie ...

Re: Re: Re: inselare

din 2 mai 2003 14:27 de mamau

Gresit...curva e femeia care o face pe bani,fetei ii place sexul. gresit curva e cea care o face de placere tarfa e cea care o face pe bani

Re: cat ar trebui sa intre?

din 2 mai 2003 14:13 de nemesis

In primul rand: chestia cu "putin" nu tine prea mult...:)) si asta pentru ca este instinctual la sexul masculin sa..."impinga" cat mai mult! Este legat de necesitatea de a se asigura ca are o sansa buna sa-si raspandeasca ...

Re: Re: Re: inselare

din 2 mai 2003 13:35 de nemesis

Gresit...curva e femeia care o face pe bani,fetei ii place sexul. Mai citeste mai Maya... ca o definitie in plus nu-ti strica! Curva - nu este femaia care o face pe bani ci cea care o face cu mai mult de 1. (nu ar strica nici Biblia recitita ...

Re: Re: Re: Sex in apa

din 2 mai 2003 13:02 de adeline

Cel mai bine la ses!Daca nu ai noroc sa cada vreun Mig peste tine!:)):)):)):))

Re: Re: inselare

din 2 mai 2003 12:52 de adeline

Asta-i cel mai dureros ,xander!Ca nu iti mai da nimeni inapoi cele 4 luni irosite! Da,asta e un lucru foarte dureros!Timpul irosit!:(

Re: rutina poate duce la pierderea dorintei sexual

din 2 mai 2003 12:51 de xander

poate eceva trecator.........incercati si sex in grup..........poate asta e ceea ce-ti lipseste!

Re: plictisita

din 2 mai 2003 12:36 de xander

n-ai ce face.........daca ti-o pune pana te pliczisesti.......lui ii e egal!

Re: inselare

din 2 mai 2003 12:34 de xander

din proprie experienta iti zic ca nu! N-am reusit mai mult de 4 luni,dar daca exista incelegere ptr sanatatea fiecaruia trebui acceptata............de exemplu eu i-am zis ....mai demult...tipei ca care eram,ca,in caz de o mananca are verde din partea ...

Re: Re: Re: Re: lesby??

din 2 mai 2003 12:19 de xander

pai eu nu stiu cum ela voi(noi) si nu vbr daca nu stiu!

Re: Re: Re: lesby??

din 2 mai 2003 12:17 de BlueEyes

din cate imi aduc aminte parca si in est adeca la noi este la fel de legal

Re: Re: Re: Re: fetelor le place sa faca s

din 2 mai 2003 12:15 de xander

cred ca el a mai ramas singurul care poate sa va mai educe putin.nu sa va schimbe cu americanii sau cu altii din alte tari ,ci sa va schimbe pe voi sa aveti alta gandire si sa fiti in randul lumii. Probabil te chiama ...guest Lewinski?......si ...

Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconformista?

din 2 mai 2003 12:13 de BlueEyes

apropo de ce facetzi sex nu doar pentru niste iluzii (totul ajunge la creier) si fara vraja ca facem dragoste si ala e tot un fel de sex doar ca mai "super" sa zicem asa ca itzi sunt impartasite niste sentimente

Re: Re: lesby??

din 2 mai 2003 12:06 de xander

pai am observat ca este la moda,si la o adica daca ae iubesc.......sa se ia!:ca prin vest e perfect legal:|)

Re: Imi este teama!

din 2 mai 2003 12:06 de Lavrentie

Actul sexual cred ca nu trebuie considerat sport, nu poate fi tratat ca spalatul pe dinti sai dushul. implica pe respectivul. daca iti pui intrebari pe aceasta tema insemna ca iti spune constiinta ca nu-i bine acum, ca nu-i momentul... ai un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetelor le place s

din 2 mai 2003 12:05 de NONAME

atunci esti intr-adevar informata daca stii ca fetele din provincie sunt inapoiate;poate de la sexul oral ti se trage atotstiinta asta (ca despre asta era vb).e interesant - sa incepi de la subiectu si ca o concluzie sa spui ca cele din bucale care ...

Re: Sex cu o prostituata

din 2 mai 2003 12:04 de xander

pai ce nu-ti iei banuti la buzunarsi incerci chiar tu!..........si sa ne spui parerea ta:)))~~:

Re: Baiatu sa fie mai in varsta?

din 2 mai 2003 11:57 de xander

interesanta intrebare!Ceea ce spui tu e gandirea unei babe!scuza-ma dar asa e in dragoste nu conteaza varsta!In plus (parerea mea)daca fata e mai mare o relatie are mai multe sanse sa mearga!! si asta e si mai bine la adolescenta!

Re: e bine ca o fata sa fie onconformista?

din 2 mai 2003 11:08 de ioana

e bine sa fii nonconformista, dar sa stai azi cu unul si maine cu altul nu stiu daca e bine si daca poti pentru ca trebuie sa treaca un timp pana il cunosti pe tipul respectiv, sa te obisnuiesti cu el..... si multe altele.practic nu ai cum sa fii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3694 din 3731
«   1 ... 3691   3692   3693   3694   3695   3696   3697 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare