Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare de 10 puncte! din 30 apr 2003 23:51 de adeline
xander daca tu intelegi,a fi romantic prin flori si poezii iti dau un sfat sincer:Fugi la culcare si odihneste cele 95 de kg ale tale!:)):)):))
Florile si poeziile sunt pentru liceu,mai xander!
Notiunea pura de a fi romantic presupune cu ...
Re: Re: Re: Re: Masturbarea din 30 apr 2003 23:40 de adeline
Apropos,xander!Iti place cum suna adeline?:))
Re: Re: Re: Re: Masturbarea din 30 apr 2003 23:38 de adeline
Sincer iti spun ca este singurul lucru care a scapat atentiei mele!Vaiii!Cum am putut sa neglijez acest aspect?Cum am putut?:)):)):)):))
Re: Re: Re: Masturbarea din 30 apr 2003 23:31 de xander
fata mea......raspunsurile sspontane sunt cele mai adevarate si daca am spus asta nu a fost parerea unui l..... OK? si daca te.ai informa mai bine,ai vedea ca pe linga zimbetele mele,chestia e serioasa si supermediatizata in lucrarile de ...
Re: Re: Re: Intrebare de 10 puncte! din 30 apr 2003 23:29 de sabba
Bai! Hotarati-va! Sunteti sau nu! Pe cuvant daca am inteles ceva!
Sau e tarziu si sunteti obositi?:)):)):))
Ca va aliniez si va trimit la culcare!:)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am bur din 30 apr 2003 22:23 de xander
cool,asta am incercat sa aduc la cunostinta!!:))) 185
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am burta m din 30 apr 2003 22:17 de sabba
:)):)):)):))
Pe unii modestia ne omoara!:)):)):))
Si ce inaltime? daca nu sunt indiscreta!:)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc? din 30 apr 2003 21:51 de sabba
Ntzzzz! Stai sa ne lamurim! Abdomenele fac sa scada burta, nu-ti modifica si dimensiunile organelor genitale! Nu? Sau stiu eu prost?
Ca daca ar fi asa cred ca multi de pe forumul asta s-ar apuca de abdomene!:)):)):)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 30 apr 2003 21:37 de xander
.........daca pune burta ......sigur scade
Re: Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc? din 30 apr 2003 21:14 de sabba
:)):)):))
Nu fac mishto! Daca baiatului ii place sa manance si nu-i place sa faca sport, crezi ca va face 300 de abdomene sa se duca burta?:)):))
fii sigur ca nu! Va prefera sfatul meu cu oglinda, ca e mai comod si mai usor de ...
Re: Re: Re: Re: Ce credeti? din 30 apr 2003 21:09 de sabba
Cu mine vrei sa vorbesti?
Daca da! Exista mesajele private! Chat nu!
Re: Ce parere au fetele despre timizi din 30 apr 2003 20:58 de sabba
Imi pare rau sa te obstructionez!
Dar eu am o parere buna despre baietii care-si vad de treaba lor, in general! Mie nu-mi plac tipii cu tupeu si obraznici! Mie pe astia imi place sa-i tachinez!
Stai linistit! Sunt multe fete carora le plac ...
Re: Masturbarea din 30 apr 2003 20:40 de Lavrentie
masturbarea e o nebunie, o aberatie... dar si neputinta a celor ce nu au viata intima. v-ati intrebat vreodata??? poti spune parintilor ca te masturbezi???? daca raspunsul e NU inseamna ca nu e un lucru bun, caci un lucru de care te rusinezi e mai ...
Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc? din 30 apr 2003 20:37 de xander
sabbo de ce faci misto de baiat??
adevarul despre chiuretaj!!! (cititi cu atentie!) din 30 apr 2003 16:13 de Lavrentie
medicul american obstretician ginecolog Bernard Nathanson, fost director al unei clinici speciale de avorturi, care in decursul a doi ani a intreprins 60.000 de avorturi, folosind cele mai moderne mijloace tehnologice (ultrasunete, examinarea ...
Re: Re: Re: Re: Ce credeti? din 30 apr 2003 15:27 de sabba
Nu stiu daca sunt ca iepurii!:)):)):)):))
Dar de ce, pe tine atunci te apuca vorba?:)):)):)):))
Re: Ce-i in mintea lui? din 30 apr 2003 03:24 de TheChoseN
Dupa cum zicea cineva mai sus...i-ai aratat omului ce simti si ca ai vrea sa fie ceva intre voi si el a reactionat printr-un mod foarte normal...a zis si el "arata bine...ma inteleg bine cu ea...de ce nu?"dar si-a dat seama de unde lucru ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 30 apr 2003 03:02 de TheChoseN
Sunt deacord cu nenea asta de mai sus....super tare....Nene nu te mai intreba daca e bine sau nu sa fie virgina..sentimentul ala ca nu mai e virgina cand o faci cu ea..toti il avem...da shefu daca o iubesti si trece ceva timp de cand sunteti impreuna ...
Re: cat ar trebui sa iasa? din 30 apr 2003 02:57 de TheChoseN
Apropo 23...am uitat sa ma semnez mai sus....yo sunt...daca vrei sa ma cautzi ....poate ti-o bag in gura numa un pic...si ai sa ramai si acolo virgina
Re: cat ar trebui sa intre? din 30 apr 2003 02:55 de Guest
Aici chiar ca e grea intrebarea....pai hai satzi spun....Nu trebuie satzi faci griji draga ...daca tzio baga pana in stomac inseamna ca te-a dezvirginat...daca nu..nu ai de ce satzi faci probleme..:)):)):)):))Si daca ai 23 de ani si vrei sa ramai ...
Pagina 3696 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |