Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare de 10 puncte!

din 30 apr 2003 23:51 de adeline

xander daca tu intelegi,a fi romantic prin flori si poezii iti dau un sfat sincer:Fugi la culcare si odihneste cele 95 de kg ale tale!:)):)):)) Florile si poeziile sunt pentru liceu,mai xander! Notiunea pura de a fi romantic presupune cu ...

Re: Re: Re: Re: Masturbarea

din 30 apr 2003 23:40 de adeline

Apropos,xander!Iti place cum suna adeline?:))

Re: Re: Re: Re: Masturbarea

din 30 apr 2003 23:38 de adeline

Sincer iti spun ca este singurul lucru care a scapat atentiei mele!Vaiii!Cum am putut sa neglijez acest aspect?Cum am putut?:)):)):)):))

Re: Re: Re: Masturbarea

din 30 apr 2003 23:31 de xander

fata mea......raspunsurile sspontane sunt cele mai adevarate si daca am spus asta nu a fost parerea unui l..... OK? si daca te.ai informa mai bine,ai vedea ca pe linga zimbetele mele,chestia e serioasa si supermediatizata in lucrarile de ...

Re: Re: Re: Intrebare de 10 puncte!

din 30 apr 2003 23:29 de sabba

Bai! Hotarati-va! Sunteti sau nu! Pe cuvant daca am inteles ceva! Sau e tarziu si sunteti obositi?:)):)):)) Ca va aliniez si va trimit la culcare!:)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am bur

din 30 apr 2003 22:23 de xander

cool,asta am incercat sa aduc la cunostinta!!:))) 185

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am burta m

din 30 apr 2003 22:17 de sabba

:)):)):)):)) Pe unii modestia ne omoara!:)):)):)) Si ce inaltime? daca nu sunt indiscreta!:)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc?

din 30 apr 2003 21:51 de sabba

Ntzzzz! Stai sa ne lamurim! Abdomenele fac sa scada burta, nu-ti modifica si dimensiunile organelor genitale! Nu? Sau stiu eu prost? Ca daca ar fi asa cred ca multi de pe forumul asta s-ar apuca de abdomene!:)):)):)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 30 apr 2003 21:37 de xander

.........daca pune burta ......sigur scade

Re: Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc?

din 30 apr 2003 21:14 de sabba

:)):)):)) Nu fac mishto! Daca baiatului ii place sa manance si nu-i place sa faca sport, crezi ca va face 300 de abdomene sa se duca burta?:)):)) fii sigur ca nu! Va prefera sfatul meu cu oglinda, ca e mai comod si mai usor de ...

Re: Re: Re: Re: Ce credeti?

din 30 apr 2003 21:09 de sabba

Cu mine vrei sa vorbesti? Daca da! Exista mesajele private! Chat nu!

Re: Ce parere au fetele despre timizi

din 30 apr 2003 20:58 de sabba

Imi pare rau sa te obstructionez! Dar eu am o parere buna despre baietii care-si vad de treaba lor, in general! Mie nu-mi plac tipii cu tupeu si obraznici! Mie pe astia imi place sa-i tachinez! Stai linistit! Sunt multe fete carora le plac ...

Re: Masturbarea

din 30 apr 2003 20:40 de Lavrentie

masturbarea e o nebunie, o aberatie... dar si neputinta a celor ce nu au viata intima. v-ati intrebat vreodata??? poti spune parintilor ca te masturbezi???? daca raspunsul e NU inseamna ca nu e un lucru bun, caci un lucru de care te rusinezi e mai ...

Re: Re: Re: am burta mare ce sa faxc?

din 30 apr 2003 20:37 de xander

sabbo de ce faci misto de baiat??

adevarul despre chiuretaj!!! (cititi cu atentie!)

din 30 apr 2003 16:13 de Lavrentie

medicul american obstretician ginecolog Bernard Nathanson, fost director al unei clinici speciale de avorturi, care in decursul a doi ani a intreprins 60.000 de avorturi, folosind cele mai moderne mijloace tehnologice (ultrasunete, examinarea ...

Re: Re: Re: Re: Ce credeti?

din 30 apr 2003 15:27 de sabba

Nu stiu daca sunt ca iepurii!:)):)):)):)) Dar de ce, pe tine atunci te apuca vorba?:)):)):)):))

Re: Ce-i in mintea lui?

din 30 apr 2003 03:24 de TheChoseN

Dupa cum zicea cineva mai sus...i-ai aratat omului ce simti si ca ai vrea sa fie ceva intre voi si el a reactionat printr-un mod foarte normal...a zis si el "arata bine...ma inteleg bine cu ea...de ce nu?"dar si-a dat seama de unde lucru ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 30 apr 2003 03:02 de TheChoseN

Sunt deacord cu nenea asta de mai sus....super tare....Nene nu te mai intreba daca e bine sau nu sa fie virgina..sentimentul ala ca nu mai e virgina cand o faci cu ea..toti il avem...da shefu daca o iubesti si trece ceva timp de cand sunteti impreuna ...

Re: cat ar trebui sa iasa?

din 30 apr 2003 02:57 de TheChoseN

Apropo 23...am uitat sa ma semnez mai sus....yo sunt...daca vrei sa ma cautzi ....poate ti-o bag in gura numa un pic...si ai sa ramai si acolo virgina

Re: cat ar trebui sa intre?

din 30 apr 2003 02:55 de Guest

Aici chiar ca e grea intrebarea....pai hai satzi spun....Nu trebuie satzi faci griji draga ...daca tzio baga pana in stomac inseamna ca te-a dezvirginat...daca nu..nu ai de ce satzi faci probleme..:)):)):)):))Si daca ai 23 de ani si vrei sa ramai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3696 din 3731
«   1 ... 3693   3694   3695   3696   3697   3698   3699 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare