Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: La ce se gandeste...?

din 2 mai 2003 21:57 de sabba

Am mai spus chestia asta la un moment dat! Atata timp cat iti iubesti partenerul si ai o viata sexuala care te satisface ceilalti nu mai conteaza! NU MAI EXISTA! Nu numai ca nu te gandesti cum arata fundul unuia sau al altuia, dar nu vezi si nu ...

Re: Re: Cum se vindeca neancrederea?

din 2 mai 2003 21:42 de sabba

Da! chiar sunteti norocosi pentru ca aceasta neancredere poate aparea si pe motive neantemeiate sau pe simple supozitii! Oricum ii poti recastiga increderea demonstradu-i ca a gresit si fiind cat se poate de sincer si corect!

Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 2 mai 2003 21:38 de zazu

nu ai fost primul pt ca asa e viata tarfa ... dar daca o iubesti ..si esti sigur ca pt cel dinaintea ta nu mai are nici un sentiment nu ai de ce sa-ti faci zilele amare si tie si ei... imagineaza-ti ca va despartiti acum dupa acesti 3 ani ..atunci ...

Re: Cum se vindeca neancrederea?

din 2 mai 2003 21:07 de zazu

intre doi oameni care se iubesc nu are ce cauta acest sentiment .... daca exista neincredere din partea unuia ,aceasta nu va duce la nimic bun si relatia se va destrama cu timpul ... ceea ce recomand tuturor este sa fie sinceri inca din prima zi ...

La ce se mai gandeste o fata indragostita?

din 2 mai 2003 20:59 de xXxXxXxX

Stim cu totii ca fetele se gandesc la sex mai mult decat masculii. Intrebarea mea este: Daca o fata este INDRAGOSTITA, cu prieten si cu o viata sexuala ireprosabila (sa-i spunem asa) mai simte atractie sexuala fata de cei ce trec pe langa ea pe ...

Cum se vindeca neancrederea?

din 2 mai 2003 20:50 de nemesis

Vreau parerea voastra (poate mai ales a fetelor) despre ce trebuie facut pt ca partenera sa aiba incredere in tine... Cazul este ceva de genul: El nu-i da motive de neancredere dar chiar si dupa aproape 2 ani impreuna ea este suspicioasa in ...

Re: lesbo si homo

din 2 mai 2003 20:27 de nemesis

Simplu! In capul lor (inconstient) se naste o intrebare de genul:"Pai astea doua cum si-o pun? De ce nu au nevoie de penisul meu? Cum adica? Asta-i sfidare!" De aici vine faptul ca cele 2 sunt... incitante! Barbatul VREA sa-si arate ...

Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 2 mai 2003 19:26 de Guest

Lasati-o, bai, ca asta s-a impuscat demult!:)):)):))

Re: lesbo si homo

din 2 mai 2003 18:27 de BlueEyes

pt ca 1 traim si inca mai gandim comunist adeca este :)) niste subiecte tabu 2 la baietzi e la "vedere" 3 e scarbos dupa parerea mea Hit me :)) :))

lesbo si homo

din 2 mai 2003 17:03 de Guest

Nu sunt homosexual,dar intreb caci ma intereseaza parerea voastra! DACA LESBIENCELE SUNT ACCEPTATE DE CE NU SE POATE SPUNE ACELASI LUCRU DESPRE HOMOSEXUALI! ptr barbabi .......2 lesbience e ceva cool,iar ptr femei 2 homo sunt dezgustatori??

Re: Re: Re: fetelor le place sa faca s

din 2 mai 2003 16:56 de kujo

toate fetele din ziua de azi fac sex oral pt ca le plce sa suga pula si sa ingita sperma!

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

din 2 mai 2003 16:08 de Guest

Are dreptate sexosu. Daca vrei sa ramii virgina faceti numai sex oral sau anal. Gindestete ca poate nu va fi el sotul.Cred ca a fi sigilata este cel mai frumos cadou pentru viitorul. Asa ai un atu nu va putea niciodata sa-ti reproseze nimic si de ...

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 2 mai 2003 15:13 de nemesis

Nu poti face nimic si asta-i mai groaznic! Incearca sa uiti... (cand iti vine in minte gandeste-te la altceva... ORICE! numai la asta NU) Cu timpul te vei obisnui... sper... Daca problema devine grava discuta cu un psiholog... chestia se numeste ...

Re: fetelor le place sa faca sex oral?

din 2 mai 2003 15:03 de nemesis

Cred ca ai nimerit tu..."prost"! Le place, este instinctuala chestia si le si excita... Problema este mediul in care au crescut si ce li s-a spus despre asta (familie, prieteni, biserica, etc) Unele se intreaba singure cum este ...

Re: Imi este teama!

din 2 mai 2003 15:01 de mamau

daca va iubiti probabil ca ar fi bine totusi e cam devreme dar totul depinde de ceea ce simtiti amndoi

Re: par pubian???

din 2 mai 2003 14:45 de mamau

mi unul imi place fara par din mai multe motive e. nu e vb neaparata ca daca are par inseamna ca trebuie sa fie o persoana careia nu ii place sa fie curata insa fara par sunt niste senzatii mult mai placute pt amandoi

Re: par pubian???

din 2 mai 2003 14:43 de nemesis

Pai si parul acela are un rol... Rolul sau este atentionarea! Cum? Pai din moment ce organele genitale ale femeii sunt interne parul pubian are rol de a atentiona ca..." pe acolo e intrarea". - ASTA ETOLOGIC VORBIND! Problema ...

Re: inselare

din 2 mai 2003 14:39 de mamau

mie mi se pare corect ca in cazul in care se intampla sa-ti inseli partenerul sa-i spui sau macar dupa si cat mai repede ~~: daca incerci sa ascunzi nu se stie niciodata cum afla lumea asta e atat de mica mi s-a intamplat de foarte multe ori sa ...

Re: Re: Re: par pubian???

din 2 mai 2003 14:34 de nemesis

Pt domnul "DrSEXPERT- Administrator" tu nu te-ai barbierit nicodata? :)) Ce se intampla dupa o zi de la ultimul barbierit "domnu' " doctor? Acum ca te-ai lamurit... incearca sa-ti imaginezi ce se intampla daca-ti atingi ...

Re: inselare

din 2 mai 2003 14:33 de mamau

eu momentan sunt in situatia in care sunt departe de iubita mea de vreo 2 luni si o sa mai stau inca vreo 3 luni fara sa o vad ne despart doar vreo2500 de km:)):|):O:):|:( deci inteleg perfect fenomenul asta asa ca daca ma iubeste cu adevarat ma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3693 din 3731
«   1 ... 3690   3691   3692   3693   3694   3695   3696 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare