Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: normal sau anormal?

din 19 apr 2003 16:46 de anna

superb!pai eu nu cred ca e anormal.are in credere in el si isi cunoaste corpul si se poate controla.succese!

Re: Virginitatea - demodata?

din 19 apr 2003 16:30 de anna

uite ca eu credeam ca daca nu ma casatoresc virgina nu ma ia nimeni dar acum nu mai cred asta.pentru ca eram virgina acum vre-un an ma foloseam de asta pentru a ramane vesnic langa un tip pe care il iubeam si credeam ca daca va fi primul va fi si ...

Re: Virginitatea - demodata?

din 19 apr 2003 15:35 de NONAME

ce intrebari mai pot debita unii? nu are nici o treaba virginitatea cu sexul. la modul ca daca te casat cu o virgina nu vei avea parte de o viata sexuala satisfacatoare. si nu neaparat sa te casatoresti cu ea.Prietenul meu e foarte multumit de ...

Re: orgasm ud

din 19 apr 2003 14:53 de NONAME

Doamneeeeee mare mai e gradina Ta!!!! dc va apucati frate de sex daca nu stiti makar cu ce se mananca?pai e normal mai sa te ude cand are orgasm? crezi ca numai barbatii juiseaza cand au orgasm?of of of...

Re: Re: Re: sex in trei ...

din 19 apr 2003 13:59 de NONAME

nu zic ca nu esti sigura de prietenul tau dar DACA totusi se va intampla sa o placa? sau poate nu neaparat pe ea? daca va mai vrea in 3?? si de data asta alta fata? si tot asa....tu cum te vei simti? Mie mi se pare ca din moment ce exista dragoste ...

Re: Ce credeti?

din 19 apr 2003 13:23 de NONAME

itzi dai seama ca cele 2 nu erau interesate de altceva decat de sex..intr-o relatie e nevoie de toate in egala masura.de comunicare e nevoie peste tot- daramite intr-o relatie;aceasta e ff importanta.Nu poti spune ca ai o relatie cu cineva daca iesi ...

Re: normal sau anormal?

din 19 apr 2003 12:37 de Guest

esti norocoasa!!!!! ce te mai intereseaza daca e normal sau anormal.......?

Re: gelozia

din 19 apr 2003 12:28 de NONAME

E naspa faza asta cu gelozia.Si mie mi se intampla.Pt ca si eu iubesc.Si stiu sigur ca pe prietenul meu nu-l intereseaza altcineva dar eu tot sunt geloasa. E normal.Gelozia vine din iubire.Si sa nu stai pe aia acu sa incerci sa-ti dai seama cam ce ...

Re: am fost violata

din 19 apr 2003 12:13 de NONAME

cati ani fato?daca spui ca tia placut crezi ca vei obtine ceva daca ii dai pe mana politiei?eu una nu cred.stii f bine ca in cazuri din astea majoritatea violatorilor sustin ca si fata a vrut sau nu mai stiu ce...si de multe ori fata cade cea ...

E normal ca un act sexual sa tina o ora si jumatate?

din 19 apr 2003 00:09 de diana

oameni buni,am o mare dilema.am 35 de ani si am un amic cu care sunt de aproape un an.desi am fost casatorita,nu stiu ce sa zic pentru ca in 10 ani de casatorie nu mi s-a intamplat asa ceva.amicul meu poate sa ma iubeeasca chiar si o ora si jumatate ...

Re: Re: am fost violata

din 18 apr 2003 22:37 de adeline

Bai ankke,tu nu ai inteles? La inceput a fost viol,la jumate si la sfarsit s-a dezorientat fata! Si la al doilea tip,chiar nu mi-e clar nici mie daca a fost viol!:)):)):)):)):))

Re: Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea timid

din 18 apr 2003 22:31 de ankke

stii cum cred eu ca esti din cate am citit? esti genul de baiat care asteapta sa-i vina totul pe tava si da vin pe timiditate...nu e boala...e mai mult o chestie psihica pe care oricine o poate depasi...si eu locuiesc intr-un oras super naspa mai ...

din 18 apr 2003 22:21 de ankke

pai...daca spui ca ti-a placut...inseamna ca nu a fost chiar un viol...totusi ceea ce s-a intamplat nu poti lasa sa treaca cu vederea ptr ca se poate repeta...ar trebui sa vb macar cu parintii...ei te vor sfatui mai bine si te vor intelege

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr.Sexpert

din 18 apr 2003 20:18 de adeline

Problema asta cu blocajul a fost si pe forumul de la www.price.ro ,insa nu stiu cum au rezolvat-o ei,dar acum totul este ok acolo!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr.Sexpert

din 18 apr 2003 20:14 de adeline

Doc,este vorba de momentul imediat dupa ce am postat!Spune acolo un mesaj"daca nu sunteti redirectionat in 5 sec...,apasati aici!Ei bine nu sunt redirectionat si dupa ce execut operatiunea"apasati aici",mai apas de 20 de ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr.Sexpert

din 18 apr 2003 20:02 de adeline

Doc,smecheria este ca mi-am upload-at demult propriul avatar!Am crezut ca ma lamuresti cum se poate vedea avatarul asta!:)):)):))

Re: ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

din 18 apr 2003 19:32 de adeline

Solutia:BROMURA!:)):)) Nici p--a nu i se mai scoala,nici de p--da nu-i e dor!Si veti fi doi batranei linistiti la pensie!:)):)):))

din 18 apr 2003 19:26 de adeline

Nu fi fraiera!Daca ti-a placut ,mai roaga-i sa te mai violeze de cateva ori si pe urma te mai gandesti ce faci!Violul tot viol ramane!Si acum si peste 7 ani! Mare ti-e gradina doamne...!:)):)):)):))

din 18 apr 2003 15:11 de Guest

Curaj tanarule, cauta fata care sa te inteleaga, sa nu rada de timiditatea ta, incearca sa discuti cu ea si in doi va fi mai usor, chiar pentru tine in primul rand. Uita de timiditatea ta atunci cand vei intalni acea fata, astfel vei reusi sa scapi ...

din 18 apr 2003 15:11 de Guest

Curaj tanarule, cauta fata care sa te inteleaga, sa nu rada de timiditatea ta, incearca sa discuti cu ea si in doi va fi mai usor, chiar pentru tine in primul rand. Uita de timiditatea ta atunci cand vei intalni acea fata, astfel vei reusi sa scapi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3704 din 3731
«   1 ... 3701   3702   3703   3704   3705   3706   3707 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare