Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 14 apr 2003 20:32 de sabba

Sa stii ca in procent de 40% te-m aprobat! Dar nu are legatura ce vorbim noi aici cu biserica! Absolut nici una! Iar nepotrivirile pot fi atat de natura fizica, cat si psihica!

Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 14 apr 2003 20:20 de sabba

Si daca-l schimba cu tine, ce? Ii garantezi tu orgasm?:)):)):)) Suna interesant! Ca in reclamele publicitare! "Veniti oferim orgasm un an de zile!:)):)):)):))

Re: Re: sunt nelinistita

din 14 apr 2003 20:16 de sabba

La tine asa merge? O data, de douazeci de ori si daca te mai gandesti putin la ce mai iti trebuie partener! Cand poti sa rezolvi treaba singur(a)!:)):))

Re: Re: Re: Re: sex in trei ...

din 14 apr 2003 20:09 de sabba

Hm! ce se poate intampla? Nimic deosebit! Se poate o alta partida in care tu sa fii a treia persoana! Dar nu va fi nici o diferenta! Chit ca va numara de la dreapata la stanga, sau de la stanga la dreapta tot "menage a trois" se ...

Re: Re: Re: sex in trei ...

din 14 apr 2003 17:40 de Maya

Pai dupa mintea ta aia amortita da...intrebarea ii era adresata ei.Daca suferi de nebagare in seama mai aplica-ti cateva palme.

Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 14 apr 2003 13:50 de Guest

Sa studieze continenta si pe de alta parte crezi ca numai un barbat tb sa-ifaca preludiu femeii iar femeia nu barbatului ? Ia incearca si fa-i un preludiu cum ti-ar place si tie sa ti se faca .Sau scimba-l cu mine .les_roxana@hotmail.com

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 14 apr 2003 11:42 de Lavrentie

dupa cum observ multi vor virgine la casatorie, si e firesc asa...nu-i face nimanui placere sa stie ca sotia a gafait de placere sub altul, nu?? multi spun tre' sa incerci, ca sa stii ce iei. pe de alta parte daca "masina" a fost prea ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 14 apr 2003 11:37 de Lavrentie

"o faci cand simti nevoia???????" hey, asa se comporta animalele, nu oamenii... avem constiinta, morala. si daca partenerul nu-i pe aproape ce faci, iesi pe strada sa cauti un mascul...? fii serioasa! L.

Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul i

din 14 apr 2003 11:12 de Lavrentie

n-am spus ca cei ce fac oral nu cred in Dumnezeu, ci doar ca nu sunt buni crestini...crestin insemna ati raporta viata la invatatura lui Hristos. El, Hristos conteaza pt noi daca ascultam de El.... L.

Re: Sex oral...hmmmm

din 14 apr 2003 10:33 de MARIUSS

DACA TU TE SIMTI BINE....... PERFECT.......CE COMENTEAZA PAREREA MEA (de ex.!daca nu particip!) ...

Re: Re: Finalul....

din 14 apr 2003 03:04 de Guest

Eu cand am orgasm imi curge un lichid, intr-o cantitate nu prea mare, dar vizibila .. dar asta se intampla destul de rar... Din ce-am auzit, si citit, manifestarea asta a orgasmului nu se intalneste prea des la femei...sunt curioasa cum e ...

Re: Finalul....

din 14 apr 2003 01:32 de eu

Sa inteleg ca nu prea esti sigur daca ai reustit sa le determini pe partenerele tale sa ajunga la final? Fiecare are modul sau de a se exprima.

Re: Sunt bazat - dar degeaba

din 14 apr 2003 01:22 de eu

Daca te bazezi pe calitatea de lider al gastii cartierului fii sigur ca aceasta nu este una care sa atraga fetele. S-ar putea sa stai cam prost cu increderea in tine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul....

din 14 apr 2003 01:03 de BlueEyes

Pe ce punem pariu?:)):)) daca ai zis de pariu tu pui miza

Re: Re: lipsa

din 14 apr 2003 00:51 de BlueEyes

cum le stii tu pe toate ca un om mare :)):)):)):))

Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul i

din 14 apr 2003 00:38 de BlueEyes

cinava a spus o data intr-o discutie sexul oral face diferentza dintre om si animale :)):)):)):))

Re: Re: Re: salz

din 14 apr 2003 00:30 de BlueEyes

Eu zic sa te lasi de sportul asta! Nu-i de tine! Daca te-ai impotmolit deja................, las-o balta!:)):)):)) Costi!?Si de cand te chinui asa,mai baiete?:)):)):)):)):)):) ) Vorba lui sabba:mai astepta un pic sau ...

Re: Re: sex in trei ...

din 13 apr 2003 21:04 de adeline

La mintea ta maya,ce crezi ca ar putea iesi dupa o partida de sex in trei? Dupa mine,eventual o alta partida!:)):)):)):))

Re: Re: salz

din 13 apr 2003 20:54 de adeline

Costi!?Si de cand te chinui asa,mai baiete?:)):)):)):)):)):) ) Vorba lui sabba:mai astepta un pic sau lasa-te!:)):)):)):)) De cand am intrat pe forumul asta,stau si ma gandesc,ca am avut pana acum o imagine foarte deformata despre mine!Am ...

Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu

din 13 apr 2003 20:20 de adeline

Si tu Azazel,crezi ca daca accepti sexul oral ca forma derivata a sexului,ai o minte mai deschisa sau conceptii mai inteligente?:)):)):)) Nu te enerva,peste cativa ani vei invata sa abordezi din cu totul si cu totul alt unghi ,acest subiect! Si ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3707 din 3731
«   1 ... 3704   3705   3706   3707   3708   3709   3710 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare