Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Intrebare

din 16 apr 2003 15:09 de BlueEyes

daca ai facut sex fara protectie si dupa aceea ii vine ciclul (dupa o anumita perioada ) sunt sanse ca ea sa fie insarcinata? am auzit ca se poate

Re: gelozia

din 16 apr 2003 14:54 de Guest

Gelozia nu arata cat de mult iubim ci cat de nesiguri suntem daca itzi este frica de ceva discuta cu prietenul tau si daca tu crezi ca lui ii place fi si tu mai vesela incearca sa vezi ce ii place discutati problemele vostre de aia sunteti ...

Re: Problema mare...click aici

din 16 apr 2003 14:07 de lavrentie

daca te rusinezi de parinti inseamna ca iti spune constiinta ca ceea ce ai facut nu-i chiar in regula. lucrurile de care ne rusinam ar fi mai bine sa nu le facem!!! Nu crezi! si totusi, poate vorbesti cu dansa si te si spovedesti ca suntem in post. ...

Re: Re: Re: Re: Dr.Sexpert

din 16 apr 2003 10:30 de adeline

Hai sa-ti spun ce nu-mi place la forumul tau,doctore! In primul rand nu-mi pot edita posturile,chiar si la cateva minute dupa ce le-am pus!Poate exista facilitatea asta ,dar nu am dibuit-o eu! In al doilea rand,trebuie sa folosesc foarte mult ...

Re: Re: Re: sex in trei ...

din 15 apr 2003 21:07 de sabba

Daca nu as fi sigura pe relatia mea cu partenurul meu ...normal ca nici nu m-as gandi la o chestie de genul asta . Al meu indragostit de mine de 5 ani incontinuu si eu la fel de el .. asa ca posibilitatea de mai sus se exclude .. Insa mersi de ...

Re: Re: Re: cum?

din 15 apr 2003 20:56 de Guest

Fi foarte indiferenta fata de el,daca este baiat destept o sa isi dea seama fara sa ii spui in fata(ca sa nu il ranesti prea tare)

Re: Re: Re: Re: Mijloace de contraceptie

din 15 apr 2003 20:20 de BlueEyes

pastilele anticonceptionale se folosesc si pentru reglarea cicluluio si pt cateva afectiuni ale ovarelor

Re: Re: sex in trei ...

din 15 apr 2003 20:07 de simmonel

loool Si daca fata e frumoasa,curata etc. si prietenului tau ii place ce se intampla? :)):)):)):)) Daca nu as fi sigura pe relatia mea cu partenurul meu ...normal ca nici nu m-as gandi la o chestie de genul asta . Al meu indragostit de mine de ...

Re: sex in trei ...

din 15 apr 2003 20:04 de simmonel

Ok , am revenit , mai .. va agitati in mod negativ degeaba .. serios . Si ptr tipu cu "nespalatu'" ... nici nu stiu ce sa-ti raspund .. I have no comment .. in fine nu conteaza . Se vede ca inca multi romani au mentalitate primitiva ... ...

Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 15 apr 2003 18:42 de Guest

~~:~~:~~:~~:~~:~~:;):))>:(:):(

Re: Re: Re: Mijloace de contraceptie

din 15 apr 2003 16:04 de sabba

Planing familial se numeste centrul unde te poti duce pentru recomandarea pilulelor contraceptive! Ti se fac analize! Sa nu iei din capul tau pentru ca se dau in functie de nivelul hormonal! Nu exita o varsta de la care sunt indicate! Le poti ...

Re: Re: Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti

din 15 apr 2003 14:42 de vanessa

pai ...am adoptat alta tactica...daca cu saritul nu merge...atunci il las mai usurel...cred ca prea am exagerat...

Re: plictiseala ..in viata sexuala,distruge o rela

din 15 apr 2003 11:03 de BlueEyes

dar de ce sa astepti sa intervina plictiseala cand potzi aduce cate ceva nou daca nu de fiecare data macar cateodata alege alt loc alege alt mod etc nu trevuie sa fie o schimbare radicala si e "datoria" amandoura sa nu lase monotonia ...

plictiseala ..in viata sexuala,distruge o relatie?

din 15 apr 2003 05:47 de Real

~~:ce se intampla daca pur si simpu a intrevenit rutina in viata sexuala?esti indemnat sa te duci in alta parte ca sa iti gasesti placerea pe care o astepti sa tio ofere parteneru?

Re: Re: Re: Pana cand?

din 14 apr 2003 21:19 de sabba

Nu, draga! Cauta-ti altul si vezi daca vei mai avea asa probleme! Si tine-ne la curent!

Re: Re: Re: Finalul....

din 14 apr 2003 21:05 de sabba

Nu stiu ce lichid iti curge tie si in ce cantitate si cat de rar, dar daca e o data pe luna nu este orgasm!:)):)):)) Aia se numeste menstra!:)):)):)) Iar "manifestarea asta a orgasmului" se intalneste la toate femeile sanatoase din ...

Re: Re: Re: Mijloace de contraceptie

din 14 apr 2003 20:52 de sabba

Iti pui telefonul sa sune!:)):)) Si nu mai uiti!:)):)):)) Numai sa nu uiti de ce-ti suna telefonul!:)):)) Ca atunci o sa uiti si de ce iei pastilele!:)):)):))

Re: Re: Sex oral...hmmmm

din 14 apr 2003 20:48 de sabba

N-am inteles nimic! Ce-i cu mizeria din tara noastra? Si ce legatura are cu sexul oral?

Re: Sex oral...hmmmm

din 14 apr 2003 20:43 de kataroy

Adevarul este ca daca o fata nu vrea sa faca un sex oral nimeni nu o obliga dar mai e ceva si din parte fetelor. oricum eu cred ca societatea si toata mizeria ce in tara noastra se ajunge la ce a ajuns tara noastra. Nu stiu asta e parerea mea.:|)

Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu

din 14 apr 2003 20:39 de sabba

DAAAAA! Mi-a placut dezbaterea ta pe marginea sexului oral! Si vroiam sa te intreb ce anume dintr-un sex oral ti se pare o conceptie inteligenta? Sau Cand ai parte de un sex oral te simti mai inteligent?:)):)):)) te rog lamureste-ma! Pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3706 din 3731
«   1 ... 3703   3704   3705   3706   3707   3708   3709 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare