Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: lipsa din 13 apr 2003 19:54 de adeline
Din punct de vedere fiziologic,ca si in lumea animala,femeile domina barbatii din acest punct de vedere!
Avand in vedere vedere cerinta de perpetuare a speciei,natura nu a tinut cont de aceasta doleanta a barbatilor care se vad intr-un oarecare ...
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 13 apr 2003 16:56 de Azazel
ma lavrentzie mai lasama te rog cu lectziile tale despre dumnezeu si religie! religia nu face decat sa prosteasca lumea si sa adune masele de prosti! normal ca o baba sau una de aia cu batic no sa accepte sex oral pt ca nu are o minte deschisa nu ...
Re: salz din 12 apr 2003 21:51 de sabba
Eu zic sa te lasi de sportul asta! Nu-i de tine!
Daca te-ai impotmolit deja................, las-o balta!:)):)):))
Re: Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 12 apr 2003 21:20 de sabba
Auzi?
La toate problemele asta este unica ta solutie?
Un preludiu mai lung?:)):)):)):))
Tu cat de tare lungesti preludiul asta?:)):)):))
Sau sa te intreb altfel! Treci de el macar din cand in cand?:)):)):))
Cred ca nu!
De aia nu stii cum ...
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 12 apr 2003 11:23 de DarKSMiLE
stiu e greu sa te acomodezi cu ideea ca numai tu tre sa faci si tie nu ti se face...nu`ti fa prob o sa treci peste asta ...
si daca mai stai cu frica ca sexuloral nu o sa mai vezi cand pacatuiesti ca tragi in piept cu bani pe prietenu tau cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 12 apr 2003 10:55 de DarKSMiLE
e o prostie sa fie virginala casatorie...pt ca poate peste unu ca tine care o ai mica si ce o sa faca fata ...sa mimeze ca esti bun in pat ?! sau poate nu te potrivesti cu ea ...
ambitii poti avea o viata intreaga dar asta nu inseamna neaparat ca ...
Re: Re: a plecat din 12 apr 2003 10:48 de DarKSMiLE
poti sa il iubesti si din a doua zi ..nu cu aceeasi intesitate ca dupa un an dar poate fi ceva special si atunci ... acum totu e sfarsit si n`are rost sa te mai uiti in spate ...si nici sa te apuci sa visezi la viitorpt ca viitorul o sa ajunga f ...
Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 12 apr 2003 10:37 de DarKSMiLE
nu e chiar stupid advice sa vrb cu el ...acuma depinde si de el ... eu zic ca daca e baiat intelegator merita o incercare ..daca nu poate un preludiu mai lung ar ajuta la placerea ta si sa nu existe nici un stres sau vre un gand de al tau ca el iar ...
Re: sex in trei ... din 12 apr 2003 01:26 de Maya
loool
Si daca fata e frumoasa,curata etc. si prietenului tau ii place ce se intampla?
:)):)):)):))
Re: gandeste putzin.... din 11 apr 2003 22:47 de sabba
Intrebare!
Ai senzatia ca daca o femeie se casatoreste la 27 de ani, de exemplu,virgina, cum zici tu, si ajunge peste 5 sau 10 ani la concluzia ca nu este fericita si viata de cuplu nu este asa cum si-a dorit-o sau cum si-a imaginat-o, ai ...
Re: Re: Imi este teama! din 11 apr 2003 22:20 de sabba
Alooooo! cum adica nu conteaza varsta?
Iti spun eu conteaza foarte tare daca ai 15 sau 25!
Re: Re: poti ramane insarcinata? din 11 apr 2003 22:11 de sabba
O sa vezi peste o luna sau doua daca poti!:)):)):))
Eu de unde sa stiu ce poti tu?:)):)):)):))
Re: Re: Re: Re: a plecat din 11 apr 2003 21:32 de sabba
Iti spun eu ca asta cu distractia este praf in ochi!
Crede-ma ca nu da roade!
Vei reusi sa te obosesti foarte tare! Nimic mai mult!
Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu din 11 apr 2003 20:54 de ariana
auzi lavrentie daca unii fac sex oral asta nu inseamna ca nu cred in Dumnezeu!!!Unde traiesti?Sau nu ai unde sa iti tii orele de religie deci stai linistit si lasa teoriile!!!>:(
Re: Re: Re: Imi este teama! din 11 apr 2003 17:08 de ariana
esti cumva brunete cu ochelari???>:(
Re: gandeste putzin.... din 11 apr 2003 14:57 de Maya
Vezi ca nu esti in tema?Sexul nu presupune responsabilitati(doar un prezervativ si niste pilule),dragostea reprezinta adevarata responsabilitate(atunci cand exista).
;)
Re: o mica-mare problema din 11 apr 2003 14:35 de Maya
Se poate...asta in conditia in care te tine buzunarul...;)
Pacat ca inca nu se poate face o operatie de schimbare a creierului,dar sunt convinsa ca Adelin are o solutie,nu?:|):|):|)
Re: Re: Re: Povestea unei nopti de dragoste din 11 apr 2003 14:28 de adeline
Cea mai nebuna si mai uimitoare noapte din viata mea a fost noaptea in care m-am nascut!Nici acum nu imi revin din uimire!:)):)):))
Re: Re: Re: Re: a plecat din 11 apr 2003 14:09 de adeline
Eventual ai putea sa pui mana pe carte sa se vada ceva in ochii si creierul tau!:)):)):)):))
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 11 apr 2003 14:02 de adeline
Bai lavrentie,tu nu stii ca e mai pacat sa pacatuiesti cu gandul (ca tine!!!) decat cu fapta?:)):)):)):)):))
Pagina 3708 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |